pSyexp26 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα μερικές πληροφορίες όσον αφορά την διαδικασία καλιμπρα σε σε παπί.ειμαι κάτοχος ενός anf Innova 125 carb μοντέλο του 2003.δεν το έχω πάει σε κάποιον μηχανικό να το δεί αλλά τσεκαρα μόνος μου και είμαι σίγουρος ότι ο σκελετός έχει πάρει.θα ήθελα να μάθω αν κάποιος από εσάς γνωρίζει πόσο θα μου κοστίσει η διαδικασία και τι εναλλακτικές έχω για να εξοικονομισω όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.και αν γνωρίζετε κάποιον ώστε να βγάλω άκρη.μενω Αθήνα καισαριανή.ευχαριστω!!
mclein² Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 πως εγινε η στουκα ; εννοω, εχεις καρφωθει καπου ή εφυγες πλάι ; 1
pSyexp26 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Καρφωθηκα όπως είπες πάνω σε αμάξι που μου βγήκε από στοπ για την ακρίβεια.εχουν πάρει τα μπροστινά,η ζάντα και πλαίσιο.το καλό είναι ότι δεν έσπασε κανένα πλαστικό και το κυριότερο βγήκα αγρατζουνιστος!!
mclein² Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/7/2019 στις 1:13 ΠΜ, pSyexp26 είπε Καρφωθηκα όπως είπες πάνω σε αμάξι που μου βγήκε από στοπ για την ακρίβεια.εχουν πάρει τα μπροστινά,η ζάντα και πλαίσιο.το καλό είναι ότι δεν έσπασε κανένα πλαστικό και το κυριότερο βγήκα αγρατζουνιστος!! επειδη το επαθα κι εγω με το crypton μου περσι τετοια εποχη & η στουκα εγινε με 75km σε αναλογο περιστατικο με στοπ, τελικα αυτο που εφταιγε και το μοτορι πηγαινε στραβα ηταν ο σταυρος απο το τιμονι και το πιρουνι που στραβωσαν ανεπανορθωτα. οποτε πριν ασχοληθεις με καλιμπρες, δες οτι ολα τα υπολοιπα ειναι σωστα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από mclein² 1
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν πολλα χρονια πηγα ενα Honda Astrea σε εναν στην Ακροπολεως(συνεχεια της Μπακνανα) στην Δαφνη και μου εκανε πολυ καλη δουλεια. Οταν το πουλησα ενω ο αλλος ηταν πολυ ψειρας δεν το καταλαβε οτι το παπι ειχε φαει καλυμπρα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από k_w_t 1 1
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Κολιμπρί σε παπί διάβασα και λέω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα...Μπαίνω στο thread όλο περιέργεια να δω τι δουλειά είχε ένα πουλί να καβαλήσει ένα άλλο και μόλις ξαναδιάβασα έλεγε καλίμπρα.
donblunts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μετά απο τέτοιο σκηνικό, δεν σκέφτηκες να πάρεις αυτοκίνητο; 1
pSyexp26 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Λοιπών...έχουμε και λέμε: Τσεκαρα την επάνω κόλληση του σκελετού και μπορώ να πω ότι η ζημιά τελικά έχει γίνει.αν ήταν μόνο σταυρος και μπροστινά καλά θα ήταν αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο.βλεποντας και τη σέλα από πάνω,πλέον κοιτάει πιο αριστερά αντί να κεντραρει.και το λάστιχο όταν ανεβαίνω επάνω και το προχωράω ξινει κεφαλή.:( Αν δεν είχε πάρει σκελετό με ένα 120ρι θα ήμουν άρχοντας..αλλά δεν..σίγουρα μόλις μπορέσω θα πάρω και γνώμη μηχανικού.απλα το θέμα μου είναι να μάθω πάνω κάτω μια τιμή ώστε να ξέρω πού βαδίζω και τι με περιμένει.γενικα στα 28 μου χρόνια δεν είχε τύχει να εμπλακώ σε κάτι παρόμοιο.εν ολίγης είναι η πρώτη μου φορά και αναθεώρησα μετά από αυτό.απλα τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ακόμη να πάω σε αυτοκίνητο.θυμαται κανείς σας περίπου ποσο πηγε η διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας.δειξτε επιείκεια στον τρόπο που απαντάω, είναι το πρώτο μου θέμα που ανοιγω σε ινσομνια!! 1
mclein² Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, pSyexp26 είπε Λοιπών...έχουμε και λέμε: Τσεκαρα την επάνω κόλληση του σκελετού και μπορώ να πω ότι η ζημιά τελικά έχει γίνει.αν ήταν μόνο σταυρος και μπροστινά καλά θα ήταν αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο.βλεποντας και τη σέλα από πάνω,πλέον κοιτάει πιο αριστερά αντί να κεντραρει.και το λάστιχο όταν ανεβαίνω επάνω και το προχωράω ξινει κεφαλή.:( Αν δεν είχε πάρει σκελετό με ένα 120ρι θα ήμουν άρχοντας..αλλά δεν..σίγουρα μόλις μπορέσω θα πάρω και γνώμη μηχανικού.απλα το θέμα μου είναι να μάθω πάνω κάτω μια τιμή ώστε να ξέρω πού βαδίζω και τι με περιμένει.γενικα στα 28 μου χρόνια δεν είχε τύχει να εμπλακώ σε κάτι παρόμοιο.εν ολίγης είναι η πρώτη μου φορά και αναθεώρησα μετά από αυτό.απλα τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ακόμη να πάω σε αυτοκίνητο.θυμαται κανείς σας περίπου ποσο πηγε η διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας.δειξτε επιείκεια στον τρόπο που απαντάω, είναι το πρώτο μου θέμα που ανοιγω σε ινσομνια!! καταλαβα οτι εφταιγε ο μαστορας απο στοπ. εξαφανιστηκε ; γιατι θα πλερωσεις εσυ ;
dpolal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, pSyexp26 είπε Τσεκαρα την επάνω κόλληση του σκελετού και μπορώ να πω ότι η ζημιά τελικά έχει γίνει.αν ήταν μόνο σταυρος και μπροστινά καλά θα ήταν αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο.βλεποντας και τη σέλα από πάνω,πλέον κοιτάει πιο αριστερά αντί να κεντραρει.και το λάστιχο όταν ανεβαίνω επάνω και το προχωράω ξινει κεφαλή.:( Αν δεν είχε πάρει σκελετό με ένα 120ρι θα ήμουν άρχοντας..αλλά δεν..σίγουρα μόλις μπορέσω θα πάρω και γνώμη μηχανικού.απλα το θέμα μου είναι να μάθω πάνω κάτω μια τιμή ώστε να ξέρω πού βαδίζω και τι με περιμένει.γενικα στα 28 μου χρόνια δεν είχε τύχει να εμπλακώ σε κάτι παρόμοιο.εν ολίγης είναι η πρώτη μου φορά και αναθεώρησα μετά από αυτό.απλα τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ακόμη να πάω σε αυτοκίνητο.θυμαται κανείς σας περίπου ποσο πηγε η διαδικασία? Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον το ασφαλέστερο θα είναι να πάει για ολική το παπί. Αν τώρα άφησες τον άλλον που βγήκε από το στόπ να φύγει με το σκεπτικό ότι δεν έπαθες τίποτα και δεν έσπασαν τα πλαστικά της μηχανής τότε την πάτησες διπλά.
pSyexp26 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Είχα κανονικά ασφάλεια και όλα έγιναν σωστά και νομότυπα.και η καταγραφή έγινε και όλα.απλα μου είπαν από την ασφαλιστική ότι θα τα πληρώσω από τσέπη και μετά με τα τιμολόγια θα πληρωθώ με κάποια περικοπή όμως λόγο 15ετιας...
mclein² Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, pSyexp26 είπε Είχα κανονικά ασφάλεια και όλα έγιναν σωστά και νομότυπα.και η καταγραφή έγινε και όλα.απλα μου είπαν από την ασφαλιστική ότι θα τα πληρώσω από τσέπη και μετά με τα τιμολόγια θα πληρωθώ με κάποια περικοπή όμως λόγο 15ετιας... βρες ενα μαστορα που να πληρωνεται απευθειας απο την ασφαλιστικη. 1
pSyexp26 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκα ας πούμε κάποια λύση σήμερα που μίλησα με ένα φιλο. Η φάση είναι το ανεβάζω στο μπαλκόνι,το λύνω όλο εκτός από μοτέρ και ψαλίδι.βαζω ένα σετακι σταυρό με μπροστινα,μια ζάντα ίσια και το πάω σε καλιμπρα.μου πρότεινε ο φίλος κάποιον γνωστό και θα απευθυνθώ εκι.η τιμή που μου είπε είναι κάπου στα 100+.ελπίζω να γίνει καλή δουλειά και να γίνει ασφαλές στην οδήγηση.δεν μου φταίει ο επόμενος σε τίποτα για να φάει τα μούτρα του εξαιτίας μου.ευχαριστω για την βοήθεια!!!!:) Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από pSyexp26 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα