Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. εχω παρατιρισει οτι το διπλα ακριβος σπιτι απο εμενα υποστιριζει vdsl εως 50mbps και σε αποσταση 1βημα που ειμαι εγω δεν υποστιριζω. πως μπορει να γινετε αυτο

επισης αυτο το εμαθα γιατι πηγα να τους τοποθετησω το ρουτερ και συνχρωνιζε 48mbps και ρωτισα και ολας και με ειπαν οτι οντος εχουν VDSL 50mbps, 

*εγω υποστιριζω μονο adsl εως 24mbps και πιανω 16mbps με το ζορι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον συνδέεσε με άλλο Καφάο. Δες τα κουτιά με τα καλώδια του οτε τί κωδικούς γράφουν απ'έξω.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Ή 121 ή 221 γράφει ενα καφαο που εχω δει. Απεχω 700μ απο το καφαο αλλα με την ιδια κολονα του οτε και ακριβος μπροστα στο σπιτι μου δεν πιάνω. Ενω σε κυριολεκτικα 4 βηματα πιανουν vdsl

Δημοσ.

ο κατανεμητής της διπλανης οικοδομής και ο δικός σου παίζει ρόλο μπορεί οι δίπλα να νε στο 121 η 221 και εσυ στο 280 λέμε ενα  παραδειγμα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimitriskanaris είπε

γεια σας. εχω παρατιρισει οτι το διπλα ακριβος σπιτι απο εμενα υποστιριζει vdsl εως 50mbps και σε αποσταση 1βημα που ειμαι εγω δεν υποστιριζω. πως μπορει να γινετε αυτο

επισης αυτο το εμαθα γιατι πηγα να τους τοποθετησω το ρουτερ και συνχρωνιζε 48mbps και ρωτισα και ολας και με ειπαν οτι οντος εχουν VDSL 50mbps, 

*εγω υποστιριζω μονο adsl εως 24mbps και πιανω 16mbps με το ζορι

Πρώτον το οτι ειστε  διπλανα κτίρια δε σημαινει οτι περνετε γραμμή από το ιδιο καφαο.

Αν τώρα το 1 βήμα εννοείς το ιδιο κτίριο, δηλαδη ο 50αρης ειναι στο ιδιο κτίσμα με σένα, τοτε αυτός εχει cosmote, εσυ;

Δημοσ.

Ειχα cosmote παλεωτερα και λογο τις μεγαλες χρεωσεις άλλαξα σε forthnet. Τωρα οι διπλα ειχαν forthnet και τωρα cosmote

Μόλις τώρα, dimitriskanaris είπε

Ειχα cosmote παλεωτερα και λογο τις μεγαλες χρεωσεις άλλαξα σε forthnet. Τωρα οι διπλα ειχαν forthnet και τωρα cosmote

Γινετε να αλλάξω συνδεση σε αλλο καφαο?

1 λεπτό πριν, dimitriskanaris είπε

Γινετε να αλλάξω συνδεση σε αλλο καφαο?

Επισεις ακομα και στην forthnet ειχαν δυνατότητα για 50αρη

Επίσης. Η forthnet δεν δανιζεται τα δυκτια του οτε?

Δημοσ.

αυτο συμβαίνει κ σ εμενα, οι γειτονες δίπλα κ απέναντι έχουν vdsl διότι ανήκουν στο 1 απο τα 2 καφάο που εχει ενεργοποιηθεί στην καμπίνα της vodafone. Εγώ ανήκω στο άλλο που ακομα δεν εχει ενεργοποιηθεί. Υπομονή.

Δημοσ.

Παλιότερα έμενα σε πόλη που ο γείτονας μου της ίδιας οικοδομής στην διπλανή πόρτα η οποία απείχε κυριολεκτικά 2 βήματα από την δική μου, έπαιρνε vdsl από καμπίνα με οπτικές ίνες κι εγώ έπαιρνα χαλκό από kv. Επειδή δούλευα και στην εταιρία που ήταν ο πάροχος μου, ξέρω ότι δεν γινόταν αλλιώς.

Το ξέρω ότι πονάει αλλά συμβαίνει. 

Δημοσ.
Στις 28/7/2019 στις 12:30 ΠΜ, Silverage είπε

Όχι.

Δηλαδή αμα αλλάξω σε cosmote υπάρχει περίπτωση να έχω δηνατότητα vdsl?

Στις 26/7/2019 στις 5:16 ΜΜ, isay είπε

Πρώτον το οτι ειστε  διπλανα κτίρια δε σημαινει οτι περνετε γραμμή από το ιδιο καφαο.

Αν τώρα το 1 βήμα εννοείς το ιδιο κτίριο, δηλαδη ο 50αρης ειναι στο ιδιο κτίσμα με σένα, τοτε αυτός εχει cosmote, εσυ;

Νοva

Δημοσ.

Μόμο αν μετακομίσεις στη δίπλα οικοδομή ή σε βάλουν σε εκείνο το καφάο πράγμα υπερβολικά δύσκολο αδύνατο θα έλεγα καλύτερα 

Δημοσ.

Έχει να κάνει με το ότι έχεις 24ρα σύνδεση άρα παίρνεις από το δίκτυο χαλκού.. Αν πας vdsl θα πάρεις από το δίκτυο οπτικής και θα υποστηρίζεις 50ρα κτλ.. Και γω εδώ που μένω έχω 13mbps (24ρα σύνδεση) και δίπλα έχουν vdsl 50ρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Έχει να κάνει με το ότι έχεις 24ρα σύνδεση άρα παίρνεις από το δίκτυο χαλκού.. Αν πας vdsl θα πάρεις από το δίκτυο οπτικής και θα υποστηρίζεις 50ρα κτλ.. Και γω εδώ που μένω έχω 13mbps (24ρα σύνδεση) και δίπλα έχουν vdsl 50ρι. 

Πάλι με χαλκό θα παίρνει, η οπτική είναι μέχρι την καμπίνα και μετά με χαλκό οπότε πάλι χαλκό θα έχει.

Αυτό που λέει είναι ότι η δίπλα πολυκατοικία έχει 50 ενώ εκείνου δεν του εμφανίζει διαθεσιμότητα.

Επεξ/σία από Mingas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...