Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και λίγες μέρες έχω το εξής θέμα με το email μου και την εφαρμογή outlook:

Στο app outlook έχω 2 email πολύ σημαντικά. Το ένα είναι της δουλειάς και το προσωπικό μου.

Το θέμα είναι ότι ενώ δέχομαι και στέλνω κανονικά και στα 2 email για κάποιο λόγο δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις όταν έρχονται εισερχόμενα είτε στο εταιρικό είτε στο προσωπικό.

Θα πρέπει δηλαδή να μπω στην εφαρμογή, να κάνω ανανεώση και αν δω αν έχει έρθει κάτι. Αυτό μου το κάνει και στα εστιασμένα εισερχόμενα και στα άλλα. Δεν είχα αυτό το θέμα μέχρι πριν λίγες μέρες.

Έχω ενεργοποίηση εκ νέου τις ειδοποιήσεις και μέσα από την εφαρμογή και από τις ρυθμίσεις του κινητού που ζητά τις άδειες για την εφαρμογή, τα έχω όλα σωστά όπως και στα αλλα apps που λαμβάνω κανονικά, αλλά το θέμα συνεχίζεται.

Κάποια πρόταση? Να ελέγχω κάτι άλλο? Αν και δεν είχα πειράξει κάτι. Ίσως με κάποια ενημέρωση της εφαρμογής να έγινε αυτο

Να σημειώσω ότι το προσωπικό mail είναι hotmail, το εταιρικό είναι ρυθμισμένο σε συγκεκριμένο "server", αν το λέω σωστά. Είναι εσωτερικό μόνο της δουλειάς

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Εδώ και λίγες μέρες έχω το εξής θέμα με το email μου και την εφαρμογή outlook:

Στο app outlook έχω 2 email πολύ σημαντικά. Το ένα είναι της δουλειάς και το προσωπικό μου.

Το θέμα είναι ότι ενώ δέχομαι και στέλνω κανονικά και στα 2 email για κάποιο λόγο δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις όταν έρχονται εισερχόμενα είτε στο εταιρικό είτε στο προσωπικό.

Θα πρέπει δηλαδή να μπω στην εφαρμογή, να κάνω ανανεώση και αν δω αν έχει έρθει κάτι. Αυτό μου το κάνει και στα εστιασμένα εισερχόμενα και στα άλλα. Δεν είχα αυτό το θέμα μέχρι πριν λίγες μέρες.

Έχω ενεργοποίηση εκ νέου τις ειδοποιήσεις και μέσα από την εφαρμογή και από τις ρυθμίσεις του κινητού που ζητά τις άδειες για την εφαρμογή, τα έχω όλα σωστά όπως και στα αλλα apps που λαμβάνω κανονικά, αλλά το θέμα συνεχίζεται.

Κάποια πρόταση? Να ελέγχω κάτι άλλο? Αν και δεν είχα πειράξει κάτι. Ίσως με κάποια ενημέρωση της εφαρμογής να έγινε αυτο

Να σημειώσω ότι το προσωπικό mail είναι hotmail, το εταιρικό είναι ρυθμισμένο σε συγκεκριμένο "server", αν το λέω σωστά. Είναι εσωτερικό μόνο της δουλειάς

Είχα το ίδιο θέμα με xiaomi Mi A1 , επικοινώνησα και με Microsoft , μου είπαν τα κλασικά βγαλτο και ξαναβαλτο και δεν άλλαξε κάτι. Συνάδελφος ακριβώς το ίδιου με Huawei. 

Οπότε ή έχει bug το Outlook ή δεν του αρέσει οι κινεζιες 🤣

Πάντως άλλη απάντηση από Microsoft δεν πήρα ακόμη το ψάχνουν ( και καλά)

Το γύρισα σε Gmail για αρκετούς μήνες και τώρα μας έβαλε η εταιρεία το MaaS360 που δουλεύει κομπλέ

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είχα το ίδιο θέμα με xiaomi Mi A1 , επικοινώνησα και με Microsoft , μου είπαν τα κλασικά βγαλτο και ξαναβαλτο και δεν άλλαξε κάτι. Συνάδελφος ακριβώς το ίδιου με Huawei. 

Οπότε ή έχει bug το Outlook ή δεν του αρέσει οι κινεζιες 🤣

Πάντως άλλη απάντηση από Microsoft δεν πήρα ακόμη το ψάχνουν ( και καλά)

Το γύρισα σε Gmail για αρκετούς μήνες και τώρα μας έβαλε η εταιρεία το MaaS360 που δουλεύει κομπλέ

Ε καλά ξεκάθαρα μαλακία της εφαρμογής είναι αλλά οκ.

Προς το παρόν το αφήνω έτσι χωρίς να πειράξω κάτι.

Ας ελπίζουμε κάποια στιγμή να φτιάξει. Απλά είναι βλακεία γιατί δε μπορώ συνέχεια να μπαίνω να τσεκαρω αν έχω κάτι, και ίσως αργήσω να δω κάτι που επίγει.

Τελοσπαντων, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είναι κάτι του κινητού/δικιάς μου ρυθμίσεις. Όχι ότι είχα πειράξει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, chios είπε

Έχεις βάλει την εφαρμογή να τρέχει στο παρασκήνιο; την έχεις κλειδώσει στα recent;;

Κάνε αυτά για αρχή.

Ναι ναι αδερφέ όλα αυτά. Έγραψα και πρίν ότι δεν πείραξα κάτι. Μου δούλευε όπως έπρεπε για 5-6 μήνες χωρίς πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...