Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Θα περιμένω black Friday, αλλά την θέλω!!!

ΥΓ, 4Κ@60 δεν κατάλαβα αν τραβάει...

Black Friday ελπίζω να την βρω 800

Εδώ δεν έχει 60p η ff που έβγαλε με τα 3500 μόνο το σώμα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εδώ δεν έχει 60p η ff που έβγαλε με τα 3500 μόνο το σώμα.

Επειδή είδα super slow motion και είναι για βίντεο περισσότερο η κάμερα, είπα μπας...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Επειδή είδα super slow motion και είναι για βίντεο περισσότερο η κάμερα, είπα μπας...

Εγώ θα ήθελα να είχε ποιο φωτεινό φακό τουλάχιστον να ξεκινάει από 1.8

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Είχα την A6000 με τον 35 1.8  συν τον  18-105 που τον είχα για παραλίες βίντεο κλπ.

Έδωσα το σώμα μαζί με τον 35αρη πήρα την 6500 αλλά πλέον την δουλεύω ελάχιστα δηλαδη  έναν χρόνο που την έχω δεν έχω τραβήξει ούτε τις μισές φωτογραφίες από ότι τραβάει αλλος σε ένα μήνα.

Τώρα είμαι σε σκέψη η να πάρω τον Sigma 16mm 1.4 για να έχω και έναν φωτεινό φακό η  να την σουτάρω και να πάρω κάτι ποιο μικρό άσχετα αν αυτή που έχω είναι καλύτερη.

Καλα ναι εξαρταται τι παραχωρησεις κανεις στο κουβαλημα.. Ιδανικη λυση ειναι μια ρχ100 και μια Α7 ..Τωρα η 6χχχ ειναι καπου αναμεσα (και ποιο κοντα σε Α7) και εγω εχω Α6300 και το εχω ψιλομετανιωσει που δε πηρα εστω και την 1st gen Α7 στα ιδια χρηματα... ουτως η αλλος τσαντα με φακους κουβαλαω δεν εχει νοημα για μενα τοση μικρη διαφορα στο μεγεθος του body..

Aπλα τυχαινει καμια φορα και τη χωνω σε καμια μεγαλη τσεπη με εναν prime.. ή τον κιτ ..

Πάντως σιγουρα η ρχ100 ειναι πολυ ποιο πισω σε ποιοτητα.. σε ψηλα ισο δε την βλεπει ουτε για πλακα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, p1gala είπε

Έχω το προηγούμενο μοντέλο, την rx100 vi, και αυτό που μπορώ να πω είναι πως η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που την έχεις όταν την θέλεις. Η συγκεκριμένη λόγω μεγέθους είναι πολυεργαλειο. Εξαιρετική ποιότητα τόσο σε βίντεο όσο και σε φωτογραφία. Σχετικά με την rx100 vii νομίζω ότι δεν έχει υποδοχή για ακουστικά, ενώ πράγματι έχει υποδοχή για μικρόφωνο το οποίο είναι σημαντική βελτίωση σε σχέση με την δική μου.

Ναι κι εγώ την m6 έχω και απ' ότι είδα η ουσιαστική διαφορά είναι η υποδοχή mic. Που βέβαια χρειάζεται κ ξεχωριστή βάση για να το δουλέψεις. Για vloggers ίσως χρειάζεται, Προσωπικά δεν με απασχολεί καν. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα updates αν κάποιος έχει την 6 δεν νομίζω μα καταλάβει καμία απολύτως διαφορά σε ταχύτητες κλπ αφού η μηχανή είναι ήδη "υπερηχητικη".

Έχοντας αλλάξει πολλές μηχανές/συστηματα κλπ έχω κατασταλαξει σε αυτή αφού είναι πολυεργαλειο-ελβετικός σουγιάς. Καλύτερα να έχεις μια τέτοια και να την λιώνεις έχοντας την πάντα μαζί σου κ άμεσα διαθέσιμη, παρά την super douper κάμερα με πολλούς φακούς που θα τους τρώει η σκόνη μέσα στο ντουλάπι. [Κι αν σου λείπει ο μεγάλος αισθητήρας παίρνεις σε τιμη χωμα μια πχ Α7 1gen με έναν φτηνό prime(ακόμα κ  manual) ή μια fuji X100 και κάνεις και το "κομμάτι σου" όπως έχω κάνει κι εγώ.]

Εννοείται ότι μιλάμε για μηχανή ταξιδιού κ all around χρήση ερασιτεχνική κλπ. Για επαγγελματία δεν είναι ιδανική λύση, είναι αυτονόητο.

Επεξ/σία από vamvakoulas
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι πάλι η g7x mark iii θα είναι καλύτερη.. Η προηγούμενη γενιά πάντως (rx100 vi) είχε χειρότερο auto-focus, ήχο και low light..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Μάλλον ήρθε η ώρα να σουτάρω την A6500  και το γαϊδούρι 18-105 f4 που έχω και να πάρω κάτι σαν αυτό.

Καμία σχέση σε ποιότητα 

Είναι δυνατόν να μιλάμε καν για 1 ίντσα   vs crop or full frame έλεος...

Δεν υπάρχει συγκρίσει 

Επεξ/σία από montelagr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Μάλλον ήρθε η ώρα να σουτάρω την A6500  και το γαϊδούρι 18-105 f4 που έχω και να πάρω κάτι σαν αυτό.

Πόσες φωτογραφίες έβγαλε η πανάλαφρη a6500 σε πόσο χρονικό διάστημα ;;;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Το αντίστοιχο του blogger αλλά με video...

Ευχαριστώ. 

Το ψιλοφαντάστικα αλλά δεν το είχα ακούσει ξανά !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Πόσες φωτογραφίες έβγαλε η πανάλαφρη a6500 σε πόσο χρονικό διάστημα ;;;

Την έχω δέκα μήνες θα δω όταν γυρίσω Αθήνα γιατί εδώ στις διακοπές δεν εχω υπολογιστή για να δω.

Σίγουρα δεν έχω ούτε τις μισές από ότι τραβάει κάποιος σε έναν μήνα.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Φοβερή μηχανή!    Μάλλον θα δώσω την  Nikon 7200 που έχω. Έτσι και αλλιώς και που την έχω λόγω φορητότητας όταν χρειάζομαι φωτογραφική μηχανή τις πιο πολλές φορές χρησιμοποιώ το κινητό. Οπότε στην ουσία μου είναι άχρηστη ζαμπα τα χρήματα που έδωσα  ούτε 100 φώτο δεν έχω βγάλει από την ημέρα που την αγόρασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...