SirRiskTookSpy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , ψάχνω τελευταία να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή για τη δουλειά μου , καθώς ο παλιός έχει πλέον τα χρονάκια του. Τον θέλω ουσιαστικά μόνο για τη δουλεία γραφείου και όχι κάτι παραπάνω . Χρησιμοποιώ κυρίως στατικά προγράμματα και autocad . Σε κάποια μαγαζιά που ρώτησα μου έκαναν κάτι builds γύρω στα 600 ευρώ , αλλά εγώ πιστεύω ότι ήταν λίγο υπερβολικό . Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι για τέτοια χρήση ? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από SirRiskTookSpy
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Ο παλιός απο τι ακριβώς αποτελούνταν? Ετσι για τον μπούσουλα δηλαδή... Και πιο autocad χρησιμοποιείς? Λογικά 2D ε?
SirRiskTookSpy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 2D Autocad ναι , δεν θυμαμαι ουτε εγω για να καταλαβεις τι ειχε μεσα . Σκεψου τον εχω εδω και 10 χρονια πανω κατω με τα σταθερα windows XP του . Σκεφτομουν για την τωρινη αγορα οτι δεν θελω και κατι φανταστικο απλα θελω κατι ανθεκτικο και να μπορει να ανταπεξελθεται σε αυτα τα πραγματακια . Κυριως κοιταγα τη RAM των build και τον επεξεργαστη ( δεν εχω και τις καλυτερες γνωσεις πανω σε αυτα δυστυχως )
Aris_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Αν θες κάτι φτηνό πάρε ένα dell η lenovo refurbished grade A, i5-i7 με 8gb ram και 2gb καρτα γραφικων
comexperts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Ψάξε για μεταχειρισμένο ή refurbished grade A με επεξεργαστή intel core i5 3ης γενιάς και πάνω
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Πάντως και σε σε σχέση με το παλιό που εχεις τώρα, με 300-400 ευρώ άνετα φτιάχνεις ενα καινούργιο που θα είναι πολύ πολύ πιο δυνατό απλά δεν ξέρω αν έχεις θέμα με τιμολόγιο για γνήσια windows κτλ αρα εκει ή τα αγοράζεις κανονικά ή πας σε refurbished που λένε και τα παιδιά πιο πάνω και τελειώνει η δουλειά.. Αναλόγως τι ποσό θες να ξοδέψεις κιόλας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα