cask Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ο αδερφος μου προκειται να ξεκινησει σαν υπαλληλος(σεζον) σε καταστημα (δουλευει-προσλαβανεται πρωτη φορα).Πρεπει να παει στο ικα για να βγαλει αμα?? η δεν ισχυει πια αυτο και γινεται αυτοματα με το αμκα για την προσληψη? Μπορει να παει να γραφει στο οαεδ τωρα η μετα που σταματησει απο την δουλεια?? Και αν χρειαζεται ακομα να βγαλει αμα πρεπει πρωτα να γινει η προσληψη και μετα να παει να βγαλει η μπορει να παει και χωρις βεβαιωση προσληψης?? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από cask
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, cask είπε ο αδερφος μου προκειται να ξεκινησει σαν υπαλληλος(σεζον) σε καταστημα (δουλευει-προσλαβανεται πρωτη φορα).Πρεπει να παει στο ικα για να βγαλει αμα?? η δεν ισχυει πια αυτο και γινεται αυτοματα με το αμκα για την προσληψη? Μπορει να παει να γραφει στο οαεδ τωρα η μετα που σταματησει απο την δουλεια?? Και αν χρειαζεται ακομα να βγαλει αμα πρεπει πρωτα να γινει η προσληψη και μετα να παει να βγαλει η μπορει να παει και χωρις βεβαιωση προσληψης?? άμα δώσει τον αμκα του στο λογιστήριο μπορούν να τραβήξουν τον άμα του (βασικά τραβάνε τα πάντα εκτός από αριθμό ταυτότητας). στην περίπτωση που δεν μπορούν τότε να τον στείλουν ικα , γιατί αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν έχει αμα η πρόσληψη να ξέρεις μπορεί να γίνει χωρίς αμα, οπότε μπορεί να πάει μέχρι να υποβληθεί η απδ (στο τέλος του επόμενου μήνα από την μέρα πρόσληψης) να το ρυθμίσει Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από logistoulis 1
HateMe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Εγώ σε μεγάλη εταιρία που είμαι πάντως, έκανα κανονικά την πρόσληψη (υπογραφές κλπ) και μου είπε εκεί ο τύπος πως κάποια στιγμή, να του πάω και τον ΑΜΑ μέσα στον μήνα.
cask Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δηλαδη για να βγαλεις το αμα δεν χρειαζεται πλεον βεβαιωση προσληψη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα