Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Από περιέργεια: κάθε χρόνο βγάζουν προκήρυξη για ΕΦ;
dionisis1925 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, bilya είπε Μα δεν καταλαβες τα κραζουν τα ΜΑΤ. Ειδικά οσοι ειναι αξιωματικοί. ενα στα γρηγορα¨: https://www.tanea.gr/2020/02/11/greece/astynomika/sovaro-epeisodio-me-ksylodarmo-astynomikon-sto-gkazi/ βρες κ τον αλλο απο το αιγαλεω που με πολιτικα τσεκαρε μαγαζια, τον αλλον που εκλεβε βενζιναδικα. Αλλά δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε αλλο. Εγραψα καποια πραγματα για να μην νομίζει ο συμφουριτης οτι θα ειναι βαθμοφορος αστυνομικος. Ειδικα οσοι μπυν στα πανεπ φυλακες θα ναι κ τπτ παραπανω. Υπάρχουν άπειρα παραπτώματα , εγώ απλώς επισήμανα πως δεν έχει να κάνει από που προέρχεται ο άλλος ,άμα είναι να γίνει "σκάρτος" θα γίνει. Αυτό για την ΟΠΠΙ το έγραψα πιο πάνω. 1
AlphaTaf123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, bilya είπε Μα δεν καταλαβες τα κραζουν τα ΜΑΤ. Ειδικά οσοι ειναι αξιωματικοί. ενα στα γρηγορα¨: https://www.tanea.gr/2020/02/11/greece/astynomika/sovaro-epeisodio-me-ksylodarmo-astynomikon-sto-gkazi/ βρες κ τον αλλο απο το αιγαλεω που με πολιτικα τσεκαρε μαγαζια, τον αλλον που εκλεβε βενζιναδικα. Αλλά δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε αλλο. Εγραψα καποια πραγματα για να μην νομίζει ο συμφουριτης οτι θα ειναι βαθμοφορος αστυνομικος. Ειδικα οσοι μπυν στα πανεπ φυλακες θα ναι κ τπτ παραπανω. Το γνωρίζω ότι αν μπω για αρκετό καιρό θα είμαι ένας απλός φύλακας και τίποτα άλλο 5 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Υπάρχουν άπειρα παραπτώματα , εγώ απλώς επισήμανα πως δεν έχει να κάνει από που προέρχεται ο άλλος ,άμα είναι να γίνει "σκάρτος" θα γίνει. Αυτό για την ΟΠΠΙ το έγραψα πιο πάνω. Για εμένα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις.Εγω συμφωνώ απόλυτα
AlphaTaf123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, jimis98 είπε ανακριτικοι θα ειναι οι ΟΠΠΙ? Μόνο μέσα στα πανεπιστήμια.Αν. Φύγουν μετά από εκεί δεν την έχουν πια αυτή την ιδιότητα.Αν δεν κάνω λάθος έτσι πρέπει να είναι
jimis98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, AlphaTaf123 είπε Μόνο μέσα στα πανεπιστήμια.Αν. Φύγουν μετά από εκεί δεν την έχουν πια αυτή την ιδιότητα.Αν δεν κάνω λάθος έτσι πρέπει να είναι ουτε οπλο σωστα? θα μεινουν παραπανω στην σχολη?
Ottobock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, bilya είπε Μα δεν καταλαβες τα κραζουν τα ΜΑΤ. Ειδικά οσοι ειναι αξιωματικοί. ενα στα γρηγορα¨: https://www.tanea.gr/2020/02/11/greece/astynomika/sovaro-epeisodio-me-ksylodarmo-astynomikon-sto-gkazi/ βρες κ τον αλλο απο το αιγαλεω που με πολιτικα τσεκαρε μαγαζια, τον αλλον που εκλεβε βενζιναδικα. Αλλά δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε αλλο. Εγραψα καποια πραγματα για να μην νομίζει ο συμφουριτης οτι θα ειναι βαθμοφορος αστυνομικος. Ειδικα οσοι μπυν στα πανεπ φυλακες θα ναι κ τπτ παραπανω. Άλλο ένα στα Γρήγορα πρόσφατο σχετικά που δεν έπεσε στην αντίληψη σου απο Αξιωματικό στην ΓΑΔΑ και κρίνεις μόνο τα στραβά των ΕΦ https://www.in.gr/2021/02/04/greece/aksiomatikos-tis-el-diethete-enanti-amoivis-ton-asyrmato-tou-se-symmories-diarrikton/ Εχουμε τρομάξει με την αριστεία των Αξιωματικών..!!
AlphaTaf123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, jimis98 είπε ουτε οπλο σωστα? θα μεινουν παραπανω στην σχολη? Ούτε όπλα.3 μήνες είναι η εκπαίδευση κανονικά
jimis98 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, AlphaTaf123 είπε Ούτε όπλα.3 μήνες είναι η εκπαίδευση κανονικά τον ΕΦ 1 μηνας ηταν
AlphaTaf123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, jimis98 είπε τον ΕΦ 1 μηνας ηταν Όχι νομίζω 3 είναι
jimis98 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, AlphaTaf123 είπε Όχι νομίζω 3 είναι λιγοτερο εκατσαν το 19
AlphaTaf123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, jimis98 είπε λιγοτερο εκατσαν το 19 Μπορεί να έχεις και δίκιο.Εγω απλά λέω τι έχω διαβάσει στα σάιτ
dionisis1925 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Η σειρά του 19 έκατσε λιγότερο στη σχολή αλλά με περισσότερες ώρες μαθημάτων/εκπαίδευση λιγότερες εξόδους , τους ήθελαν όσο πιο σύντομα στις υπηρεσίες , αυτό τώρα δεν θα γίνει , δεν βιάζονται για κάτι.
AlphaTaf123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Η σειρά του 19 έκατσε λιγότερο στη σχολή αλλά με περισσότερες ώρες μαθημάτων/εκπαίδευση λιγότερες εξόδους , τους ήθελαν όσο πιο σύντομα στις υπηρεσίες , αυτό τώρα δεν θα γίνει , δεν βιάζονται για κάτι. Αααα κατάλαβα.Λογικο μετα.Εξαρταται πότε θα βγει η προκήρυξη γιατί λένε ότι τους θέλουν στα πανεπιστήμια τον Σεπτέμβριο
AlphaTaf123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα.Να ρωτήσω κάτι ,αν βάλουν και πτυχία στην προκήρυξη που έρχεται για την πανεπιστημιακή αστυνομία θα αυξηθεί πολύ η βάση ; 4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Η σειρά του 19 έκατσε λιγότερο στη σχολή αλλά με περισσότερες ώρες μαθημάτων/εκπαίδευση λιγότερες εξόδους , τους ήθελαν όσο πιο σύντομα στις υπηρεσίες , αυτό τώρα δεν θα γίνει , δεν βιάζονται για κάτι. Αααα κατάλαβα.Λογικο μετα.Εξαρταται πότε θα βγει η προκήρυξη γιατί λένε ότι τους θέλουν στα πανεπιστήμια τον Σεπτέμβριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα