tapitas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Talepwros είπε Θα έβλεπα ολα αυτα που λεει ο @Fulgore και συμφωνώ μαζι του, στο οτι ο μέσος χρήστης δεν καταλαβαίνει τιποτα. Δεν βγαζω την ουρα μου απ' εξω, ειμαι και εγω θυμα και θελω το ωραιο και τη ναυαρχίδα αλλα ξερω οτι δεν μου χρειάζεται. Συμφωνω οτι τα flagship cpu ειναι σχεδον ισοδυναμα ολα τους πανω-κατω αλλα ξαναλεω οτι η καταναλωση και οι θερμοκρασιες των chip διαφερουν και αυτοι σιγουρα ειναι παραγοντες για να επιλεξεις αυτο που νομιζεις οτι ταιριαζει καλυτερα σε εσενα Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από tapitas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, Talepwros είπε Θα έβλεπα ολα αυτα που λεει ο @Fulgore και συμφωνώ μαζι του, στο οτι ο μέσος χρήστης δεν καταλαβαίνει τιποτα. Δεν βγαζω την ουρα μου απ' εξω, ειμαι και εγω θυμα και θελω το ωραιο και τη ναυαρχίδα αλλα ξερω οτι δεν μου χρειάζεται. Προσωπικα δεν θα ασχολιομουν με τα των cpu και την huawei,αλλα περυσι μας ειχε φαει το κεφαλι οταν ηταν να βγαλει το δικο της τσιπακι στην αγορα. Και που το εβγαλε τελικα,δεν καταφερε να ξεπερασει τον ανταγωνισμο. Εκει πηγαινε το σχολιο μου. Να σου θυμισω μερικα παλιοτερα αρθρα που ειχαν ανεβει και στο forum αποκλειστικα και μονο για το προσφατο τσιπακι της τον Kirin980 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios1982 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Vkngs είπε Αυτό το πράγμα με τους kirin δεν μπορώ να το καταλάβω.. Χειρότερο τσιπακι γιατί; Ειναι αργό μήπως; Σταμάτηστε να υποστηρίζεται ότι προσπαθούν να προωθήσουν. Έλεος. Έχω honor 10 με 970 και πάει ΣΦΑΊΡΑ. Πες τα ρε φιλε πες τα έλεος με την καραμέλα με τα cpu... Το σχόλιο σου τα λέει όλα. Ο kirin δεν εχει δυνατη GPU εχει οπως οι αντιστοιχοι Snapdragon,Exynos και σειρα Α. Επισης αν δεις εχουν και αυτοι τα προβληματακια τους. Αρκετα P30 παγωναν ξαφνικά κατα τη λειτουργια τους. Σε επιδοσεις ο φετινος 980 ειναι εφάμιλλο του περσινου 845. Βιντεο 4Κ @60 fps δεν μπορουν να τραβήξουν και γενικα στο θεμα βιντεο πάσχουν αν δεις και τα σχετικα συγκριτικά. Drivers στους devs η Huawei δε δινει οπως η Qualcomm με τους Snapdragon. Επισης η CPU αν δεν ειχε σημασια τοτε δε θα κοιταγαν καθε χρονο να τη βελτιωσουν. Θα μεναμε στα 40 νανομετρα οπως ηταν οι πρωτοι επεξεργαστές και θα ηταν όλοι χαρούμενοι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Ναι οκ εν ετη 2019 δεν θα καταλάβεις διαφορά αλλά αν είσαι απο αυτούς που αλλάζουν κινητά κάθε 2 με 3 χρόνια όπως εγώ τοτε απο την 2ετια και πάνω που οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο απαιτητικές θα την καταλάβεις μια χαρά την διάφορα. Και τα test έδειξαν Kirin 980<Exynos 9820<Snapdragon 855. Αν αλλάζεις κινητό κάθε τρεις και λίγο ή κάθε χρόνο πάρε οποίο ναναι όντως δεν θα καταλάβεις τίποτα, όλα σφαίρα πάνε, όσο είναι φρέσκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το throttling στα παιχνίδια ειναι απίστευτα σημαντικό. Εκει ο kirin και ο exynos ειναι για πεταμα! 8 ώρες πριν, Black Demis είπε γιατί πόσα κινητά δεν έχουν kirin? μονο y7/y6 εχουν low end qualcomm και αντίστοιχα honor 7a/7c στην πράξη δυο κινητά.... δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο από τα 2 να πάει 0 Ενας ανθρωπος με λογικη λεω δε θα βρεθει να το πει.... Έλεος ομως για οσους το θεωρούν αυτο εξελιξη και ειδηση... Έλεος πια Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από pacahontas III milagros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Οπότε μάντεψε φίλτατε Trump ποιος χάνει. Αλλά τι περιμένεις από έναν αποτυχημένο επιχειρηματία (οι Αμερικάνοι τον χαρακτηρίζουν έτσι όχι εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Το throttling στα παιχνίδια ειναι απίστευτα σημαντικό. Εκει ο kirin και ο exynos ειναι για πεταμα! Ενας ανθρωπος με λογικη λεω δε θα βρεθει να το πει.... Έλεος ομως για οσους το θεωρούν αυτο εξελιξη και ειδηση... Έλεος πια +1000 αν καποιος δεν λιωνει στα παιχνιδακια θα ειναι ευχαριστιμενος οσο δεν παει αν καποιος θελει παιχνιδακια και εχει λεφτα να δωσει παει apple (δεν εχει ανταγονισμο το gpu της) αν καποιος θελει παιχνιδακια και δεν εχει λεφτα vfm χιοαμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, Regulus είπε Οπότε μάντεψε φίλτατε Trump ποιος χάνει. Αλλά τι περιμένεις από έναν αποτυχημένο επιχειρηματία (οι Αμερικάνοι τον χαρακτηρίζουν έτσι όχι εγώ). Επίσης το 70% των Αμερικανών πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Οπότε δεν είναι και τόσο σοβαρό το επιχείρημα σου για την γνώμη των Αμερικανών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Και κινητά με το ίδιο chip πάντως μπορεί να έχουν διαφορά στο throttle, ανάλογα πως έχει φτιαχτεί το σασί του κινητού για να μοιράζει την θερμότητα. Άρα πάλι δεν βγάζουμε άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, Runner25 είπε καλα νεα υπαρχει ποικιλια απο σαμσουνκ με το εχυνος απο αππλε ο εξαιρετικος Α-- και τωρα χουαγουει, ελπιζω να ανταποκρινονται σε απλες καθημερινες συνθηκες οι cpu τους και να μην κολανε μετα απο λιγη χρηση εχω ακουσει ασχημες ιστοριες για τους exynos sasmusg αλλα ποτε δεν ειχα Τι είναι οι exynos sasmusg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, baiosss είπε Επίσης το 70% των Αμερικανών πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Οπότε δεν είναι και τόσο σοβαρό το επιχείρημα σου για την γνώμη των Αμερικανών. Δεν περιμένω τους Αμερικάνους για να σχηματίσω γνώμη για τον πρόεδρο τους. Ξέρω να διαβάζω και από άλλες πηγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Regulus είπε Δεν περιμένω τους Αμερικάνους για να σχηματίσω γνώμη για τον πρόεδρο τους. Ξέρω να διαβάζω και από άλλες πηγές. Και τι περισσότερο έχετε κάνει εσύ και οι πηγές σου, από τον Trump; Γιατί όταν μου λέει ένας Regulus στο Insomnia ότι ο Trump είναι ένας αποτυχημένος επιχειρηματίας, καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται γέλωτας. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από baiosss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Βάλτε τα ολα Kirin να τελειώνουμε πολύ καλοί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Στις 29/7/2019 στις 12:43 ΠΜ, baiosss είπε Και τι περισσότερο έχετε κάνει εσύ και οι πηγές σου, από τον Trump; Γιατί όταν μου λέει ένας Regulus στο Insomnia ότι ο Trump είναι ένας αποτυχημένος επιχειρηματίας, καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται γέλωτας. Sorry που σου θίξαμε τον ήρωα. Δεν θα ξανασυμβεί. Ξέρω πότε να σταματάω για να μην κατέβω επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα