bilya Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, FCastor είπε Έλα ρε φίλε! Έκαναν recast τη Stormfront. Άγνωστη ηθοποιός βέβαια η αντικαταστάτρια... 😛 Δεν την κάνανε recast. Υποτίθεται ειναι η ταινία μετά τα γεγονότα που ειναι νεκρή οπότε την παίζει άλλη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 29 minutes ago, bilya said: Δεν την κάνανε recast. Υποτίθεται ειναι η ταινία μετά τα γεγονότα που ειναι νεκρή οπότε την παίζει άλλη. /sarcasm 😛 4
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 To είδατε το επεισόδιο guys? Δεν εχω λόγια 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 3 hours ago, stormrain said: To είδατε το επεισόδιο guys? Δεν εχω λόγια Και τα 3 και φαντάσου ότι ακόμα δεν... Spoiler ...έχει φανεί ο Dean στο παρόν. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, stormrain είπε To είδατε το επεισόδιο guys? Δεν εχω λόγια Όλα μαζί τα episodes η τίποτα. 7
johny f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Πολυ καλα τα τρια πρωτα με το γνωστο χαμουλη και τη τρελα που εχει η σειρα. Spoiler Εχουμε και μια μεγαλη αποκαλυψη και εχω περιεργεια ποτε θα παρουν ολοι στο κυνηγι τον master puppeteer.
Glikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Νεράκι έφυγαν τα 3 πρώτα επεισόδια. Πολύ γαμάτη σειρά με ανατροπές και wtf σκηνές. Οι Karl Urban και Antony Starr δίνουν ρεσιτάλ απλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο casting. Γενικά η σειρά έχει πολύ καλό γράψιμο και ποιότητα και αυτό φαίνεται σε κάθε season. 3
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 On 03/06/2022 at 15:14, Thresh said: Reveal hidden contents Επιτέλους κάποιος υλοποίησε το κρυφό όπλο του Ant-Man! Έτσι έπρεπε να σκότωναν τον Thanos! ΠΟΝΕΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ FFS
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Είδα 3 σεζόν και λέω πάω όλη μέρα μονοκοπανια ,ξεκινάει πρώτο δεύτερο τρίτο έπος και λέω πάμε τέταρτο ,και δεν έχει τεταρτοο..πάω και βλέπω ότι ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα ,ξενέρωσα ρε παιδί μου .. τα υπόλοιπα Ιούλιο ,αυτή είναι σειρά να της δεις μονοκοπανια όλη μαζί ,από τις καλύτερες σειρές ever
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, managermono είπε σειραρα απλα Έχει αλλα 5 επεισόδια οποτε καλο είναι να μην βιαζόμαστε, παρόλα αυτά χαίρομαι που τα πρώτα είναι τόσο καλά γιατί το superhero content έχει κουράσει. Μονο το Invincible και αυτό θα πρότεινα τα τελευταία χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα