Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παίδες,

Προσφατα αναβαθμισα το pc κι απο i5 7600k με gigabyte z270x gaming k5 πηγα σε r7 3700x με gigabyte x570 gaming x. Να πω την αλήθεια μου φαινεται πως ο ηχος με την προηγουμενη mobo ηταν καλυτερος. Έχει κανείς υπόψιν αν αξιζει να αγορασω καρτα ηχου? Κυριως για εξωτερικη ενδιαφερομαι του στυλ DAC/AMP. Και αν ναι, καποια προταση?

Δημοσ.

άμα έχεις κάνα αξιοπρεπές σύστημα ήχου και είσαι audiophile ίσως ναι 
διαφορετικά δες και αν έχεις update όλα τα drivers ήχου και ίσως γιαυτό να έχεις χειρότερο ήχο.
διαφορετικά   όπως λες  "Να πω την αλήθεια μου φαινεται πως ο ηχος με την προηγουμενη mobo ηταν καλυτερος "
ίσως να είναι ο  ίδιος ήχος και να σου φαίνεται διαφορετικός γενικά το θέμα ήχου είναι πολύ υποκειμενικό θέμα

Δημοσ.

@Zengar Zombolt Ευχαριστώ για την απάντηση. Ημουν τοσο ικανοποιημένος με τον ηχο στην προηγούμενη mobo που το παραμικρο τωρα μου κακοφαίνεται. Ισως και να πηγαινα σε κάτι σαν την Fiio e10k. Και παλι δεν ξέρω το ποσοστο βελτίωσης κι αν αξιζει τα 100 ευρω που κοστίζει. Έχεις κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο amp?

@Zengar Zombolt Ευχαριστώ για την απάντηση. Ημουν τοσο ικανοποιημένος με τον ηχο στην προηγούμενη mobo που το παραμικρο τωρα μου κακοφαίνεται. Ισως και να πηγαινα σε κάτι σαν την Fiio e10k. Και παλι δεν ξέρω το ποσοστο βελτίωσης κι αν αξιζει τα 100 ευρω που κοστίζει. Έχεις κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο amp?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pcmasteralex είπε

οπως σου ειπα και πριν αν δεν ειναι θεμα των drivers
και εχεις καλο συστημα ηχου και το budget ειναι στην δικη σου κρίση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...