Hommer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Οι ηλεκτρονικές φλασιερες δεν εχουν κινουμενα μερη και δεν κάνουν το χαρακτηριστικό κλικ-κλικ. Ο ηχος ειναι ηλεκτρονικά παραγομενος και παιζει απο ξεχωριστό ηχειακι μεσα στο ταμπλώ, ή απο τα ηχεία του ηχοσυστήματος. Συνήθως ειναι αρκετά διαφορετικός απο το ξερό κλικ που κάνουν τα ρελε οποτε μπορεις να το καταλαβεις απο κει. Σε κάποια αυτοκίνητα αν ξεχάσεις το φλας αναμμένο για καποια ωρα αρχιζει και παίζει πιο δυνατά τον ήχο. Αυτο φυσικά δεν ειναι δυνατόν να γίνει με θερμική φλασιέρα, οποτε αν το κανει ειναι αλλη μια ενδειξη οτι εχει ηλεκτρονική Το δικό μου δεν κάνει καθόλου ήχο με τα φλας. Πότε δεν έκανε (απ όταν το πήρα, μεταχειρισμένο είναι). Άρα πρέπει να είναι ηλεκτρονική (με χαλασμένο ίσως το εσωτερικό ηχεία κι που λες). Άρα; Μήπως να κοιτάξω και κάτι άλλο πέρα από την καμμένη λυχνία; Έτσι κι αλλιώς θα την αλλάξω αλλά περιμένω τη Δευτέρα.
Fubar.gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, Hommer είπε Το δικό μου δεν κάνει καθόλου ήχο με τα φλας. Πότε δεν έκανε (απ όταν το πήρα, μεταχειρισμένο είναι). Άρα πρέπει να είναι ηλεκτρονική (με χαλασμένο ίσως το εσωτερικό ηχεία κι που λες). Άρα; Μήπως να κοιτάξω και κάτι άλλο πέρα από την καμμένη λυχνία; Έτσι κι αλλιώς θα την αλλάξω αλλά περιμένω τη Δευτέρα. Λογικά δέν θα κάνει ούτε τους υπόλοιπους ήχους, πχ οταν αφήνεις αναμένα τα φώτα ή δέν βάζεις τη ζώνη ασφαλείας.
Hommer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Λογικά δέν θα κάνει ούτε τους υπόλοιπους ήχους, πχ οταν αφήνεις αναμένα τα φώτα ή δέν βάζεις τη ζώνη ασφαλείας. Όντως δεν κάνει κανένα ήχο αλλά ειδικά για τη ζώνη νομίζω δεν πρέπει να έχει σύστημα ανίχνευσης ούτως ή άλλως. Βρήκα τι φταίει τελικά. Υγρασία. Δες κατάσταση. Οι 2 επαφές (όπισθεν και φλας) και τα μέταλλα έχουν σκουριάσει εντελώς. Έχει νόημα να προσπαθήσω να βγάλω τη σκουριά με κάνα υλικό ή να ψάξω κατευθείαν για ανταλλακτικό; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Hommer
lary7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Με WD40, υπομονή και τρίψιμο μπορεί να καθαρίσουν οι επαφές της λάμπας και να δουλέψει. Το θέμα είναι να βρεις γιατί πήρε νερό και έγινε αυτό το χάλι. Ίσως δεν μπήκε σωστά η φλάντζα σε προηγούμενο άνοιγμα. Δες αν φτιάχνεται αυτό και αν σφραγίζει, αν δεν τότε ξεκινά να ψάχνεις για καινούργιο ή μεταχειρισμενο
Hommer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lary7 είπε Με WD40, υπομονή και τρίψιμο μπορεί να καθαρίσουν οι επαφές της λάμπας και να δουλέψει. Το θέμα είναι να βρεις γιατί πήρε νερό και έγινε αυτό το χάλι. Ίσως δεν μπήκε σωστά η φλάντζα σε προηγούμενο άνοιγμα. Δες αν φτιάχνεται αυτό και αν σφραγίζει, αν δεν τότε ξεκινά να ψάχνεις για καινούργιο ή μεταχειρισμενο Ξέρω γιατί πήρε τόση υγρασία. Γιατί η μάσκα-τσιμουχα που έχει γύρω γύρω έχει γίνει πέτρα. Θολωνε το φανάρι καιρό τώρα αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Αυτή θέλει σίγουρα αλλαγή. Θα προσπαθήσω να τα καθαρίσω τα σίδερα μπας και. Απλά θέλω να τελειώνω γρήγορα γιατί μέχρι τότε ούτε φλας θα έχω και θα τρώω και χριστοπαναγίες (όπως και το πρώτο-κατάλαβα ότι είχε χαλάσει, χαχαχα) Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Hommer
costacurta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Στις 27/7/2019 στις 12:59 ΠΜ, Xacti είπε Δώσε καναδυό ευρώ και άλλαξε το λαμπάκι Πρώτα μια μπουνιά να δεις μπας και του δώσεις ζωή και μετά αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα