Bourdoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Την τελείωσα και εγώ. Την βρήκα εξαιρετική. Οι περισσότεροι ηθοποιοί υποστήριξαν πολύ καλά τους ρόλους τους, ειδικά ο Noir (😛😛😛). Το γεγονός ότι δεν έχω διαβάσει το κόμικ με έκανε να απολαύσω ακόμη περισσότερο την σειρά. Ενδεχομένως αν είχα διαβάσει το κόμικ να με είχαν ενοχλήσει οι αλλαγές που έχουν γίνει, οπότε καταλαβαίνω αυτούς που χαλάστηκαν. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Και εγω τη βρηκα ανελπιστα πολύ καλη . Ισως ειχα αχτι να δω μια σειρα να τις τρωνε οι "sups" 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 23 minutes ago, Speculoos said: Τι έδειχνε; Teaser trailer της 2ης season https://www.cnet.com/news/amazon-posts-then-pulls-teaser-trailer-for-the-boys-season-2/ Το έδωσαν λέει και μετά το πήραν πίσω, lol. 1
Nate Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Link σε θέμα του reddit που έχει το trailer. https://old.reddit.com/r/TheBoys/comments/e6ubiw/here_is_the_trailer_for_season_2/ Στα σχόλια μπορεί να έχει κανένα spoiler για τον πρώτο κύκλο. Δεν είδα κάτι απίστευτα αποκαλυπτικό, απ' όσο κατάλαβα Spoiler η εταιρεία έχει βάλει την Starlight να παίρνει πιο σέξυ πόζες σε φωτογραφίες, μάλλον οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται πολύ μαζί της, θα έχουμε μάχη Black Noir με Butcher και Starlight με Homelander, ίσως και o Butcher δεν εμπιστεύεται τον Hughie σε κάποιο σημείο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Nate
snake_plissken2112 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ευτυχως προλαβα κ τοδα, τουμπανο ηταν
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 6 επισοδειο ειμαι,Απλα απιστευτη εκπληξη,φοβερη σειρα 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Tι διαμαντι ειναι αυτο ? Πως μου ειχε ξεφυγει τοσο καιρο .Καταργει καθε εννοια του political correct . 2 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Fotis13 είπε Tι διαμαντι ειναι αυτο ? Πως μου ειχε ξεφυγει τοσο καιρο .Καταργει καθε εννοια του political correct . Πλέον η κορεκτίλα έχει χτυπήσει μέχρι και το Netflix. Το Άμαζον αντιστέκεται, βέβαια λογικό ακούγεται αν σκεφτείς πως δίνει ένα καράβι λεφτά στους Clarkson and co. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα