Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Το Auris που εχω,μοντέλο 2016,έχει άθλιο φωτισμό.Απο την πρώτη μέρα έτσι ήταν.Απεναντιας με το clk του 1998 χαιρόμουν πάντα να ταξιδεύω νύχτα.

Πήγες από Merc σε Toyota? κατάλαβες τώρα γιατί τα BMW/Merc είναι κατά πολύ ανώτερα των γιαπωνέζικων κουβάδων

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αναφέρεται ένα πιο πάνω,από το skroutz,

Οι Philips αναφέρουν ξεκάθαρα επάνω στο κουτί ότι δεν είναι Road legal ούτε καλύπτουν το πρότυπο ECE R37.

Στις κινεζολάμπες C6 των 10 ευρώ αναφέρεσαι ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Xacti είπε

Πήγες από Merc σε Toyota? κατάλαβες τώρα γιατί τα BMW/Merc είναι κατά πολύ ανώτερα των γιαπωνέζικων κουβάδων

Όχι,το έχω ακόμα το clk,από το 2003.Απλά δεν το χρησιμοποιώ συχνά.Μονο για βολτες.Αλλη αίσθηση η οδήγηση με αυτό και άλλη με το Auris,το οποίο έχει επίσης καλή ποιοτητα κύλισης αλλά καμμία σχέση με το άλλο.

7 λεπτά πριν, dpolal είπε

Οι Philips αναφέρουν ξεκάθαρα επάνω στο κουτί ότι δεν είναι Road legal ούτε καλύπτουν το πρότυπο ECE R37.

Στις κινεζολάμπες C6 των 10 ευρώ αναφέρεσαι ;;;

Ναι,ένα  παράδειγμα όπου αναφέρεται η πιστοποίηση.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

υπάρχουν βέβαια και αυτοί που βάζουν xenon σε μεγάλη σκάλα ,αυτοί κερδίζουν με διαφορά το βραβείο του τριμάλακα της χρονιάς.

Πληροφοριακά...υπάρχουν τα bi-led και bi-xenon που τοποθετούνται και εργοστασιακά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Πληροφοριακά...υπάρχουν τα bi-led και bi-xenon που τοποθετούνται και εργοστασιακά...

Tα bi-xenon δουλεύουν διαφορετικά,καμία σχέση με αυτό που έλεγα εγώ (για να καταλάβεις αυτό που εννοώ ,μπες σε ένα αμάξι που σε μαμά φανάρι (για λάμπες αλογόνου) έχουν μπει λάμπες xenon και στις δύο σκάλες ,και ΄'παίξε" με τα μεγάλα όταν είναι αναμμένα τα μεσαία.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xacti είπε

Τι λες ρε Xacti ,  το 2002- 2003  δεν υπήρχε  insomnia forum ... αλλά  το 2016 και κατόπιν της "φώτησης" που έλαβε ο φίλος από τους insomniacs μπήκε στον σωστό δρόμο του γιαπωνέζικου.

:D

Σόρρυ για το καλαμπoύρι  Τζίμαρε  

Δημοσ.

aaνα κάτι που εκανα και εγώ... πριν 6 μήνες πήγα να βάλω σε ένα colt led και εκανα τεράστια μα.... να βάλω κάτι led με 38 ευρώ.. 3 μέρες κυκλοφόρησα έφαγα βρίσιμο του κερατά από οδηγούς (τους τύφλωνα) πήγα αναγκαστικά πήρα κάτι osram led με 150 ευρώ μαζί με ρύθμιση κλπ και τελείωσε το θέμα

ουσιαστικά πέταξα 40 ευρώ στον αέρα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Tα bi-xenon δουλεύουν διαφορετικά,καμία σχέση με αυτό που έλεγα εγώ (για να καταλάβεις αυτό που εννοώ ,μπες σε ένα αμάξι που σε μαμά φανάρι (για λάμπες αλογόνου) έχουν μπει λάμπες xenon και στις δύο σκάλες ,και ΄'παίξε" με τα μεγάλα όταν είναι αναμμένα τα μεσαία.

Γενικά μόνο τα bi-xenon κάνουν δουλειά...

Αν βάλεις λάμπα xenon στην μεγάλη σκάλα και θες να κάνεις σινιάλο...μέχρι να ζεσταθεί η λάμπα πάει!

Γι αυτό χρησιμοποιείς bi-xenon μόνο, xenon στη μεσαία και αλογόνου στη μεγάλη, ή bi-xenon μαζί με αλογόνου στη μεγάλη (για καλύτερα αποτελέσματα)...

Για τα bi-led είναι πιο απλά τα πράματα...

ΥΓ. Τα παραπάνω φυσικά στο κατάλληλο φανάρι

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...