jimmy213 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Έτσι όπως το έχεις ζωγραφίσει, θα έλεγα ότι έχει προτεραιότητα ο 3 αφού οι άλλοι δύο δρόμοι εισέρχονται σ' αυτόν. Υ.Γ.: Γιατί στα συνημμένα χαλάνε πάντα οι επεκτάσεις; Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα. Κάθε φορά μαντεύω τι αρχείο μπορεί να ανέβασε ο χρήστης. Είναι πρόβλημα του Insomnia, του εκάστοτε χρήστη ή δικό μου (αμφιβάλλω για το τελευταίο);
darkman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο 3 περναει πρωτος και εχει προτεραιοτητα γιατι η αλλοι δυο εχουν στοπ και ειναι και δεξια του , ο 1 αν εχει προλάβει να βγει στον δρομο εχει και αυτος, αν τρακαρει μαζι με τον 2 χωρις κανενας απο τους δυο να εχει βγει στον δρομο και χτυπησουν στην γωνια πχ θα τους παει σε συνυπαιτιότητα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από darkman
LeonV12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, darkman είπε Ο 3 περναει πρωτος και εχει προτεραιοτητα γιατι η αλλοι δυο εχουν στοπ και ειναι και δεξια του , ο 1 αν εχει προλάβει να βγει στον δρομο εχει και αυτος, αν τρακαρει μαζι με τον 2 χωρις κανενας απο τους δυο να εχει βγει στον δρομο και χτυπησουν στην γωνια πχ θα τους παει σε συνυπαιτιότητα Ο 1 και ο 2 εχουν στοπ,εννοειται εχει προτεραιοτητα ο 3.Μετα ομως αφου περασει ο 3 ποιος πρεπει να ξεκινησει πρωτος;Οποιος προλαβει;με συννενοηση;ο 1 η ο 2; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από LeonV12
Doubt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, darkman είπε εχει προτεραιοτητα γιατι η αλλοι δυο εχουν στοπ και ειναι και δεξια του Αφού είναι και δεξιά του, ΟΚ. 11 λεπτά πριν, LeonV12 είπε Ο 1 και ο 2 εχουν στοπ,εννοειται εχει προτεραιοτητα ο 3.Μετα ομως αφου περασει ο 3 ποιος πρεπει να ξεκινησει πρωτος;Οποιος προλαβει;με συννενοηση;ο 1 η ο 2; Ο εκ δεξιών. Το συνεννόηση μου άρεσε
LeonV12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Αφού είναι και δεξιά του, ΟΚ. Ο εκ δεξιών. Το συνεννόηση μου άρεσε Χαχαχαχα Τελικα βρηκα την απαντηση ειναι ο εκ δεξιων εχεις δικιο.
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δεν ξέρω εαν είσαι νέος ή παλιός οδηγός , αλλά εγώ θα σου δώσω μια μικρή συμβουλή.Εαν θες την ακολουθείς , εαν θες την προσπερνάς : Έχεις δεν έχεις προτεραιότητα σε μια οποιαδήποτε διασταύρωση , (ειδικά εαν έχεις) λειτουργείς σαν να μην έχεις. Εαν δεν τηρούσα το παραπάνω , από το 93 που οδηγάω θα έπρεπε να έχω αλλάξει τουλάχιστον 40-50 αυτοκίνητα μέχρι σήμερα.... 9 2
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, tarantules είπε Δεν ξέρω εαν είσαι νέος ή παλιός οδηγός , αλλά εγώ θα σου δώσω μια μικρή συμβουλή.Εαν θες την ακολουθείς , εαν θες την προσπερνάς : Έχεις δεν έχεις προτεραιότητα σε μια οποιαδήποτε διασταύρωση , (ειδικά εαν έχεις) λειτουργείς σαν να μην έχεις. Εαν δεν τηρούσα το παραπάνω , από το 93 που οδηγάω θα έπρεπε να έχω αλλάξει τουλάχιστον 40-50 αυτοκίνητα μέχρι σήμερα.... Δηλαδη κινείσαι σε μια λεωφόρο που ολες οι διασταυρώσεις, προφανώς έχουν STOP, αλλα παρ'ολα αυτά εσυ σε κάθε διασταύρωση σταματάς και ελέγχεις μήπως βγει κάποιος από το STOP; 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη κινείσαι σε μια λεωφόρο που ολες οι διασταυρώσεις, προφανώς έχουν STOP, αλλα παρ'ολα αυτά εσυ σε κάθε διασταύρωση σταματάς και ελέγχεις μήπως βγει κάποιος από το STOP; Κόβεις λίγο αδερφέ , γιατί μπορεί να τύχει τριμάλακας/παππους/βλάκας/μεθυσμένος/εξωγήινος. 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Κοβεις λίγο, αλλα όχι αρκετά ώστε να δώσεις "πατημα" σε αυτόν στο στοπ να βγει. Άλλωστε δε χρειάζεται ειδικά σε δρόμους που πετάγονται αυτοκίνητα να πηγαίνεις του σκοτωμού... 1
tarantules Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη κινείσαι σε μια λεωφόρο που ολες οι διασταυρώσεις, προφανώς έχουν STOP, αλλα παρ'ολα αυτά εσυ σε κάθε διασταύρωση σταματάς και ελέγχεις μήπως βγει κάποιος από το STOP; Δεν θα καθήσω να στο αναλύσω γιατί τα προφανή δεν παίρνουν ανάλυση.Αναφέρομαι κυρίως σε στενά μέσα στην πόλη που έχω συναντήσει άπειρες περιπτώσεις που εαν δεν έκοβα θα έπεφταν πάνω μου και ας είχαν και στοπ.Κοινή λογική θέλει. 5
darkman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, LeonV12 είπε Ο 1 και ο 2 εχουν στοπ,εννοειται εχει προτεραιοτητα ο 3.Μετα ομως αφου περασει ο 3 ποιος πρεπει να ξεκινησει πρωτος;Οποιος προλαβει;με συννενοηση;ο 1 η ο 2; Το στοπ τι μας λεει ... οτι δεν εχουμε προτεραιοτητα και πρεπει να ελενξουμε και αν δεν ερχετε αλλο όχημα περναμε εδω και η δυο εχουν στοπ αρα πρεπει να κανουν και η δυο οτι λεει το σημα και οχι να δουν ποιος ειναι δεξια και αριστερά σειρα φαναρια-σηματα-προτεραιοτητα αν εδω τα δυο παλικαρια δεν βγούνε αργα και σιγα για να δουνε τι γινετε και πανε με φορα και στουκαρουν η ασφαλιστική θα κανει αυτο που την συμφερει ποιο πολυ θα πει ειχατε και η δυο στοπ το γραψατε στα παπουτσακια σας πληρωστε τα μονοι σας εκτος οπως ειπα και πριν ο 1 αν εχει προλαβει να βγει στον δρομο ( κεντρικο ) 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη κινείσαι σε μια λεωφόρο που ολες οι διασταυρώσεις, προφανώς έχουν STOP, αλλα παρ'ολα αυτά εσυ σε κάθε διασταύρωση σταματάς και ελέγχεις μήπως βγει κάποιος από το STOP; Ρε συ Νικολα τι αποριες ειναι αυτες για τα στενα λεει αυτον τον κανονα τον ακολουθώ και εγω και λογο οτι ειμαι πολλες φορες και με την moto και εχω γλυτώσει πολλες αναποδιές
malakudi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, darkman είπε Για δες με τωρα Προτεραιότητα: ο 3, μετά ο 2, τελευταίος ο 1. 2 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, darkman είπε Ρε συ Νικολα τι αποριες ειναι αυτες για τα στενα λεει αυτον τον κανονα τον ακολουθώ και εγω και λογο οτι ειμαι πολλες φορες και με την moto και εχω γλυτώσει πολλες αναποδιές Σε αυτο συμφωνούμε Αλλα όταν γράφουμε τα πράγματα παρεξηγούνται, δεν είμαι μαγος να καταλάβω τι θέλει να πει ο άλλος με την πρόταση "Έχεις δεν έχεις προτεραιότητα σε μια οποιαδήποτε διασταύρωση , (ειδικά εαν έχεις) λειτουργείς σαν να μην έχεις"
Doubt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, darkman είπε Το στοπ τι μας λεει ... οτι δεν εχουμε προτεραιοτητα και πρεπει να ελενξουμε και αν δεν ερχετε αλλο όχημα περναμε εδω και η δυο εχουν στοπ αρα πρεπει να κανουν και η δυο οτι λεει το σημα και οχι να δουν ποιος ειναι δεξια και αριστερά σειρα φαναρια-σηματα-προτεραιοτητα αν εδω τα δυο παλικαρια δεν βγούνε αργα και σιγα για να δουνε τι γινετε και πανε με φορα και στουκαρουν η ασφαλιστική θα κανει αυτο που την συμφερει ποιο πολυ θα πει ειχατε και η δυο στοπ το γραψατε στα παπουτσακια σας πληρωστε τα μονοι σας εκτος οπως ειπα και πριν ο 1 αν εχει προλαβει να βγει στον δρομο ( κεντρικο ) Όταν έχουν και οι 2 είναι σαν να μην έχει κανένας (από τους 2) 1
darkman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Doubt είπε Όταν έχουν και οι 2 είναι σαν να μην έχει κανένας (από τους 2) Οταν εχεις στοπ σταματας τοσο απλα ελέγχεις και μετα βγαίνεις, δεν κοιτας αν αυτος που ειναι απέναντι σου τι εχει ..... πας με το σημα σου , αλλα και να θες να το κανεις ( που για εμενα ειναι λαθος ) μπορει το σημα του αλλου να ,μην φαινεται απο εκει που εισαι, αν και η δυο παραβιασουν τον σημα του στοπ και εμπλακούν σε ατυχημα θα εχουν θεμα και η δυο . Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα