Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , ψάχνω τελευταία να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή για τη δουλειά μου , καθώς ο παλιός έχει πλέον τα χρονάκια του. Τον θέλω ουσιαστικά μόνο για τη δουλεία γραφείου και όχι κάτι παραπάνω . Χρησιμοποιώ κυρίως στατικά προγράμματα και autocad . Σε κάποια μαγαζιά που ρώτησα μου έκαναν κάτι builds γύρω στα 600 ευρώ , αλλά εγώ πιστεύω ότι ήταν λίγο υπερβολικό . Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι για τέτοια χρήση ?

Επεξ/σία από SirRiskTookSpy
Δημοσ.

2D Autocad ναι , δεν θυμαμαι ουτε εγω για να καταλαβεις τι ειχε μεσα . Σκεψου τον εχω εδω και 10 χρονια πανω κατω  με τα σταθερα windows XP  του . Σκεφτομουν για την τωρινη αγορα οτι δεν θελω και κατι φανταστικο απλα θελω κατι ανθεκτικο και να μπορει να ανταπεξελθεται σε αυτα τα πραγματακια . Κυριως κοιταγα τη RAM των build και τον επεξεργαστη ( δεν εχω και τις καλυτερες γνωσεις πανω σε αυτα δυστυχως )

Δημοσ.

Πάντως και σε σε σχέση με το παλιό που εχεις τώρα, με 300-400 ευρώ άνετα φτιάχνεις ενα καινούργιο  που θα είναι πολύ πολύ πιο δυνατό απλά δεν ξέρω αν έχεις θέμα με τιμολόγιο για γνήσια windows κτλ αρα εκει ή τα αγοράζεις κανονικά ή πας σε refurbished που λένε και τα παιδιά πιο πάνω και τελειώνει η δουλειά..

Αναλόγως τι ποσό θες να ξοδέψεις κιόλας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...