Kostasspil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Νομίζω έκανε μπαμ ότι αυτό σατίριζαν. Τουλάχιστον εγώ έτσι το πήρα
johny f Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Αρκετα καλο και το 4ο Spoiler με το γνωστο χαμουλη της σειρας και το Χομλαντερ να αποκταει σε ανυποφορο πια βαθμο τον ελεγχο αφου εβγαλε νωριτερα απ'το καδρο τον Σταν Εντγκαρ,που ομως θελω να ξαναμπει καπως στο παιχνιδι για να εχει περισοτεροι ενδιαφερον η σειρα,γιατι ενας Soldier Boy που ερχεται απ'τη Ρωσια δε φτανει για να αναπληρωσει το κενο του.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Ο Winchester τι λέει? Γιατί πέρα από το Supernatural δεν τον έχω δει κάπου.
Glikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 'Ετσι! https://variety.com/2022/tv/news/the-boys-season-4-renewed-amazon-1235290494/ 4 1
orfeas26 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 5:06 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Ο Winchester τι λέει? Γιατί πέρα από το Supernatural δεν τον έχω δει κάπου. Μετά το 5ο επεισόδιο νομίζω ότι θα ήταν καλύτερος Captain America από τον Chris Evans.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, orfeas26 said: Μετά το 5ο επεισόδιο νομίζω ότι θα ήταν καλύτερος Captain America από τον Chris Evans. Καμμία σύγκριση βέβαια χαρακτήρα. 😛
orfeas26 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Καμμία σύγκριση βέβαια χαρακτήρα. 😛 Καλά αυτό εννοείται!! Σαν ηθοποιό εννοουσα, μιας και ήταν και ήταν και αυτός υποψήφιος για τον ρόλο του Captain America.
Glikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Του ταιριάζει ο ρόλος του Soldier Boy πάντως. Θα έχει ενδιαφέρον μια μάχη 1 vs 1 με Homelander. Επίσης έχω περιέργεια να δω τι super power θα έχει ο MM αν πάρει το μίγμα V.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 11 hours ago, orfeas26 said: Καλά αυτό εννοείται!! Σαν ηθοποιό εννοουσα, μιας και ήταν και ήταν και αυτός υποψήφιος για τον ρόλο του Captain America. Δεν ξέρω, δεν μου κάθεται ιδιαίτερα καλά στο μάτι. Ο Evans ταίριαξε κουτί κι έχει την boy scout φάτσα, ο Jensen όχι τόσο. 3
john_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Από τις σειρές που καλύτερα να τις βλέπεις 1 επεισόδιο την φορά και με αναμονή 1+ χρόνου στο ενδιάμεσο. Διότι αν έχεις 7 σεζόν διαθέσιμες, στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς στην εντατική από τον μαραθώνιο συνεχούς προβολής.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, john_dr είπε Από τις σειρές που καλύτερα να τις βλέπεις 1 επεισόδιο την φορά και με αναμονή 1+ χρόνου στο ενδιάμεσο. Διότι αν έχεις 7 σεζόν διαθέσιμες, στο τέλος της εβδομάδας θα βρεθείς στην εντατική από τον μαραθώνιο συνεχούς προβολής.
john_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 57 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι, θέλω να πω ότι ως σειρά είναι από αυτές που σε κάνουν να θέλεις να δεις και το επόμενο επεισόδιο, άμεσα. Ακόμα και τα μέτρια επεισόδια έχουν ενδιαφέρον. Οπότε αν κάποιος γουστάρει και το στυλ της σειράς, θεωρώ ότι δύσκολα δεν θα έτρωγε μέρες συνεχόμενες παρακολουθώντας πολλαπλά επεισόδια κάθε μέρα, αν είχε στην διάθεσή του και τις 7 (υποθέτω τόσες θέλουν να βγάλουν) σεζόν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα