Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω ένα kazear kawasaki 115. Πριν 1 μηνα χτυπησε μπιελα και πηγα και την αλλαξα. Όμως ο μηχανικός μου επέστρεψε το μηχανάκι πίσω με προβλήματα. Πχ μου είπε ότι  χρειάζομαι μπαταρία.

Τώρα πάω να το δοκιμάσω και με μανιαβέλα δεν παίρνει μπρος και αναγκάζομαι να το βαζω μπρος με 2α ή 3η. Συσχετίζετε η μανιαβέλα με τη μπαταρία? Σορυ ειμαι ασχετος με αυτά γι αυτό ρωτάω

Επεξ/σία από airtrelomike13
Δημοσ.

Ποσο καιρο του το ειχες αφησει;η μπαταρια ειναι αυτη με την οποια το παρεδωσες;το παγαινεις πισω και του λες να το κανει να παιρνει με την πρωτη,αντε με την τριτη κατεβασια.αν εννοεις οτι παιρνει με την 2η 3η κατεβασια(και οχι σκαστο με 3α κλπ),ναι η μπαταρια φταιει

Δημοσ.
7 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Συσχετίζετε η μανιαβέλα με τη μπαταρία?

Στο kaze r μπορείς να βάζεις μπρος με μανιβέλα ακόμη και μπαταρία να μην έχεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ακούστε. Όταν του πηγα το μηχανακι για τη μπιελα το κρατησε 25 ημερες με τη δικαιολογια επειδη τωρα ειμαι σε νησι θα αργησουν να ερθουν τα πραγματα απο Αθηνα. Προχτες π πηρα να το παρω μου λεει η μπαταρια εχει αδειασει θελει αλλαγη και δεν θα εχεις φωτα και φλας. οταν θα του το ξαναπαω σε 20 ημερες μ ειπε να μου τη φορτισει να δει αν κατεβαζει υγρα να το φτιαξει. Να μη σας τα πολυλογω η μανιβελα επαιρνε μπρος τις 2 πρωτες ημερες, τωρα δεν παιρνει και αναγκαζομαι να το βαλω μπρος με 2α αφου το συρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν φταίει η μπαταρία αν δεν παίρνει μπρος με μανιβέλα.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσει μια άδεια μπαταρία είναι στη μίζα, στα φλας και στο στοπ. Τα φώτα δεν παίρνουν από μπαταρία.

Καλά ξεμπερδεματα...

Επεξ/σία από thant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μηχανάκια όπως και όλα τα μηχανοκίνητα μέσα θέλουν συντήρηση και κάθε τόσο αλλαγές κάποιων εξαρτημάτων για να λειτουργούν σωστά ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια, όπως και οι μπαταρίες οι οποίες μετά τον πρώτο χρόνο μπορεί να παραδώσουν πνεύμα οποιαδήποτε στιγμή.

Για τη μπαταρία φόρτισμα αν δεν κρατήσει καινούργια.Οι μανιβέλες επίσης δημιουργούν από μόνες τους πρόβλημα όταν ξεχνάμε να τις χρησιμοποιούμε μία στο τόσο και δουλεύουμε μόνο μίζα. Και εγώ είχα παλαιότερα ένα μηχανάκι που χάλασε η μανιβέλα και το διαπίστωσα όταν έπεσε η μπαταρία και δεν έπαιρνε μπρος γιατί δεν την χρησιμοποιούσα.Το πήγα και μου ζήτησε 50 ευρώ για επισκευή έβαλα καινούργια μπαταρία και δεν το έφτιαξα.Εμένα ήταν και αυτόματα και δεν μπορούσα να το βάλω μπρος  με σπρώξιμο.

Πιθανώς έχει το ίδιο πρόβλημα.Αποφασίζεις και κάνεις.Εσύ έχεις και την εναλλακτική να το βάλεις μπρος με σπρώξιμο αν μείνεις από μπαταρία οπότε δώσε 20 ευρώ βάλε μία μπαταρία και είσαι εντάξει.

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...