Kenny McCormick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά πήρα έναν ανεμιστήρα Morris MFS-16217 να δροσιστώ και έχω σκάσει!! Παιδεύομαι αρκετή ώρα να τον συναρμολογήσω και μου περισσεύουν δύο κομμάτια (στην εικόνα των οδηγιών πρέπει να είναι το 4 σύνδεσμος φτερωτών και το 7 κάλυμμα άξονα μοτέρ) το manual (ο Θεός να το κάνει) είναι εδώ (https://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/MFS-16216&16217 manual GR rev2018.pdf) αν τον έχει κανείς ας μου πει αν και που μπαίνουν.
overpower Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Απο το σχεδιαγραμμα φαινεται να μπαινει πρωτα το 7, μετα η πισω σχαρα του ανεμιστηρα. Το 4 πριν απο την μεγαλη φτερωτη. Που ειναι το προβλημα?
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ, είναι παίδεμα η πρώτη φορά που συναρμολογείς ανεμιστήρα. Εγώ παιδευόμουν περίπου 1-1.5 ώρα όταν αγόρασα έναν κινέζικο, πλέον τον αφήνω και τον χειμώνα μέσα στο σπίτι χωρίς να τον αποσυναρμολογήσω για να τον βάλω στο κουτί του. 2
savvas94 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Επειδή έχω τον ίδιο ανεμιστήρα, το 4 δε μπαίνει πουθενά (ειναι μόνο για την μεταφορά). Το 7 λογικά μπαίνει εκεί που δείχνει το manual.
yositosi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 και τα 2 είναι εξαρτήματα για την αποθήκευση. Το μαύρο είναι το προστατευτικό καπάκι για τον άξονα του μοτέρ (προφανώς για να μην σκουριάζει/χτυπιέται). Το λευκό είναι να για να κουμπώνεις κατά την αποθήκευση τους μεταξύ τους τις σχάρες/γρίλιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα