mmikesk8 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 αλησπερα, ειμαι φοιτητης στον ΕΜΠ στους Τοπογραφους Μηχανικους και παραλληλα ειμαι διπλωματουχος πιλοτος drone. Ψαχνω ενα λαπτοπ (οσο πιο οικονομικο γινεται) που να μπορω να το χρησιμοποιω για την σχολη μου δηλαδη Autocad , ArcGis κτλπ αλλα και για να κανω edit βιντεακια απο το drone με το Adobe Premier Pro και τις φωτογραφιες μου με το Photoshop. Το γνωριζω οτι ενας σταθερος υπολογιστης θα ηταν καλυτερος και πιο οικονομικος για την συγκεκριμενη δουλεια, απλως επειδη κανω εργασιες/διαβαζω εκτος σπιτιου για την σχολη θα ηθελα καλυτερα λαπτοπ. Ευχαριστω Πολυ 🙂
mmikesk8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Για τι ποσό συζητάμε; Μεχρι 1200 ευρω
zacharis1955 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 8:50 ΜΜ, mmikesk8 είπε αλησπερα, ειμαι φοιτητης στον ΕΜΠ στους Τοπογραφους Μηχανικους και παραλληλα ειμαι διπλωματουχος πιλοτος drone. Ψαχνω ενα λαπτοπ (οσο πιο οικονομικο γινεται) που να μπορω να το χρησιμοποιω για την σχολη μου δηλαδη Autocad , ArcGis κτλπ αλλα και για να κανω edit βιντεακια απο το drone με το Adobe Premier Pro και τις φωτογραφιες μου με το Photoshop. Το γνωριζω οτι ενας σταθερος υπολογιστης θα ηταν καλυτερος και πιο οικονομικος για την συγκεκριμενη δουλεια, απλως επειδη κανω εργασιες/διαβαζω εκτος σπιτιου για την σχολη θα ηθελα καλυτερα λαπτοπ. Ευχαριστω Πολυ 🙂 ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (part 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα