Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..

Τωρα τελευταια μου προεκιψε ενα θεμα, στα καλα καθουμενα οταν παιζω gta v, hitman 2, shadow of the tomb raider στα ultra με πανω απο 80 και 90fps, ανα τακτα χρονικα διαστιματα για 6 με 7 δευτερολεπτα πεφτουν τα fps 30-35,  γτ μπορει να γινεται αυτο ?? αυτο δεν γινοταν, εχει κατι μερες που ξεκινισε να το κανει..

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

είτε έχεις κανένα adaptive v-sync ανοιχτό αλλά ποντάρω στο ότι δεν επαρκούν τα 6 γιγα της καρτας για τα συγκεκριμενα παιχνιδια που αναφέρεις.

Στην 1060 εχω τα παντα ενα κλικ ( μπορει και 2 κατω ) κάτω του ultra για να εχω 60+fps αλλά και πάλι μετά απο κάποια ωρα η vram τερματίζει και πρέπει να αδειάσει για να φορτώσει τα νεα δεδομένα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

είτε έχεις κανένα adaptive v-sync ανοιχτό αλλά ποντάρω στο ότι δεν επαρκούν τα 6 γιγα της καρτας για τα συγκεκριμενα παιχνιδια που αναφέρεις.

Στην 1060 εχω τα παντα ενα κλικ ( μπορει και 2 κατω ) κάτω του ultra για να εχω 60+fps αλλά και πάλι μετά απο κάποια ωρα η vram τερματίζει και πρέπει να αδειάσει για να φορτώσει τα νεα δεδομένα.

το v-sync το εχω παντα κλειστο...
αυτο το προβλημα προεκιψε απο τοτε που εκανα update την τελευταια εκδοση στην καρτα γραφικων

Δημοσ.

οποτε κατεβάζεις τον προηγούμενο, DDU, safe mode, ξηλώνεις αυτόν που έχεις και περνας τον άλλον.

Επαναλαμβάνω πάντως τα 6γιγα της κάρτας είναι λίγα για ultra στα παιχνίδια που αναφέρεις. Κατέβασε το msi afterburner, τρέξε το SOTTR εντός πόλης και θα δεις να αγγίζει τα 5800+

Δημοσ.

Για βγάλε ένα μικρό βιντεακι με ανοιχτά στατιστικά από msi afterburner ( gpu usage, vram usage, cpu.... κλπ ) να δούμε.

Βάλε το κινητό απέναντι κάπου στερεωμένο ξέρω γω εγγραφή σε 1080p και ανέβασε το πχ. στο YouTube 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Για βγάλε ένα μικρό βιντεακι με ανοιχτά στατιστικά από msi afterburner ( gpu usage, vram usage, cpu.... κλπ ) να δούμε.

Βάλε το κινητό απέναντι κάπου στερεωμένο ξέρω γω εγγραφή σε 1080p και ανέβασε το πχ. στο YouTube 

πως θα το κανω αυτο ?? δεν ξερω να χρησιμοποιω afterburner

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

οποτε κατεβάζεις τον προηγούμενο, DDU, safe mode, ξηλώνεις αυτόν που έχεις και περνας τον άλλον.

Επαναλαμβάνω πάντως τα 6γιγα της κάρτας είναι λίγα για ultra στα παιχνίδια που αναφέρεις. Κατέβασε το msi afterburner, τρέξε το SOTTR εντός πόλης και θα δεις να αγγίζει τα 5800+

Εμένα κάτι δεν μου κολλάει, όταν πρωτοεστεισα το pc, δεν είχα αυτό το θέμα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια, λες αν κάνω φορμάτ να λυθεί το πρόβλημα ;; Αυτό συνεχίζει να γίνεται παρότι κατέβασα και πιο παλιούς driver gpu, αυτούς που είχα στην αρχή δλδ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ είχα κάτι drops στο Witcher 3 και έκλεισα το overlay στο steam και εξαφανίστηκαν. Και έχω κλειστά και τα πάντα στα settings των Windows στο Gaming. Δοκιμασε τα αν και όντως είναι περίεργο που άρχισε να γίνεται ξαφνικά..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Εγώ είχα κάτι drops στο Witcher 3 και έκλεισα το overlay στο steam και εξαφανίστηκαν. Και έχω κλειστά και τα πάντα στα settings των Windows στο Gaming. Δοκιμασε τα αν και όντως είναι περίεργο που άρχισε να γίνεται ξαφνικά..

πια settings των windows ??

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koula25 είπε

πια settings των windows ??

Στις ρυθμίσεις. 10άρια δεν έχεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έναρξη και μετά στις ρυθμίσεις και μετά στα παιχνίδια. Αλλά δοκίμασε πρώτα να κλείσεις το overlay του steam. Αλλά λογικά κάτι άλλο φταίει αφού άρχισε να το κάνει ξαφνικά. Δοκίμασες DDU και πέρασμα τους τελευταίους drivers;

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koula25 είπε

ναι με ddu τους περασα..

δεν παιζω με steam ομως

Με τι; Μήπως έχει και αυτό κάποιο overlay ή κάτι τέτοιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...