Προς το περιεχόμενο

UPS για DSL Modem/router με wi-fi.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λόγο αλλαγής διαρρύθμισης χώρου το VDSL Modem/router με VoIP και Wi-fi είναι ποιο μακρυά από το PC μου και έτσι δεν μπορώ να έχω ένα UPS και για το router και για το pc. Έτσι θέλω ξεχωριστό για  το Router μου.

Όμως ποιά χαρακτηριστικά χρειάζονται τέτοια UPS και που μπορ να βρω για τέτοια ανάγκη. Υποθέτω πως δεν θα είναι κάνα γομάρι των 750VoltAmpere αλλά μια υπερμεγεθή μπαταρία κινιτού τηλεφώνου σε μέγεθος όσο μεγάλο είναι ένα τροφοδοτικό PC.

Δημοσ.

Βάλε ένα απλό πολυμπριζο ασφαλείας για προστασία. Μου φαίνεται κουλό να έχει πέσει το ρεύμα και να θέλεις να έχεις ίντερνετ. Εξάλλου ποιος σου εγγυάται ότι θα έχει ρεύμα και η καμπίνα που δίνει το vdsl?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε

Καλησπέρα λόγο αλλαγής διαρρύθμισης χώρου το VDSL Modem/router με VoIP και Wi-fi είναι ποιο μακρυά από το PC μου και έτσι δεν μπορώ να έχω ένα UPS και για το router και για το pc. Έτσι θέλω ξεχωριστό για  το Router μου.

Όμως ποιά χαρακτηριστικά χρειάζονται τέτοια UPS και που μπορ να βρω για τέτοια ανάγκη. Υποθέτω πως δεν θα είναι κάνα γομάρι των 750VoltAmpere αλλά μια υπερμεγεθή μπαταρία κινιτού τηλεφώνου σε μέγεθος όσο μεγάλο είναι ένα τροφοδοτικό PC.

Για ups αν είσαι στο οτε, πάρε τηλ και πες οτι έχεις συναγερμό και θα σου στείλουν ενα δωρεάν https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20376508

An δεν είσαι στον οτε απλά πάνε σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, γερμανός και αγόρασε το. 

2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Βάλε ένα απλό πολυμπριζο ασφαλείας για προστασία. Μου φαίνεται κουλό να έχει πέσει το ρεύμα και να θέλεις να έχεις ίντερνετ. Εξάλλου ποιος σου εγγυάται ότι θα έχει ρεύμα και η καμπίνα που δίνει το vdsl?

Το θέμα δεν ειναι να έχει ιντερνετ. το θέμα είναι να έχει τηλ. να μπορεί να επικοινήσει αν συμβεί κάτι και επίσης αν έχει συναγερμό να μπορέσει να τον καλέσει σε περίπτωση που δοθεί συναγερμός.

Έχεις δίκιο με το αν θα έχει η καμπίνα ρεύμα αλλά τις περισσότερες φορές η καμπίνα έχει ρεύμα. Οπότε έχει ιντερνετ και ας μην έχει το σπίτι ρεύμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zx1234r είπε

Επειδή έχω VoIP για τηλέφωνο το θέλω. Και οι καμπίνες θα έχουν UPS και αυτές.

Ο πάροχός μου είναι Vodafone.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε

Επειδή έχω VoIP για τηλέφωνο το θέλω. Και οι καμπίνες θα έχουν UPS και αυτές.

Ο πάροχός μου είναι Vodafone.

Μπα μην το λες οτι θα έχουν μπαταρίες τα καφάο.

Σε πολλά δεν έχουν βάλει λόγο κόστους.

Εγώ στο καταστημα μου έχω βάλει το mini ups που δίνει ο οτε.

Όταν κόβετε το ρεύμα μόνο στην δικιά μου γραμμή τότε έχω κανονικά ιντερνετ, αν γίνει διακοπή γενικά στην περιοχή τότε δεν έχω ιντερνετ. 

Αλλά καλό είναι να πάρεις και να βάλεις ένα ups έστω και το mini ups.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pavloa είπε

Μπα μην το λες οτι θα έχουν μπαταρίες τα καφάο.

Σε πολλά δεν έχουν βάλει λόγο κόστους.

Εγώ στο καταστημα μου έχω βάλει το mini ups που δίνει ο οτε.

Όταν κόβετε το ρεύμα μόνο στην δικιά μου γραμμή τότε έχω κανονικά ιντερνετ, αν γίνει διακοπή γενικά στην περιοχή τότε δεν έχω ιντερνετ. 

Αλλά καλό είναι να πάρεις και να βάλεις ένα ups έστω και το mini ups.

Το θέμα είναι ΠΟΥ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε

Το θέμα είναι ΠΟΥ.

Tι εννοεις που? που θα βαλεις το ups στο μοντεμ και στο τηλεφωνο σε πειρπτωση που ειναι ασυρματο αμα τροφοδοτει μονο το μοντεμ και το τηλεφωνο ακομα και το πιο απλο ups κανει καθως οι απαιτησεις ενος μοντεμ ειναι μηδαμινες ενα καλο και φτηνο παρε και οχι τουβλο-χ οποια αλλη μαρκα θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...