Jason 93 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να παρω ενα φορητο ηχειο για συνδεση μεσω bluetooth με το κινητο. Ειμαι αναμεσα στα Jbl go και creative muvo 1c. Το Jbl το εχω ακουει απο κοντα και η ποιοτητα του οσο και η ενταση του με καλυπτε. Διαβασα ομως οτι το creative εχει καλυτερο μπασο και καποιοι το προτεινουνε ως καλυτερο. Σε καποια βιντεο στο youtube που τα συγκρινανε ομως μου φανηκε οτι το creative ειχε τοση εμφαση στα μπασα που καλυπτε τις μεσαιες συχνωτητες και το συνολικο αποτελεσμα ηταν χειροτερο. Εχει ακουσει καποιος το creative να μου πει καποια γνωμη; Αν εχει ακουσει και τα 2 ακομη καλυτερα.
chios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/7558396/Creative-Sound-Blaster-FRee.html Έχω αυτό το creative και έχει απίστευτο ήχο και μπάσο σου το προτείνω. Έχω και το jbl go καμία σχέση το ένα με το άλλο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από chios
donblunts Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/7558396/Creative-Sound-Blaster-FRee.html Έχω αυτό το creative και έχει απίστευτο ήχο και μπάσο σου το προτείνω. Έχω και το jbl go καμία σχέση το ένα με το άλλο Επιβεβαιώνω.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Jason 93 είπε Δεν αντιλεγω αλλα ξεφευγει πολυ σε τιμη Εχω το JBL Flip 3 και είναι αρκετά δυνατό με δυνατά μπάσα, 16 Watt.Μπορεί όμως να μην έχει την ποιότητα του Creative που όμως είναι 8 Watt. Το JBL Go Δεν έχει μπάσα, δεν αξίζει.Κάτω απο 50€ δεν παίρνεις σωστό φορητό ηχείο, εξάλλου θα το κρατήσεις 2-3 χρόνια, τα βγάζει τα χρήματά του.
Jason 93 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δηστυχως δεν μπορω να ανεβω πανω απο τα 30€ και αυτα με δυσκολια τα φτανω.
belluschi7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Hopestar H11 .. Πολύ καλό ηχείο κ αρκετά δυνατό..!!
dpolal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2019 στις 5:04 ΜΜ, chios είπε https://www.skroutz.gr/s/7558396/Creative-Sound-Blaster-FRee.html Έχω αυτό το creative και έχει απίστευτο ήχο και μπάσο σου το προτείνω. Έχω και το jbl go καμία σχέση το ένα με το άλλο Αυτό που έχεις εσύ δεν μπορεί να συγκριθεί με το Go αλλά με το Flip ή αντίστοιχα άλλα ηχεία 2 καναλιών, bass reflex κλπ και φυσικά παρόμοιας τιμής. Τo Go είναι εντελώς διαφορετική κατηγορία, 1 κανάλι και 3watt μόνο, λογικό είναι να ακούγεται «χάλια» μπροστά στο Free. Δεν γίνεται να συγκρίνουμε ανόμοια πράματα. Για την παραλία, νορμάλ ακρόαση για 2-3 άτομα και με την μουσική σαν παρέα το Jbl Go είναι καλό για τα λεφτά του. (έχω το Go 2) Εννοείτε ότι δεν έχει νόημα να το ανοίξεις στο τέρμα καθώς θα ψιλοπαραμορφώνει και θα τελειώσει η μπαταρία του πολύ γρήγορα. Επίσης άλλο ένα «πρόβλημα» είναι πως δεν έχεις τρόπο να το κρεμάσεις από κάπου. Αν θες να κάνεις «πάρτυ» όμως με χορό, ξεφάντωμα και γενικά αν είστε μεγάλη παρέα τότε αναγκαστικά κοιτάς για κάτι «μεγάλο» σαν το Free, Flip, Charge, Sony κλπ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από dpolal
Jason 93 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Τελικα παρηγγειλα το anker soundcore mini 2 στα 25€. Θα σας πω εντυπωσεις οταν το παραλαβω.
Jason 93 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δηλωνω ικανοποιημενος. Ειναι καλυτερο απο jbl go και ενω δεν περιμενα να ακουω χαμηλες συχνοτητες απο τοσο μικρο ηχειο, ευτηχως εκανα λαθος.
efkola Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Για να μην ανοίγω νέο θέμα...ψάχνω bluetooth ηχείο σε μια τιμή κοντά στα 30+€. Το θέλω για να ακούω μουσική στο μίνι γυμναστήριο που έχω στο σπίτι, ίσως και για καμια ταινία ...κριτήρια: απροβλημάτιστη λειτουργία, ικανοποιητική ένταση και καθαρός, γεμάτος ήχος(ακούω metal μουσική, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Δεν είχα ποτέ τέτοιο ηχείο και χαζεύω λίγο τις κριτικές στο skroutz...διαπιστώνω ότι η ένταση δεν είναι πάντα ανάλογη με τα watt. Δημιούργησα μια λίστα και προσανατολίζομαι σε κάποιο εκ των JBL Clip 3, JBL Go 3 (ή Go 2), Creative Muvo Play, Sony SRS-XB12. Ποιο θα προτείνατε; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από efkola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα