koula25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 καλησπερα παιδια.. Τωρα τελευταια μου προεκιψε ενα θεμα, στα καλα καθουμενα οταν παιζω gta v, hitman 2, shadow of the tomb raider στα ultra με πανω απο 80 και 90fps, ανα τακτα χρονικα διαστιματα για 6 με 7 δευτερολεπτα πεφτουν τα fps 30-35, γτ μπορει να γινεται αυτο ?? αυτο δεν γινοταν, εχει κατι μερες που ξεκινισε να το κανει.. ευχαριστω πολυ
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 είτε έχεις κανένα adaptive v-sync ανοιχτό αλλά ποντάρω στο ότι δεν επαρκούν τα 6 γιγα της καρτας για τα συγκεκριμενα παιχνιδια που αναφέρεις. Στην 1060 εχω τα παντα ενα κλικ ( μπορει και 2 κατω ) κάτω του ultra για να εχω 60+fps αλλά και πάλι μετά απο κάποια ωρα η vram τερματίζει και πρέπει να αδειάσει για να φορτώσει τα νεα δεδομένα.
koula25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε είτε έχεις κανένα adaptive v-sync ανοιχτό αλλά ποντάρω στο ότι δεν επαρκούν τα 6 γιγα της καρτας για τα συγκεκριμενα παιχνιδια που αναφέρεις. Στην 1060 εχω τα παντα ενα κλικ ( μπορει και 2 κατω ) κάτω του ultra για να εχω 60+fps αλλά και πάλι μετά απο κάποια ωρα η vram τερματίζει και πρέπει να αδειάσει για να φορτώσει τα νεα δεδομένα. το v-sync το εχω παντα κλειστο... αυτο το προβλημα προεκιψε απο τοτε που εκανα update την τελευταια εκδοση στην καρτα γραφικων
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 οποτε κατεβάζεις τον προηγούμενο, DDU, safe mode, ξηλώνεις αυτόν που έχεις και περνας τον άλλον. Επαναλαμβάνω πάντως τα 6γιγα της κάρτας είναι λίγα για ultra στα παιχνίδια που αναφέρεις. Κατέβασε το msi afterburner, τρέξε το SOTTR εντός πόλης και θα δεις να αγγίζει τα 5800+
NoiSy MaN Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Πιθανότατα λόγω vram, είχα κι εγώ παλιότερα το ίδιο θέμα κι έφταιγε αυτό.
7nisiotis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Για βγάλε ένα μικρό βιντεακι με ανοιχτά στατιστικά από msi afterburner ( gpu usage, vram usage, cpu.... κλπ ) να δούμε. Βάλε το κινητό απέναντι κάπου στερεωμένο ξέρω γω εγγραφή σε 1080p και ανέβασε το πχ. στο YouTube
koula25 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Για βγάλε ένα μικρό βιντεακι με ανοιχτά στατιστικά από msi afterburner ( gpu usage, vram usage, cpu.... κλπ ) να δούμε. Βάλε το κινητό απέναντι κάπου στερεωμένο ξέρω γω εγγραφή σε 1080p και ανέβασε το πχ. στο YouTube πως θα το κανω αυτο ?? δεν ξερω να χρησιμοποιω afterburner
koula25 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, Xristaras12 είπε οποτε κατεβάζεις τον προηγούμενο, DDU, safe mode, ξηλώνεις αυτόν που έχεις και περνας τον άλλον. Επαναλαμβάνω πάντως τα 6γιγα της κάρτας είναι λίγα για ultra στα παιχνίδια που αναφέρεις. Κατέβασε το msi afterburner, τρέξε το SOTTR εντός πόλης και θα δεις να αγγίζει τα 5800+ Εμένα κάτι δεν μου κολλάει, όταν πρωτοεστεισα το pc, δεν είχα αυτό το θέμα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια, λες αν κάνω φορμάτ να λυθεί το πρόβλημα ;; Αυτό συνεχίζει να γίνεται παρότι κατέβασα και πιο παλιούς driver gpu, αυτούς που είχα στην αρχή δλδ
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Εγώ είχα κάτι drops στο Witcher 3 και έκλεισα το overlay στο steam και εξαφανίστηκαν. Και έχω κλειστά και τα πάντα στα settings των Windows στο Gaming. Δοκιμασε τα αν και όντως είναι περίεργο που άρχισε να γίνεται ξαφνικά..
koula25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Εγώ είχα κάτι drops στο Witcher 3 και έκλεισα το overlay στο steam και εξαφανίστηκαν. Και έχω κλειστά και τα πάντα στα settings των Windows στο Gaming. Δοκιμασε τα αν και όντως είναι περίεργο που άρχισε να γίνεται ξαφνικά.. πια settings των windows ??
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, koula25 είπε πια settings των windows ?? Στις ρυθμίσεις. 10άρια δεν έχεις;
koula25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Στις ρυθμίσεις. 10άρια δεν έχεις; ναι windows 10 εχω.. που παταω ??
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Έναρξη και μετά στις ρυθμίσεις και μετά στα παιχνίδια. Αλλά δοκίμασε πρώτα να κλείσεις το overlay του steam. Αλλά λογικά κάτι άλλο φταίει αφού άρχισε να το κάνει ξαφνικά. Δοκίμασες DDU και πέρασμα τους τελευταίους drivers;
koula25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 ναι με ddu τους περασα.. δεν παιζω με steam ομως
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, koula25 είπε ναι με ddu τους περασα.. δεν παιζω με steam ομως Με τι; Μήπως έχει και αυτό κάποιο overlay ή κάτι τέτοιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα