4Cgem Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα ! Έχω μια απορία , ένα πρόγραμμα το οποίο έχει κλειδί χρήστη (product key) και λειτουργεί σ 'έναν υπολογιστή , εγώ πως μπορώ να το μεταφέρω και να λειτουργεί στο δικό μου υπολογιστή;; Είναι ένα ξενοδοχειακό πρόγραμμα . Σας ευχαριστώ
4Cgem Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και στον δικό σου ή μόνο στον δικό σου; ναι και στον δικο μου , αυτο το προγραμμα λειτουργει σε αρκετους υπολογιστες , δε ξερω πως πανε τα πακετα με τις αδειες χρησης κτλ , αλλα θα ηθελα να το εγκαταστησω και στον δικο μου υπολογιστη καθαρα για προσωπικη μου χρηση ..
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν είναι Ελληνικό το πρόγραμμα μην περιμένεις να καταφέρεις κάτι. Αν είναι ξένο, εμπορικό και λειτουργεί μόνο με serial key (που δεν το πιστεύω) ίσως να βρεις το κλειδί με αυτό -> https://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html Όσον αφορά την εγκατάσταση, αν δεν παίξει με αντιγραφή του φάκελου του προγράμματος τότε δοκιμάζεις με το application mover. Αν δεν παίξει ούτε με αυτό, αρχίζεις τα πειράματα με εγκαταστάσεις vc++ redist διαφόρων εκδόσεων, .net framework 3.5 ή 4 και αναλύεις τα μηνύματα σφάλματος που μπορεί να βγάζει ή αν κρατάει κάπου error log να το μελετήσεις μήπως και βγάλεις άκρη τι χρειάζεται για να τρέξει. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από micos000 2
kormos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, 4Cgem είπε Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα ! Έχω μια απορία , ένα πρόγραμμα το οποίο έχει κλειδί χρήστη (product key) και λειτουργεί σ 'έναν υπολογιστή , εγώ πως μπορώ να το μεταφέρω και να λειτουργεί στο δικό μου υπολογιστή;; Είναι ένα ξενοδοχειακό πρόγραμμα . Σας ευχαριστώ Συνήθως σε ελληνικά προγράμματα (δημιουργών) «κλειδώνει» η άδεια χρήσης με το device ID του σκληρού δίσκου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να «ακυρώσει» και την αρχική άδεια χρήσης όταν πάει να γίνει χρήση και «ξεκλειδώνει» από τους ίδιους. Θα σου πρότεινα να έρθετε σε επαφή με τον δημιουργό και να κάνετε μια ερωτηση για μια επιπλέον θέση εργασίας ποιο είναι το κόστος.
4Cgem Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, micos000 είπε Αν είναι Ελληνικό το πρόγραμμα μην περιμένεις να καταφέρεις κάτι. Αν είναι ξένο, εμπορικό και λειτουργεί μόνο με serial key (που δεν το πιστεύω) ίσως να βρεις το κλειδί με αυτό -> https://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html Όσον αφορά την εγκατάσταση, αν δεν παίξει με αντιγραφή του φάκελου του προγράμματος τότε δοκιμάζεις με το application mover. Αν δεν παίξει ούτε με αυτό, αρχίζεις τα πειράματα με εγκαταστάσεις vc++ redist διαφόρων εκδόσεων, .net framework 3.5 ή 4 και αναλύεις τα μηνύματα σφάλματος που μπορεί να βγάζει ή αν κρατάει κάπου error log να το μελετήσεις μήπως και βγάλεις άκρη τι χρειάζεται για να τρέξει. Είναι γερμανικής εταιρίας αν δεν κάνω λάθος και λέγεται Protel PMS . Σας ευχαριστώ για την απάντηση θα προσπαθήσω να το κάνω με τους τρόπους που είπατε , απλά θα πρέπει να το δοκιμάσω στον υπολογιστή της δουλειάς - ξενοδοχείου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα