Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Zenor είπε Προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. Η συσκευή ειναι ούτως ή άλλως εκτός εγγύησης από τη στιγμή που έχει σπάσει. Οι επιλογές είναι δύο είτε πάει στους επίσημους παίρνει refurbished με 500 ευρώ και 3 μήνες εγγύηση Δεν λεει κανεις πουθενα το παραπανω που αναφερεις περι refubrished και 3μηνων εγγυηση. Θα γινει αρχικα ελεγχος και εαν επισκευαζεται,θα του γινει επισκευη στο κινητο(οποια και αν ειναι αυτη)και θα συνεχισει να εχει το υπολοιπο της εγγυησης του και οχι 3μηνες εγγυηση και refubrished,οτι δηλαδη ισχυει και στις αλλες εταιρειες κινητης. Η αλλη επιλογη ειναι οντως να παει σε μη εξουσιοδητημενο service να κανει την δουλεια του,αλλα σε αυτη την περιπτωση εγγυηση δεν θα εχει. Τα περι πιθανοτητων για εγγυηση δεν ειναι κατι το σοβαρο για να μπορει να βασιστει ο αλλος. Γιαυτο ειπα ας τα βαλε κατω και ας κρινει τελικα τι θα κανει(μπορει πχ να του βαλει μια θηκη και να μην κανει τιποτα ή να το πουλησει και να αγορασει κατι αλλο ξερω γω). Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Fulgore
Zenor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν λεει κανεις πουθενα το παραπανω που αναφερεις περι refubrished και 3μηνων εγγυηση. Θα γινει αρχικα ελεγχος και εαν επισκευαζεται,θα του γινει επισκευη στο κινητο(οποια και αν ειναι αυτη)και θα συνεχισει να εχει το υπολοιπο της εγγυησης του και οχι 3μηνες εγγυηση και refubrished,οτι δηλαδη ισχυει και στις αλλες εταιρειες κινητης. Η αλλη επιλογη ειναι οντως να παει σε μη εξουσιοδητημενο service να κανει την δουλεια του,αλλα σε αυτη την περιπτωση εγγυηση δεν θα εχει. Τα περι πιθανοτητων για εγγυηση δεν ειναι κατι το σοβαρο για να μπορει να βασιστει ο αλλος. Γιαυτο ειπα ας τα βαλε κατω και ας κρινει τελικα τι θα κανει(μπορει πχ να του βαλει μια θηκη και να μην κανει τιποτα ή να το πουλησει και να αγορασει κατι αλλο ξερω γω). Αυτό που λέω παραπάνω είναι αυτό που ισχύει για την Apple και προφανώς αγνοείς. Δεν κάνει τη συγκεκριμένη επισκευή η apple όπως και πολλές άλλες. Δίνει ανακατασκευασμενη συσκευή.
-Dimitris- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Προσωπικα θα το αφηνα ως εχει, μαζι με μια θηκη. Εφοσον το ραγισμα δεν επηρεαζει καμια απο τις λειτουργιες του και μπορει να καλυφθει, νομιζω ειναι χαζο να δωσει καποιος χρηματα για συσκευη 2 ετων.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, Zenor είπε Αυτό που λέω παραπάνω είναι αυτό που ισχύει για την Apple και προφανώς αγνοείς. Δεν κάνει τη συγκεκριμένη επισκευή η apple όπως και πολλές άλλες. Δίνει ανακατασκευασμενη συσκευή. Οχι αγαπητε εσυ αγνοεις τι παιζει στην πραξη και γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. Εγραψες πιο πισω οτι η Apple σου δινει refubrished και 3μηνες εγγυηση πραγμα που δεν ισχυει. Αν ο αλλος το αγορασε περυσι το 8plus και το παει στην Apple,δεν θα του δωσει refubrished και 3μηνες εγγυηση. Η θα του το φτιαξει πρωτα(αναλογα την ζημια)ή θα του δωσει refubrished αλλα θα εξακολουθει να ισχυει η εγγυηση που ειχε πιο πριν. Μονο αν το κινητο ειναι εκτος εγγυησης ή εχει λιγοτερο υπολοιπο εγγυησης(πχ 1μηνα ακομα)θα του δωσουν καποιους μηνες εγγυησης. Οπως εγραψα και πιο πισω μπορει βεβαια να παει σε καποιο εξουσιοδοτημενο service να του πουν αναλυτικα(αν τον ενδιαφερει)ποσα χρηματα ζητανε και φυσικα τι παιζει με εγγυηση και refubrished. 6 ώρες πριν, Zenor είπε είτε πάει στους επίσημους παίρνει refurbished με 500 ευρώ και 3 μήνες εγγύηση
Zenor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Οχι αγαπητε εσυ αγνοεις τι παιζει στην πραξη και γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. Εγραψες πιο πισω οτι η Apple σου δινει refubrished και 3μηνες εγγυηση πραγμα που δεν ισχυει. Αν ο αλλος το αγορασε περυσι το 8plus και το παει στην Apple,δεν θα του δωσει refubrished και 3μηνες εγγυηση. Η θα του το φτιαξει πρωτα(αναλογα την ζημια)ή θα του δωσει refubrished αλλα θα εξακολουθει να ισχυει η εγγυηση που ειχε πιο πριν. Μονο αν το κινητο ειναι εκτος εγγυησης ή εχει λιγοτερο υπολοιπο εγγυησης(πχ 1μηνα ακομα)θα του δωσουν καποιους μηνες εγγυησης. Οπως εγραψα και πιο πισω μπορει βεβαια να παει σε καποιο εξουσιοδοτημενο service να του πουν αναλυτικα(αν τον ενδιαφερει)ποσα χρηματα ζητανε και φυσικα τι παιζει με εγγυηση και refubrished. Φίλε μου γνωρίζω πολύ καλά το θέμα για το οποίο μιλάω. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι παίζει στην πράξη. Θα σου εξηγήσω λοιπόν μια τελευταία φορά και ελπίζω να καταλάβεις. Η συσκευή έχει σπασμένο πίσω τζάμι. Η Apple αυτομάτως επειδή πρόκειται για κακή χρήση βγάζει τη συσκευή εκτός εγγύησης. Καλά μέχρι εδώ ; Στη συνέχεια δίνει πρόταση στον πελάτη για αντικατάσταση της συσκευής με το παραπάνω κόστος το οποίο αναφέραμε για το συγκεκριμένο μοντέλο κοντά στα 500 ευρώ. Εάν δεχτείς παίρνεις νέα συσκευή χωρίς κουτί κλπ. Αυτή η συσκευή είναι official apple refurbished. Η νέα αυτή συσκευή έχει εγγύηση 90 μέρες από την ημέρα της αντικατάστασης. Δεν συνεχίζει καμία εγγύηση αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει εγγύηση από τη στιγμή που μιλάμε για σπασμένο τηλέφωνο. Αυτό που λες ισχύει μόνο όταν γινει αντικατάσταση ΕΝΤΟΣ εγγύησης λόγω προβλήματος της συσκευής το οποίο δεν αφορά κακή χρήση αλλά ελάττωμα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Zenor
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Zenor είπε Φίλε μου γνωρίζω πολύ καλά το θέμα για το οποίο μιλάω. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι παίζει στην πράξη. Θα σου εξηγήσω λοιπόν μια τελευταία φορά και ελπίζω να καταλάβεις. Η συσκευή έχει σπασμένο πίσω τζάμι. Η Apple αυτομάτως επειδή πρόκειται για κακή χρήση βγάζει τη συσκευή εκτός εγγύησης. Καλά μέχρι εδώ ; Στη συνέχεια δίνει πρόταση στον πελάτη για αντικατάσταση της συσκευής με το παραπάνω κόστος το οποίο αναφέραμε για το συγκεκριμένο μοντέλο κοντά στα 500 ευρώ. Εάν δεχτείς παίρνεις νέα συσκευή χωρίς κουτί κλπ. Αυτή η συσκευή είναι official apple refurbished. Η νέα αυτή συσκευή έχει εγγύηση 90 μέρες από την ημέρα της αντικατάστασης. Δεν συνεχίζει καμία εγγύηση αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει εγγύηση από τη στιγμή που μιλάμε για σπασμένο τηλέφωνο. Αυτό που λες ισχύει μόνο όταν γινει αντικατάσταση ΕΝΤΟΣ εγγύησης λόγω προβλήματος της συσκευής για το οποίο δεν αφορά κακή χρήση αλλά ελάττωμα. Εαν συγκεκριμενα η Apple εφαρμοζει το παραπανω και αρα στην ουσια σου κοβει την εγγυηση δεν το γνωριζω. Σε ολες τις αλλες εταιρειες ομως γινεται αυτο που αναφερω παραπανω. Πχ σου εσπασε η οθονη στο S10 που αγορασες εχτες?Αν το πας στην Smartec και πληρωσεις να στο φτιαξουν θα συνεχισεις να εχεις το υπολοιπο της εγγυησης σου. Και φιλος μου που του επεσε το Xiaomi κινητο του στην τουαλετα οταν εκανε μπανιο,η Infoquest του ειπε οτι αν του το φτιαξει(με πληρωμη)θα συνεχισει να εχει το υπολοιπο εγγυησης που ειχε πριν. Δηλαδη αν εγω παω αυριο και αγορασω ενα Iphone 8 και την επομενη μερα μου πεσει κατω,η Apple μου κανει αντικατασταση συσκευης με refubrished και αντι για 2χρονια εγγυηση εχω μονο 3 μηνες? Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει 100% αυτο καποιος αλλος γιατι μου ακουγεται λιγο κουλο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Fulgore
SpoonyBar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εαν συγκεκριμενα η Apple εφαρμοζει το παραπανω και αρα στην ουσια σου κοβει την εγγυηση δεν το γνωριζω. Mάλλον δεν ξέρεις ότι η αλλαγή πλάτης iPhone στην Αpple κοστίζει 400-500 ανάλογα το μοντέλο έτσι? https://support.apple.com/fr-fr/iphone/repair/service/pricing
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε Mάλλον δεν ξέρεις ότι η αλλαγή πλάτης iPhone στην Αpple κοστίζει 400-500 ανάλογα το μοντέλο έτσι? https://support.apple.com/fr-fr/iphone/repair/service/pricing Που κολλαει το κοστος αλλαγης πλατης με το υπολοιπο εγγυησης που αναφερουμε παραπανω?
SpoonyBar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Που κολλαει το κοστος αλλαγης πλατης με το υπολοιπο εγγυησης που αναφερουμε παραπανω? σε αυτό Στις 26/7/2019 στις 6:33 ΜΜ, Fulgore είπε Κοινως ναι μεν τα επισημα service ζητανε πολλα χρηματα(βαση της ιδιας της Apple),αλλα μονο ετσι θα εχει κανονικα υπολοιπο εγγυησης το κινητο. Σε αλλες περιπτωσεις θα εισαι χωρις εγγυηση,το οποιο φυσικα θα εχει τις οποιες επιπτωσεις και στην μεταπωληση,οταν πουλας κινητο με αλλαγμενα πραγματα απο μη εξουσιοδοτημενο service. Οπότε του προτείνεις να πληρώσει 300 ευρώ επιπλέον για να διατηρήσει την εγγύηση? Δηλ περίπου το μισό κόστος της συσκευής? Η γενικά και αόριστα το συζητάτε? PS A, και επειδή ξέχασα να το γράψω, πάρε κάτι τέτοιο και ξεχνά το https://dbrand.com/shop/iphone-8-plus-skins Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, SpoonyBar είπε Οπότε του προτείνεις να πληρώσει 300 ευρώ επιπλέον για να διατηρήσει την εγγύηση? Δηλ περίπου το μισό κόστος της συσκευής? Η γενικά και αόριστα το συζητάτε? Γενικα και αοριστα γιατι αυτα που γραφτηκαν πιο πισω μου φαινονται λιγο τραβηγμενα σαν σεναριο. προφανως μιας και την τελικη αποφαση την εχει αυτος που ανοιξε το θεμα,το εγραψα και πιο πανω 12 ώρες πριν, Fulgore είπε Γιαυτο ειπα ας τα βαλε κατω και ας κρινει τελικα τι θα κανει(μπορει πχ να του βαλει μια θηκη και να μην κανει τιποτα ή να το πουλησει και να αγορασει κατι αλλο ξερω γω).
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 4 hours ago, Zenor said: Η συσκευή έχει σπασμένο πίσω τζάμι. Η Apple αυτομάτως επειδή πρόκειται για κακή χρήση βγάζει τη συσκευή εκτός εγγύησης. Τι εννοείς "εκτός εγγύησης". Αν πάω στην iSystem στους 2 μήνες να μου αλλάξουν οθόνη που μου έσπασε και μετά από άλλους 2 μήνες βγάλει πρόβλημα ,π.χ. η μητρική, θα ζητήσουν λεφτά;
Zenor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2019 στις 10:55 ΜΜ, CheOnWeb είπε Τι εννοείς "εκτός εγγύησης". Αν πάω στην iSystem στους 2 μήνες να μου αλλάξουν οθόνη που μου έσπασε και μετά από άλλους 2 μήνες βγάλει πρόβλημα ,π.χ. η μητρική, θα ζητήσουν λεφτά; Μιλαω για τις περιπτώσεις όπου δεν κάνει επισκευή η apple αλλά αντί επισκευής δίνει κόστος για αντικατάσταση ολόκληρης της συσκευής. Στην περίπτωση της αντικατάστασης οθόνης η εγγύηση συνεχίζει κανονικά υπό προϋποθέσεις βέβαια.. να μην έχει δηλαδή σημάδια το πλαίσιο στρεβλωσεις κλπ. Αλλιώς σου αλλάζουν την οθόνη και δίνουν εγγύηση 90 ημερών μόνο για την καλή λειτουργία της οθόνης. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Zenor
Npanathinaikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Μοντελο iPhone 8plus αγορασμένο 24_10_18. Σημερα το μεσημέρι με θήκη Spigen μου έπεσε απο το μισό μέτρο κ όλη η πλάτη έσπασε,πιο πολυ αυτό Με τρελανε σχετικα με την επισκευή πήρα στο golden hall κ η απάντηση τους ηταν ότι επιστρέφω το παλιό παίρνω ενα αλλο τηλ με κόστος περίπου 480 ευρώ κ τωρα σχετικά με την εγγύηση ισχύει σαν να το έχεις αγοράσει 24_10_18 πιστευω δεν αξίζει γιατί περίπου με 630 ευρώ αγοράζεις καινουργιο
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Προφανως και ισχυει το παραπανω μιας και η Apple εχει γενικα τσουχτερο κοστος αλλαγης.
kallair Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 27/7/2019 στις 7:19 ΜΜ, Fulgore είπε Εαν συγκεκριμενα η Apple εφαρμοζει το παραπανω και αρα στην ουσια σου κοβει την εγγυηση δεν το γνωριζω. Σε ολες τις αλλες εταιρειες ομως γινεται αυτο που αναφερω παραπανω. Πχ σου εσπασε η οθονη στο S10 που αγορασες εχτες?Αν το πας στην Smartec και πληρωσεις να στο φτιαξουν θα συνεχισεις να εχεις το υπολοιπο της εγγυησης σου. Και φιλος μου που του επεσε το Xiaomi κινητο του στην τουαλετα οταν εκανε μπανιο,η Infoquest του ειπε οτι αν του το φτιαξει(με πληρωμη)θα συνεχισει να εχει το υπολοιπο εγγυησης που ειχε πριν. Δηλαδη αν εγω παω αυριο και αγορασω ενα Iphone 8 και την επομενη μερα μου πεσει κατω,η Apple μου κανει αντικατασταση συσκευης με refubrished και αντι για 2χρονια εγγυηση εχω μονο 3 μηνες? Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει 100% αυτο καποιος αλλος γιατι μου ακουγεται λιγο κουλο. Απο την στιγμη που σου πέσει κάτω εισαι αυτοματως ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. Στο πλαισιο επισκευης που θα ζητησεις αν τελικα θες να το φτιαξεις, σου προτεινουν αντικατασταση με refurbished με 3 μηνες εγγυηση. Το λαθος στο σκεπτικο σου ειναι το εξης: αδυνατεις να καταλαβεις οτι εφοσον το πας σε επισημο σερβις οταν δουν την ζημια που εγινε απο σενα, αυτοματως παυει να ισχυει η 2 χρονια εγγυηση. Στα iphone δεν υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα στο παραεμποριο παρα μονο στο επισημο σερβις. Επομενως και αλλου να το επισκευασεις, μολις το πας στο επισημο σερβις θα το δουν ευκολα και θα παρεις πουλι παλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα