negator2vc Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Ειλικρινά δεν άντεξα πάνω από 15-20 λεπτά. Εντάξει χολιγουντ είναι. Αγαπάνε μιας συγκεκριμένη παράταξη. Αλλά κάθε 1 λεπτό και μια αναφορά ή εικόνα που να έχει σχέση με τον Τραμπ; Έλεος ρε παιδιά. Τί κόλλημα είναι αυτό! Αφήστε μας να δούμε σειρά!! Σε βγάζει εκτός αυτό το πράγμα συνέχεια. Ούτε στον ψυχρό πόλεμο τέτοια προπαγάνδα εναντίον των Σοβιετικών. Κρίμα γιατί οι πρώτες 1-2 σεζόν ήταν πολύ καλές. Τοσο χαλια; 😢 Κάτι ελεγε παλαιοτερα ο Kripke οτι θα ειναι heavy στο messaging αυτη η season αλλά εαν ειναι με το καλημερα, ωχ ωχ ωχ.
CarbonFibre Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, negator2vc είπε Τοσο χαλια; 😢 Κάτι ελεγε παλαιοτερα ο Kripke οτι θα ειναι heavy στο messaging αυτη η season αλλά εαν ειναι με το καλημερα, ωχ ωχ ωχ. Τα είχε πει ο Kripke όντως. Και στην προηγούμενη σεζόν είχε αλλά ήταν σε ανεκτά επίπεδα παρότι ενοχλητικό. Στη νέα σεζόν είναι συνεχής βομβαρδισμός. Εμένα με έβγαζε εκτός σειράς. Μπορεί εμένα να μου φαίνεται έτσι αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άποψη άλλων από το φόρουμ. 1
negator2vc Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Τα είχε πει ο Kripke όντως. Και στην προηγούμενη σεζόν είχε αλλά ήταν σε ανεκτά επίπεδα παρότι ενοχλητικό. Στη νέα σεζόν είναι συνεχής βομβαρδισμός. Εμένα με έβγαζε εκτός σειράς. Μπορεί εμένα να μου φαίνεται έτσι αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άποψη άλλων από το φόρουμ. Σημερινο χολιγουντ σιγουρα ειναι. Απλα καθε χρονο ολο και χειροτερα μεχρι το μπαμ. Θα τσεκαρω σημερα το βραδυ το 1ο επεισοδιο (να ειναι καλα ο "θειος" προφανως 😉) αλλα μεταξυ αυτα που ελεγε ο Kripke και αυτα που λες εσυ λιγες (πολυ λιγες) ελπιδες εχω για κατι καλο. Η Starlight τουλαχιστον βλεπεται ή κανουν μπαμ οι επεμβασεις που εκανε στη φατσα της (για πιο λογο κανεις δεν ξερει); Επεξ/σία 14 Ιουνίου από negator2vc
zampONakiaskiou Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Η πολιτική αντιπαράθεση/χειραγώγηση είναι στη καθημερινότητα των Αμερικανών, δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας κάνει εντύπωση...Πάνω σε αυτή θα βασιστεί όλη η σεζόν και η αλήθεια είναι μια χαρά το πάει. Είμαι σίγουρος ότι άλλο πράγμα θα ενοχλήσει τους περισσότερους. Όσον αφορά τη Starlight... Starlight είχαμε.. 1 1
kirileman Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Πόσο The Boys η είσοδος του Homelander στο 1ο επεισόδιο; 😁
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Είναι από τις σειρές που ενώ έχει woke στοιχεία, βλέπεται μια χαρά..
negator2vc Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι από τις σειρές που ενώ έχει woke στοιχεία, βλέπεται μια χαρά.. Στις πρωτες σεζον καμια διαφωνια. Ειδικα στην 1η που την θεωρω την καλυτερη προσωπικα. Τωρα.... θα δουμε απλα κραταω πολυ μικρο καλαθι πλεον
Giannis_siag Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, raid_av είπε Δε θυμάμαι πότε ο frenchie σκότωσε την οικογένεια του μαύρου. Ηταν και σε προηγούμενη σεζόν αυτός? Im no Starlight anymore Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Giannis_siag 2
Glikos Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το δίδυμο Frenchie - Kimiko είναι ωραίο από τις αρχές της σειράς και υπάρχει πολύ χημεία, προσωπικά θα ήθελα να τους δω και μαζί. Δεν κολλάει τόσο το ρομάντζο με τον τύπο έτσι ξαφνικά. Τώρα βέβαια θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Η Starlight εμφανώς αλλαγμένη αλλά για να λέμε την αλήθεια όλοι μπαίναμε. 😄 Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Glikos 1 1
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Μόλις τώρα, Giannis_siag είπε Πως έγινε έτσι ρε γαμωτο. Σαν μούμια είναι πολύ κρίμα γιατί ήταν πολύ γλυκιά και όμορφη. Τραγική. 2
poulaki1976 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Πως έγινε έτσι ρε γαμωτο. Σαν μούμια είναι πολύ κρίμα γιατί ήταν πολύ γλυκιά και όμορφη. Τραγική. Zompi i i i i i
Giannis_siag Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Πως έγινε έτσι ρε γαμωτο. Σαν μούμια είναι πολύ κρίμα γιατί ήταν πολύ γλυκιά και όμορφη. Τραγική. Μπορεί να έχει body dysphoria. Γι αυτό το λιωσε στα μποτοξ. Δεν είμαι ψυχίατρος, υποθέτω απλά Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Giannis_siag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα