ThemisTn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Γεια σας, κατέβασα στο Mi Pad 2 την εφαρμογη του Netflix απο το Play Store. Οταν την εγκατέστησα και την ετρεξα, πηρα το μήνυμα πως "Η έκδοση αυτή της εφαρμογής δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας". Κατόπιν, ανακατευθύνθηκα στο site του Netflix, απο όπου και κατέβασα μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής (όπως μου προτάθηκε από τη σελίδα στην οποία είχα ανακατευθυνθεί). Αφότου όμως την εγκατέστησα και την έτρεξα, η εφαρμογή "κράσαρε". Και πάντα συμβαίνει το ίδιο, όσες φορές και να την τρέξω. Καμιά ιδέα ή πρόταση ώστε να μπορέσω να δω Netflix στο εν λόγω tablet με τον ένα , ή τον άλλο τρόπο;; Σας ευχαριστώ πολύ!
jp77s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 http://www.miui.it/forum/index.php?threads/modulo-drm-widevine-app-streaming.24442/ Η λύση είναι εδώ αλλά θα χρειαστείς twrp recovery.
ThemisTn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Να σου πω την αληθεια, πριν 2 λεπτα κατεβασα μια ακομα παλαιότερη έκδοση, η οποία φαίνεται πως δουλεύει. Παρολαυτά θα κρατήσω και αυτό που μου έγραψες, μήπως και το χρειαστό στο μέλλον. Σ' ευχαριστώ πολύ!
mparaxir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ποια εκδοση κατεβασες; εγω εχω την 4.16.1 αλλα θελω να βαλω ποιο καινούργια αλλα κρασαρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα