AlphaTaf123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, txcellas είπε Κανα 650 ευρώ πρέπει να είναι ο βασικος Δηλαδή στην ουσία παίρνουν 650€ κάθε μήνα ; 4 ώρες πριν, greekfragma είπε A.T. με σήμα τον γκάνγκστα! Σωραίος!!!! 😂 Χαχαχα εεε εντάξει μωρέ σιγά
txcellas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, AlphaTaf123 είπε Δηλαδή στην ουσία παίρνουν 650€ κάθε μήνα ; Νομίζω ο βασικός είναι αυτός.. ανάλογα με το τι δουλεύουν βράδυ, σκ , οικογενειακή κατάσταση, χρονοεπιδοματα εχει κάποια συν. Το 1000ρικο δεν το φτάνουν πάντως οι καινούριοι
AlphaTaf123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, txcellas είπε Νομίζω ο βασικός είναι αυτός.. ανάλογα με το τι δουλεύουν βράδυ, σκ , οικογενειακή κατάσταση, χρονοεπιδοματα εχει κάποια συν. Το 1000ρικο δεν το φτάνουν πάντως οι καινούριοι Μμ καταλαβα ωραία ευχαριστώ πολύ πάντως.Και κάτι αλλο αν έχω κάνει τα χαρτιά για δίπλωμα μηχανής αλλά δεν έχω δώσει εξετάσεις ακόμα, αν βγει η προκήρυξη θα μπορούσα να πάρω και τα μόρια για μηχανή με κάποιο τρόπο ή όχι ;
dionisis1925 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, txcellas είπε Νομίζω ο βασικός είναι αυτός.. ανάλογα με το τι δουλεύουν βράδυ, σκ , οικογενειακή κατάσταση, χρονοεπιδοματα εχει κάποια συν. Το 1000ρικο δεν το φτάνουν πάντως οι καινούριοι Οι νέοι τους πρώτους μήνες με κρατήσεις κτλπ δεν ξεπερνούν τα 750 ευρώ μαζί με νυχτερινά κτλπ, υπάρχουν οι τακτικές κρατήσεις και η έκτακτη αναδρομική κράτηση. Όσο για τον φίλο που ρωτάει για τα μόρια μηχανής, όχι δεν τα παίρνεις, στην προκήρυξη αναφέρει πως πρέπει να έχεις προσκομίσει το δίπλωμα εντός της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.
AlphaTaf123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Οι νέοι τους πρώτους μήνες με κρατήσεις κτλπ δεν ξεπερνούν τα 750 ευρώ μαζί με νυχτερινά κτλπ, υπάρχουν οι τακτικές κρατήσεις και η έκτακτη αναδρομική κράτηση. Όσο για τον φίλο που ρωτάει για τα μόρια μηχανής, όχι δεν τα παίρνεις, στην προκήρυξη αναφέρει πως πρέπει να έχεις προσκομίσει το δίπλωμα εντός της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων. Ωραία φίλε μου ευχαριστω πολύ για την απάντηση !
AlphaTaf123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Εντωμεταξυ εγώ έχω μαζέψει 2.770 μόρια για την προκήρυξη,Α κατηγορία .είναι καλά ; Και θέλω να βγάλω και δίπλωμα για μηχανή αλλα δεν νομίζω να προλάβω .Είναι όλα κλειστά
greekfragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, AlphaTaf123 είπε Εντωμεταξυ εγώ έχω μαζέψει 2.770 μόρια για την προκήρυξη,Α κατηγορία .είναι καλά ; Και θέλω να βγάλω και δίπλωμα για μηχανή αλλα δεν νομίζω να προλάβω .Είναι όλα κλειστά θες να ανεβαίνεις δικάβαλο με σούζα την Αλεξάνδρας σε κανα τρεησερ;
dionisis1925 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, AlphaTaf123 είπε Εντωμεταξυ εγώ έχω μαζέψει 2.770 μόρια για την προκήρυξη,Α κατηγορία .είναι καλά ; Και θέλω να βγάλω και δίπλωμα για μηχανή αλλα δεν νομίζω να προλάβω .Είναι όλα κλειστά Μπόμπα είσαι με αυτά τα μόρια , το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι αν θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα , ο μισθός και η σίγουρη εργασία δεν θα σε κρατήσουν , υπάρχουν πολλοί που κάθονται με το ζόρι για να συμπληρώσουν τα χρόνια υπηρεσίας και να φύγουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Όλα αυτά στα λέω γιατί προφανώς και δεν έχεις ασχοληθεί με την προκήρυξη, η ερώτηση για το αν τα μόρια σου είναι καλά αυτό δείχνει χωρίς παρεξήγηση!
AlphaTaf123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, greekfragma είπε θες να ανεβαίνεις δικάβαλο με σούζα την Αλεξάνδρας σε κανα τρεησερ; Χαχαχα όχι όχι εντάξει δεν κάνουμε τέτοια 7 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Μπόμπα είσαι με αυτά τα μόρια , το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι αν θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα , ο μισθός και η σίγουρη εργασία δεν θα σε κρατήσουν , υπάρχουν πολλοί που κάθονται με το ζόρι για να συμπληρώσουν τα χρόνια υπηρεσίας και να φύγουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Όλα αυτά στα λέω γιατί προφανώς και δεν έχεις ασχοληθεί με την προκήρυξη, η ερώτηση για το αν τα μόρια σου είναι καλά αυτό δείχνει χωρίς παρεξήγηση! Αρχικά φίλε μου να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου.Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω ότι τα μόρια είναι καλά ειδικά για την προκήρυξη του 2019 απλά για την προκήρυξη που αναμένεται να βγει δεν ξέρω αν θα είναι καλά διότι μπορεί να βάλουν και πτυχία μέσα και να αυξηθεί η βάση.Το θέμα εδω είναι ότι εγώ ακόμα σπουδάζω.Ακομη ,ήθελα να γίνω αστυνομικος από πάρα πολύ μικρός ,θυμάμαι τον εαυτό μου να το λέει και να το ξαναλέει.Οσον αναφορά για τον μισθό και την σίγουρη εργασία έχεις απόλυτο δίκιο.Σιγουρα ένας σίγουρος μισθός και ένα επάγγελμα δεν είναι αρκετά.Απλα τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως τα σκεφτόμαστε και είναι πολύ δύσκολα να μπορέσεις να καταλάβεις ένα επάγγελμα εάν δεν το έχεις ασκήσει.Νομιζω είναι λογικό.Περα από αυτό επίσης σίγουρος είμαι ότι πολλές φορές θα κάνω πράγματα που δεν θέλω μόνο και μόνο επειδή είναι εντολή ανωτέρου.Οπως και να ' χει η αλήθεια είναι ότι είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και οι απαιτήσεις είναι πολλές.Ειμαι μικρός και θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα από μικρός,είναι δύσκολο ;Είναι.Θες να το κάνεις ;Θέλω Μπορείς να το κάνεις ;Μπορώ.Μπορεις να φύγεις αν δεν σου αρέσει ;Μπορείς.Αν δεν σου αρέσει φύγε,θα είναι πολύ καλύτερα για όλους .
dionisis1925 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Η προκήρυξη που θα βγει τώρα είναι για την ΟΠΠΙ, ολοι θα πάνε για φύλαξη στα πανεπιστήμια , καμιά σχέση με τους ΕΦ που πάνε και σε άλλες υπηρεσίες, μην μπερδεύεσαι , θα Ορκιστείτε και θα καλύπτεται θέση Ειδικού φρουρού θα είστε αστυνομικοί κτλπ , αλλά ως εκεί, δικαίωμα για αλλαγή υπηρεσίας πιθανών(99%) να αποκτήσετε μετά την έλευση της 5ετιας. 1
txcellas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Ts υποθέτω ξέρεις ότι έχεις υποχρέωση για υπηρεσία χωρίς τη δυνατότητα παραίτησης για κάποια χρόνια..
AlphaTaf123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Η προκήρυξη που θα βγει τώρα είναι για την ΟΠΠΙ, ολοι θα πάνε για φύλαξη στα πανεπιστήμια , καμιά σχέση με τους ΕΦ που πάνε και σε άλλες υπηρεσίες, μην μπερδεύεσαι , θα Ορκιστείτε και θα καλύπτεται θέση Ειδικού φρουρού θα είστε αστυνομικοί κτλπ , αλλά ως εκεί, δικαίωμα για αλλαγή υπηρεσίας πιθανών(99%) να αποκτήσετε μετά την έλευση της 5ετιας. Ναι ναι το γνωρίζω το έχω δει Μόλις τώρα, txcellas είπε Ts υποθέτω ξέρεις ότι έχεις υποχρέωση για υπηρεσία χωρίς τη δυνατότητα παραίτησης για κάποια χρόνια.. Εννοείς μέχρι πέντε χρόνια έτσι ;Μετα είναι που πρέπει να δηλώσεις αν θες να φύγεις ή μείνεις
txcellas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, AlphaTaf123 είπε Ναι ναι το γνωρίζω το έχω δει Εννοείς μέχρι πέντε χρόνια έτσι ;Μετα είναι που πρέπει να δηλώσεις αν θες να φύγεις ή μείνεις 8 χρονια είναι αλλα με προϋποθέσεις μπορεί να βγει κ λιγότερος καιρός. Στα 8 χρονια μονιμοποιειται ο ειδικός φρουρός. Γενικά όλα αυτά θα τα λέει στην προκήρυξη.
AlphaTaf123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, txcellas είπε 8 χρονια είναι αλλα με προϋποθέσεις μπορεί να βγει κ λιγότερος καιρός. Στα 8 χρονια μονιμοποιειται ο ειδικός φρουρός. Γενικά όλα αυτά θα τα λέει στην προκήρυξη. Νομίζω στα 5 χρόνια είναι και μετά επιλέγεις αν θες να μείνεις η όχι
txcellas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, AlphaTaf123 είπε Νομίζω στα 5 χρόνια είναι και μετά επιλέγεις αν θες να μείνεις η όχι Ναι μπορει. Όπως και να έχει και 5 χρονια είναι πολλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα