Mjek911 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, niko13 είπε Μην παρεξηγηθείς, αλλά εμένα άμα με βάλεις να διαλέξω μεταξυ του να έκανες κάποια πατάτα ή να κατέρρευσε ένα αυτοποιημενο σύστημα αποστολής email σε εσένα προσωπικά θα πάω με το πρωτο..Φαντάζομαι δεν πληρώσες με κάρτα αλλιώς θα είχες τσεκαρει ήδη αν σε χρέωσαν και προχώρησε η παραγγελία.Απο τη στιγμή λοιπόν που τα έβαλες αντικαταβολή, από το να χαλιεσαι ,πάρτα από αλλού και μην παραλάβεις και να σου στείλουν την παραγγελία από foxstore.Η μόνη άλλη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω, μιας και μένω κοντά στο foxstore ,είναι να μου στείλεις ένα pm με όνομα και τα σχετικά της παραγγελίας και να περάσω από το φυσικό κατάστημα να ρωτήσω για εσένα από Δευτέρα. Ποτέ δεν παρεξηγώ αγνώστους γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται, όπως σου ξαναείπα το λάθος δεν παίζει, κάνω πάνω από 20 παραγγελίες τον μήνα επί 25+χρόνια με αυτόματη πλήρωση στοιχείων, βλέπεις αν δεν μένεις σε πόλη η ηλεκτρονική παραγγελία είναι 2η φύση σου. Θα σου στείλω σε pm email, τηλ, και τι παρήγγειλα ακριβώς αν μπορείς να βοηθήσεις. Αλλά δεν χαλιεμαι, την συμβουλή που μου έδωσες την έχω ήδη αναφέρει αλλά την έχω σαν έσχατη λύση, γιατί μου φαίνεται άσχημο όντως να στείλουν τα προϊόντα στην ώρα τους και να χρεωθούν τα μεταφορικά τσάμπα επειδή θα τα στείλω πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vicarious Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2024 στις 9:37 ΜΜ, niko13 είπε Μην παρεξηγηθείς, αλλά εμένα άμα με βάλεις να διαλέξω μεταξυ του να έκανες κάποια πατάτα ή να κατέρρευσε ένα αυτοποιημενο σύστημα αποστολής email σε εσένα προσωπικά θα πάω με το πρωτο..Φαντάζομαι δεν πληρώσες με κάρτα αλλιώς θα είχες τσεκαρει ήδη αν σε χρέωσαν και προχώρησε η παραγγελία.Απο τη στιγμή λοιπόν που τα έβαλες αντικαταβολή, από το να χαλιεσαι ,πάρτα από αλλού και μην παραλάβεις και να σου στείλουν την παραγγελία από foxstore.Η μόνη άλλη βοήθεια που μπορώ να σου δώσω, μιας και μένω κοντά στο foxstore ,είναι να μου στείλεις ένα pm με όνομα και τα σχετικά της παραγγελίας και να περάσω από το φυσικό κατάστημα να ρωτήσω για εσένα από Δευτέρα. Παιδιά επειδή είμαι προγραμματιστής και ασχολούμαι και με το opencart (είναι η πλατφόρμα που είναι στημένο το foxstore), μην ρίχνετε το φταίξιμο 100% στο παιδί (Mjek911). Διαχειριζόμαστε πάνω από 50 eshop στην εταιρία που δουλεύω, και γίνεται να fail-άρει κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα είτε email είτε πληρωμής είτε παραγγελίας. Παίζει ρόλο πόσο φορτωμένο είναι το site, η βάση, ο server αν γίνεται κάποια αλλαγή ή αναβάθμιση ενώ το κατάστημα είναι στον αέρα και άλλα πολλά. Έχω δει να σκάνε παραγγελίες χωρίς προϊόντα με μηδενική τιμή, και οφειλόταν σε ένα module που έκανε εγκατάσταση ο Hosting provider κ.α. Πολλά παίζουν ρόλο και δεν χρειάζεται να αναλυθούν. Θέλω να καταλήξω στο ότι και τα αυτοματοποιημένα συστήματα τυχαίνει να αποτύχουν, και αυτά από ανθρώπους δημιουργούνται και συντηρούνται. Επίσης πολλές φορές υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που μπορούμε να προγραμματίσουμε και εισάγουμε στα καταστήματα ώστε να υπάρχει σχεδόν μηδαμινό ποσοστό αποτυχίας σε συστήματα, αλλά οι πελάτες αρνούνται λόγω κόστους να τα εγκαταστήσουν και προτιμούν να καλούν τον αγοραστή για διευκρινήσεις. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Vicarious 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mjek911 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Τελικά έγινε αποστολή της παραγγελίας σημερα στις 9 εργάσιμες μέρες με επισήμανση 4-10, εντός χρονικού οριου δηλαδή. Επομένως το αρνητικό κομμάτι της εμπειρίας είναι μόνο η δυσκολία της επικοινωνίας όπου ουσιαστικά αν δεν νιώθεις τυχερός καλύτερα μέσω email γιατί από τηλέφωνο δεν και μένει να δούμε και την κατάσταση της παραγγελίας μετά την παραλαβή σε 2-3 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Αρχες του χρονου πηρα καρτα γραφικων απο foxstore με αμεση διαθεσιμοτητα την εστειλαν αμεσα ολα εξαιρετικα. Πριν 5 μερες πηρα cpu ελεγε αμεσα διαθεσιμο εφυγε ομως στις 3 εργασιμες στο τηλεφωνο με ειπαν οτι το συστημα κολλαει και οταν φευγει το τελευταιο διαθεσιμο μενει ακομα στο διαθεσιμο αμεσα ενω δεν υπαρχει το προϊον δεν με πειραξε γιατι ηταν αψογοι στο τηλεφωνο αμεση απαντηση και στα 2 τηλεφωνα και πολυ καλη εξυπηρετηση με σωστες εξηγησεις να ξερει ο πελατης ποτε θα παραλαβει το προϊον. Το προτεινω 100% και σιγουρα θα το ξανα προτιμησω σωστες τιμες και ακομα και προϊοντα που γραφουν 4-10 εργασιμες ειναι πιθανο να παραλαβετε και αρκετα πιο νωρις. Ολα αψογα και με την καρτα γραφικων αξιας 999 ευρω και με το cpu αξιας 195 ευρω. Καμια σχεση με jmtech και perishop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Τί ακριβως εννοει ο ποιητης; Οτι στην ουσια εαν το αγορασεις απο web, ειναι σα να το αγοραζεις σε τιμη χωρις ΦΠΑ;; Και για ποιο λογο γινεται κατι τετοιο;; Σκεφτομαι για αγορα κινητου απο το συγκεκριμενο καταστημα, βλεπω μονο θετικες αξιολογησεις στο Bestprice, αλλα δεν ξερω εαν ειναι εικονικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splash18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 10/10/2024 στις 2:49 ΜΜ, Witcher1st είπε Τί ακριβως εννοει ο ποιητης; Οτι στην ουσια εαν το αγορασεις απο web, ειναι σα να το αγοραζεις σε τιμη χωρις ΦΠΑ;; Και για ποιο λογο γινεται κατι τετοιο;; Σκεφτομαι για αγορα κινητου απο το συγκεκριμενο καταστημα, βλεπω μονο θετικες αξιολογησεις στο Bestprice, αλλα δεν ξερω εαν ειναι εικονικες. Καλημέρα σας ! Και εγώ αυτή την απορία έχω τι σημαίνει η χαμηλότερη τιμή μέσω web, αυτή θα πληρώσω σαν ιδιώτης ??? έχω δεί ένα κινητό τηλέφωνο iphone 16 σε ροζ χρώμα στα 869 ευρώ και θέλω να μάθω γιατί η τιμή είναι κατά πολύ πιο φθηνό (110 ευρω κατω) συγκριτικά, από πχ τις μεγάλες αλυσίδες. Είναι παραεισαγωγή ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Αυτά με τις άλλες τιμές με τιμολόγιο, άλλες με απόδειξη, και αν το πάρεις νύχτα με φεγγάρι θα έχεις δώρο θήκη...μακριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splash18 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, UncleKim είπε Αυτά με τις άλλες τιμές με τιμολόγιο, άλλες με απόδειξη, και αν το πάρεις νύχτα με φεγγάρι θα έχεις δώρο θήκη...μακριά. κατάλαβα δεν εχεις και αδικο...απλα το ειδα σε καλη τιμη και για αυτο ρωταω και εδω μηπως ειναι ευκαιρια για την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 14 hours ago, UncleKim said: Αυτά με τις άλλες τιμές με τιμολόγιο, άλλες με απόδειξη, και αν το πάρεις νύχτα με φεγγάρι θα έχεις δώρο θήκη...μακριά. Ολες αυτες οι θετικες αξιολογησεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2024 στις 12:20 ΠΜ, Witcher1st είπε Ολες αυτες οι θετικες αξιολογησεις; Και? Αν σου αρέσει αυτή η αντιμετώπιση ως καταναλωτή , be my guest. Δεν θα πω παραπάνω, αλλά σαν "τέχνασμα" και μόνο εμένα προσωπικά με ενοχλεί, κ τα αποφεύγω. Μπορείς να ψάξεις παρόμοιες ιστορίες, και να δεις την κατάληξη τους... edit : Γιατί στους τρόπους πληρωμής, έχει μόνο κατάθεση....? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από UncleKim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 4 hours ago, UncleKim said: Και? Αν σου αρέσει αυτή η αντιμετώπιση ως καταναλωτή , be my guest. Δεν θα πω παραπάνω, αλλά σαν "τέχνασμα" και μόνο εμένα προσωπικά με ενοχλεί, κ τα αποφεύγω. Μπορείς να ψάξεις παρόμοιες ιστορίες, και να δεις την κατάληξη τους... edit : Γιατί στους τρόπους πληρωμής, έχει μόνο κατάθεση....? Μπορεις να πληρωσεις και με καρτα οταν ερθει αντικαταβολη, το ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, UncleKim είπε edit : Γιατί στους τρόπους πληρωμής, έχει μόνο κατάθεση....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Οκ, εγώ είδα στην αρχική σελίδα το παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2024 στις 12:20 ΠΜ, Witcher1st είπε Ολες αυτες οι θετικες αξιολογησεις; Εγώ είχα αφήσει 3/5 αστέρια και με έπαιρνε τηλέφωνο ο "store manager" να μου δίνει κουπονάκια για να αλλάξω την κριτική μου σε 5/5. Οπότε για αυτό Κακά τα ψέματα, το FoxStore δε το ακουμπάω ποτέ και bestprice είναι και μαυραγορίτικα μέσα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, thetiesthatbind said: Εγώ είχα αφήσει 3/5 αστέρια και με έπαιρνε τηλέφωνο ο "store manager" να μου δίνει κουπονάκια για να αλλάξω την κριτική μου σε 5/5. Οπότε για αυτό Κακά τα ψέματα, το FoxStore δε το ακουμπάω ποτέ και bestprice είναι και μαυραγορίτικα μέσα. Σοβαρα;; Τι κουπονακια σου εδινε; Μαυραγοριτικα; Κλεμμενα; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα