Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/9/2022 στις 6:47 ΜΜ, dionisis1925 είπε

Ναι όταν δεν έχεις υπηρεσία είσαι εξοδούχος , αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα για προκήρυξη, πήρε 1000 ΟΠΠΙ.

Περιμένω για όταν βγάλουν, ελπίζω να βγει για το 2023

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να βγάλει το 2023 , θα βγει προκήρυξη για Δημοτική και Δικαστική Αστυνομία , θα πάρει και Σωφρονιστικούς.

Γνώμη μου , αν είσαι ηλικιακά μικρός το καλύτερο θα ήτανε να δώσεις πανελλήνιες για την Αστυφυλάκων, μην βασίζεις το επαγγελματικό σου μέλλον σε μια προκήρυξη που ίσως όταν βγει να είναι για λίγα άτομα και αυτοί να έχουν περισσότερα μόρια από εσένα.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Δεν πρόκειται να βγάλει το 2023 , θα βγει προκήρυξη για Δημοτική και Δικαστική Αστυνομία , θα πάρει και Σωφρονιστικούς.

Γνώμη μου , αν είσαι ηλικιακά μικρός το καλύτερο θα ήτανε να δώσεις πανελλήνιες για την Αστυφυλάκων, μην βασίζεις το επαγγελματικό σου μέλλον σε μια προκήρυξη που ίσως όταν βγει να είναι για λίγα άτομα και αυτοί να έχουν περισσότερα μόρια από εσένα.

Οτι σου είπε ο φίλος.

Επίσης άλλη φάση ο Αστυφύλακας με άλλες προοπτικές εξέλιξης και άλλο ο Ε.Φ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Αξιωματικός θα πω εγώ επίσης αν μπορείς γιατί έχει αρκετά καλύτερα λεφτά σε βάθος χρόνου στην αρχή δεν φαίνεται η διαφορά μετά η ψαλίδα μεγαλώνει όμως σε σημαντικά επίπεδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...