Vtsola Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλημέρα για ειδικός φρουρός σε περίπτωση που εχω αναβολή κατάταξης λόγω σπουδών μπορώ να κάνω αίτηση; Υγ εχω περάσει βασική εκπαίδευση και σπεν στο στρατό
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Vtsola είπε Καλημέρα για ειδικός φρουρός σε περίπτωση που εχω αναβολή κατάταξης λόγω σπουδών μπορώ να κάνω αίτηση; Υγ εχω περάσει βασική εκπαίδευση και σπεν στο στρατό Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η προκήρυξη για την επιλογή τους, θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη και εκπαίδευσή τους. Επιγραμματικά, οι υποψήφιοι θα πρέπει: - Να είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου - Να μην υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους - Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση - Να μη φέρουν στο σώμα τους δερματοστιξία, η οποία είναι αφενός εξωτερικά εμφανής με την ενδυμασία - Να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου - Να έχουν έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1, 70 χωρίς υποδήματα - Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις - Να μην έχουν καταδικασθεί. Εσυ δεν τις εχεις εκπληρωσει αρα οχι .
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Εφόσον προσληφθούν και γυναίκες κάνε μια προσφυγή. Αφού αυτές μπαίνουν χωρίς στρατό τότε μπορείς να μπεις κι εσύ. Πρέπει να υπάρχουν ίσα δικαιώματα. Σοβαρά μιλάω.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Xacti είπε Εφόσον προσληφθούν και γυναίκες κάνε μια προσφυγή. Αφού αυτές μπαίνουν χωρίς στρατό τότε μπορείς να μπεις κι εσύ. Πρέπει να υπάρχουν ίσα δικαιώματα. Σοβαρά μιλάω. Kαι να βγει κανενα δικαστηριο και να βγαλει αποφαση .. "Οι γυναικες για να γινουν ειδικοι φρουροι πρεπει πρωτα να καταταγουν στον στρατο" ε ρε γλεντια μετα... 1
Vtsola Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Λέτε δηλαδή αν έχει κενές θέσεις να πάρουν χωρίς στρατό;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Vtsola είπε Λέτε δηλαδή αν έχει κενές θέσεις να πάρουν χωρίς στρατό; Κενές θέσεις? αχαχαχαχαχαχα καλό. Για 1500 θέσεις προβλέπω πάνω από 15000 αιτήσεις.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Vtsola είπε Λέτε δηλαδή αν έχει κενές θέσεις να πάρουν χωρίς στρατό; Κενες θέσεις για θεση δημοσιου υπαλληλου στην Ελλαδα ? 1.500 θα παρουν λενε απο τις 1.500.000 αιτησεις που θα γινουν..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Kαι να βγει κανενα δικαστηριο και να βγαλει αποφαση .. "Οι γυναικες για να γινουν ειδικοι φρουροι πρεπει πρωτα να καταταγουν στον στρατο" ε ρε γλεντια μετα... Νομίζω ότι ετοιμάζουν νομοσχέδιο για εθελοντική κατάταξη γυναικών στο στρατό
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Xacti είπε Νομίζω ότι ετοιμάζουν νομοσχέδιο για εθελοντική κατάταξη γυναικών στο στρατό Ισραηλ θα γινουμε στο τελος... δεν προκειτε να γινει αυτο στην Ελλαδα. Εδω δεν κανουν παιδια και οικογενεια οι Ελληνιδες για να κανουν καρριερα ,θα διακοψουν σπουδες και δουλεια για τον στρατο ?
greengr21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Να υποθέσω ο προσλήψεις θα είναι με αξιοκρατικά κριτήρια; γιατί οι προϋποθέσεις είναι ραμμένες και κομμένες για βύσματα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, greengr21 είπε γιατί οι προϋποθέσεις είναι ραμμένες και κομμένες για βύσματα από που συμπεραίνεται αυτό? αν και δεν μπορώ να δώσω λόγω ηλικίας πλέον
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, greengr21 είπε Να υποθέσω ο προσλήψεις θα είναι με αξιοκρατικά κριτήρια; γιατί οι προϋποθέσεις είναι ραμμένες και κομμένες για βύσματα Δεν νομιζω πλεον ολα περνανε απο τον ΑΣΕΠ και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Βρήκα την προκήρυξη, φαίνονται και όλα τα μόρια που μπορεί να πάρει κάποιος http://www.bloko.gr/2019/07/1500_23.html 27 λεπτά πριν, k_w_t είπε Το ειχε πει ο Καμμενος το 2015 και πεσανε να τον φανε.... δεν προκειτε να γινει αυτο στην Ελλαδα. Εδω δεν κανουν παιδια και οικογενεια οι Ελληνιδες για να κανουν καρριερα ,θα διακοψουν σπουδες και δουλεια για τον στρατο ? Σύμφωνα με την εφημερίδα, το συγκεκριμένο σχέδιο περιλαμβάνει και αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς (για την ακρίβεια προτείνεται εξίσωση της θητείας σε όλους τους Κλάδους αφού σήμερα η θητεία είναι 9 μήνες στον Στρατό, 12 στην Αεροπορία και 12 στο Ναυτικό), υποχρεωτική στράτευση στα 18, εθελοντική στράτευση γυναικών, τακτικές προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, διευθέτηση ανυπότακτων και ενημερωτική καμπάνια στην κοινωνία. http://www.thestival.gr/society/item/466559-erxontai-allages-sto-strato-poso-tha-ypiretoun-oi-ellines-stratiotes
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, Xacti είπε Νομίζω ότι ετοιμάζουν νομοσχέδιο για εθελοντική κατάταξη γυναικών στο στρατό Και φυσικά εννοείται ότι καμία γυναίκα δεν θα πατήσει. Για να μην παρεξηγηθώ, έχω πετύχει πολλές γυναίκες ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ όταν ήμουν φαντάρους, οι οποίες έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους. Αλλά οι αξιωματικοί πληρώνονται και όταν σχολάνε πάνε στο σπιτάκι τους, ενώ οι φαντάροι όχι.
ant_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δεν νομιζω πλεον ολα περνανε απο τον ΑΣΕΠ και το ΔΙΑΥΓΕΙΑ... Kαλα το "ολα' αστο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα