manolinio11 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 2:20 ΜΜ, Talepwros είπε Ειναι καλό που δίνει επιλογή, αυτος που εχει Windows Phone ή Android γλυτώνει τα 300 ευρω και μπορει να βαλει καγκουρικα αυτοκολλητα ή οτιδήποτε άλλο του αρέσει. Μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου..!! Ταιριαζει απολυτα με το username σου..!! 🤣😂😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, manolinio11 είπε Μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου..!! Ταιριαζει απολυτα με το username σου..!! 🤣😂😅 Το ξερω οτι σου αρεσει, σας αρεσει οικογενειακως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galistaboy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια να σας πω την αληθεια διαβαζα τα σχολια και εκλαιγα απο τα γελια (ακομα κλαιω) εμενα μου ακουγεται σαν να πουλαει ενα ακομα προσθετο στο αυτοκινητο.οπως πολλα ακομα αχρηστα που ειτε βαζουν στα αυτοκινητα ειτε μας πουλανε αερα και οι περισσοτεροι απο εντυπωσιασμο τα βαζουν... αρκετοι πιστευω θα μπουν στο τρυπακι και θα δωσουν τα 300 να το βαλουν ειτε ειναι καλο ειτε κακο ειτε " νταβατζιλικι " λεφτα... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από galistaboy τυπογραφικο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα