Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Είδα ότι σκαβανε εδω και λίγες μέρες για να βάλουνε οπτικές ίνες(τους ρώτησα τους εργάτες)

Και τα μπαλώσανε τα σκαψίματα και τελειώσανε οι συνδέσεις μεχρι τον κεντρικο πίνακα του γειτονικού μου χωριο(Χωριο Β)(πως λέγεται αυτό δε ξέρω)(Καφφάο?)Το θέμα είναι οτι απο το Καφφαο του διπλανου χωριού(Χωριο Β) που συνδεσαν τις οπτικες ίνες μέχρι το καφφαο του χωριού(Χωριο Α) μου που μένω έχει αποσταση 950 μέτρα.

Στο χωριό που μένω (χωριό Α) δεν σκάψανε για οπτικές ίνες

Και η ερώτηση είναι τώρα ,Θα έχω και στο χωριό μου(χωριο Α) οπτικες ίνες?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Γεια σας.

Είδα ότι σκαβανε εδω και λίγες μέρες για να βάλουνε οπτικές ίνες(τους ρώτησα τους εργάτες)

Και τα μπαλώσανε τα σκαψίματα και τελειώσανε οι συνδέσεις μεχρι τον κεντρικο πίνακα του γειτονικού μου χωριο(Χωριο Β)(πως λέγεται αυτό δε ξέρω)(Καφφάο?)Το θέμα είναι οτι απο το Καφφαο του διπλανου χωριού(Χωριο Β) που συνδεσαν τις οπτικες ίνες μέχρι το καφφαο του χωριού(Χωριο Α) μου που μένω έχει αποσταση 950 μέτρα.

Στο χωριό που μένω (χωριό Α) δεν σκάψανε για οπτικές ίνες

Και η ερώτηση είναι τώρα ,Θα έχω και στο χωριό μου(χωριο Α) οπτικες ίνες?

Αν δεν πέρασαν στο χωριό σου οπτικές ίνες πως θα έχεις οπτικές ίνες? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν δεν πέρασαν στο χωριό σου οπτικές ίνες πως θα έχεις οπτικές ίνες? 

Μου είχε πει ο εργατης που ήταν εκει ότι θα μοιράζονται και στο διπλανό χωριό οι οπτικες ίνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Μου είχε πει ο εργατης που ήταν εκει ότι θα μοιράζονται και στο διπλανό χωριό οι οπτικες ίνες

Αν δεν πάνε οι οπτικές στο διπλανό χωριό? Πώς? Τηλεπαθητικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία η λύση. Αλλάζεις χωριό.

Αν και με οπτικές ίνες τα νοίκια θα ανέβουν κάργα.. οπότε οτι να κάνεις κάντο τώρα πρίν το πάρουν είδηση.

Επεξ/σία από GRat
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως στο δικό μου χωριό εδώ και ένα - δύο χρόνια έφεραν οπτική ίνα μέχρι το καφάο και δεν την σύνδεσαν...

Δημοσ.

Πήρα τηλ στο 13888 ,πήρα στο δημαρχείο τηλεφωνο, πήγα στο κατάστημα της cosmote και ρώτησα για το αν ξέρει κάποιος αν θα βάλουν οπτικες ίνες στην περιοχή μου.Τίποτα.κανείς δεν ήξερε

Πως μπορώ να το μαθω;

Δημοσ.

Να μαθεις το ΑΝ θα μπουν και ΠΟΤΕ θα μπουν γραμμες λιγο δυσκολο. Θεωρητικα θα υπαρχει ενα roadmap (του στυλ, μεχρι το 2020 θα εχουν μπει) αλλα αυτα δεν ειναι συγκεκριμενα.

Δημοσ.

Είδα χθές κάτι τεχνικούς του ΟΤΕ στο χωριό μου στο κτιριάκι του ΟΤΕ και κάτι κάνανε αλλά επειδή ήμουν βιαστικός δεν του ρώτησα αν ήταν για τις οπτικές ίνες. Anyway ελπίζω να ήταν για τις οπτικές ίνες.😊

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον άκουσα ευχαριστα νέα, πέτυχα έναν τεχνικό του ΟΤΕ που έκανε κάτι εργασίες στο ΚΑΦΑΟ και τον ρώτησα για τις οπτικές ίνες και μου είπε οτι θα μπουν και στο χωρίο μου οπτικές ίνες και μάλιστα σύντομα!  ( σε λιγότερο απο 6 μήνες)

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 2MikronS είπε

Υπολογισε 1+ χρονια τοτε.....

Δεν νομίζω , γιατί τον ρώτησα το τεχνικό συγκεκριμένα "αν θα μπουν  μεσα σε ένα χρόνο?"και μου απάντησε "όχι ,πολύ πιο γρήγορα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...