Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 26/7/2019 στις 2:44 ΜΜ, GeorgeMan είπε

Να λέμε και τα καλά όμως, το παρήγγειλα από multicopter 5 πράγματα, όλα 4-10 εργάσιμες, ήρθαν τα 4 από τα 5 σε 3 μέρες, το πέμπτο δεν ήρθε ποτέ όμως :D 

Κανείς δε σου εγγυάται ότι αυτό που παραγγέλνεις θα το πάρεις, έστω και αργά εδώ που έχουμε φτάσει...

επίσης πελάτης του multicopter.gr ότι έχω παραγγείλει από φτηνό έως ακριβό το έχω παραλάβει κανένα πρόβλημα σωστοί επαγγελματίες.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πήρα από το foxstore εν μέσω κορονοιου μια msi b450 tomahawk,μια rtx 2070 super έναν ryzen3600x και 2 case fan.Η διαθεσιμότητα ήταν 4 με 10 εργάσιμες εκτός από την mobo που την είχαν εκεί.Η παραγγελία έγινε πρωί και με πήραν αυθημερόν να μου πουν ότι δεν υπάρχουν τα fan.Τα ακύρωσα και μου επέστρεψαν τα χρήματα την επόμενη μέρα.Τα υπόλοιπα ήρθαν την τεταρτη μέρα από την παραγγελία με δικό τους αυτοκίνητο και όχι κούριερ διότι πάνω από ένα ποσό στα φέρνουν αυτοί και δεν τα δίνουν κούριερ.Και mail μου έστειλαν και τηλεφωνο με πήραν και πριν την παράδοση για να είμαι σπίτι να παραλάβω.

Εγώ είχα πολύ θετική εμπειρία από αυτούς.Παντως όταν παραγγειλα ήταν το κατάστημα στο best price από εκεί το βρήκα.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα Μάρτιο του 2019 σχεδόν όλα τα εξαρτήματα για τον υπολογιστή από foxtore..ram ssd cpu mobo psu..gpu και case μόνο πήρα ξεχωριστά..η παραγγελία άργησε 10 μέρες και αυτό διότι το psu έλεγε μέχρι 10 εργάσιμες..ομολογώ πως δεν πήρα χαμπάρι ότι βγήκε από Σκρουτζ..η εξυπηρέτηση ήταν μια χαρά με πήραν κ τηλέφωνο για επιβεβαίωση κ να μου πουν ότι θα αργήσει λόγω τροφοδοτικού..όλα δουλεύουν μια χαρά ως τώρα..μόνο ο ssd έπεσε 92% μέσα σε 2 μηνες(αυτό μπορεί να οφείλεται σε 100 πραγματα) αλλά από τότε δεν υπάρχει άλλο θέμα..ακόμα και μέιλ τους έστειλα σχετικά με την εγγύηση του και μου απαντησαν,..όταν βρω άλλον για μπακαπ θα τον στείλω για αλλαγή..αυτά..πάντως παραξενευτηκα με τις αρνητικές κριτικές λίγο γιατί όντως είναι από τις λίγες φορές που πηρα Τόσα πολλά από ένα μαγαζί και βγήκαν όλα κομπλέ..ελπίζω να το ξαναδούμε Σκρουτζ γιατί όντως είχε πολύ καλές τιμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2020 στις 11:23 ΜΜ, badasszoro είπε

Εγώ παρήγγειλα Μάρτιο του 2019 σχεδόν όλα τα εξαρτήματα για τον υπολογιστή από foxtore..ram ssd cpu mobo psu..gpu και case μόνο πήρα ξεχωριστά..η παραγγελία άργησε 10 μέρες και αυτό διότι το psu έλεγε μέχρι 10 εργάσιμες..ομολογώ πως δεν πήρα χαμπάρι ότι βγήκε από Σκρουτζ..η εξυπηρέτηση ήταν μια χαρά με πήραν κ τηλέφωνο για επιβεβαίωση κ να μου πουν ότι θα αργήσει λόγω τροφοδοτικού..όλα δουλεύουν μια χαρά ως τώρα..μόνο ο ssd έπεσε 92% μέσα σε 2 μηνες(αυτό μπορεί να οφείλεται σε 100 πραγματα) αλλά από τότε δεν υπάρχει άλλο θέμα..ακόμα και μέιλ τους έστειλα σχετικά με την εγγύηση του και μου απαντησαν,..όταν βρω άλλον για μπακαπ θα τον στείλω για αλλαγή..αυτά..πάντως παραξενευτηκα με τις αρνητικές κριτικές λίγο γιατί όντως είναι από τις λίγες φορές που πηρα Τόσα πολλά από ένα μαγαζί και βγήκαν όλα κομπλέ..ελπίζω να το ξαναδούμε Σκρουτζ γιατί όντως είχε πολύ καλές τιμες

Offtopic τι μάρκα ήταν ο SSD και έπεσε στο 92% σε 2 μήνες; Ρωτάω γιατί μου κάνει φοβερή εντύπωση, εμένα οι Samsung έχουν γράψει πραγματικά ατελείωτα TB (35 o πιο πρόσφατος που βλέπω τώρα) εδώ και 2 χρόνια ο ένας 4 ο άλλος και είναι στο 98% και οι δύο.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Offtopic τι μάρκα ήταν ο SSD και έπεσε στο 92% σε 2 μήνες; Ρωτάω γιατί μου κάνει φοβερή εντύπωση, εμένα οι Samsung έχουν γράψει πραγματικά ατελείωτα TB (35 o πιο πρόσφατος που βλέπω τώρα) εδώ και 2 χρόνια ο ένας 4 ο άλλος και είναι στο 98% και οι δύο.

Crucial mx500 500gb..εμένα να δεις τη εντύπωση μου έκανε..Άκου σκηνικό..φτιάχνω το pc, ούτε έγραφα πολλά πράγματα ούτε τίποτε..3 παιχνίδια έβαλα apex legends,devil may cry 5 και pro evolution soccer..δεν είχα κατεβάσει το λειτουργικό του ssd για αρκετό καιρό..και ανά 2 ή 3 μέρες μου έβγαζε ένα error στο log του hdsentinel ότι τα bad sector γίναν από 0->1 και από κάτω από 1->0..μετά από αυτό κατέβαινε και 1% το health..αυτό γινόταν για 2 μηνες μέχρι που έπεσε στο 93% όπου και έμεινε μέχρι φέτος πριν κανά μήνα που πήγε πάλι στο 92%..η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να ανοίξω θέμα για συζήτηση αλλά λέω θα λυθούν όλα όταν τον γυρίσω κ πάρω άλλον αφού έχει 5 χρόνια εγγύηση..η αλήθεια είναι ότι το έψαξα λίγο στο reddit και υπήρχε κάτι παρόμοιο κ λέγαν ότι οφείλεται σε λανθασμένο alert του firmware..έκανα update και το firmware αλλά όπως είδες ξανα έπεσε 1% πάλι στο άκυρο..αυτά..έχω patriot burst σε λάπτοπ 3 χρόνια και είναι 100%..παράξενα πράγματα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

FoxStore νίπτει skroutz, skroutz νίπτει FoxStore και τα δυό πελάτη εμπαίζουν και με γέλια αυτοεπαινούνται.
λύψη παραγγελίας! #******-****273 απο Skroutz.gr Ecommerce Support 19/08/2021 at 11:49 AM
αμέσως μετά μίλησα τηλεφωνικά με FoxStore για μια απορία που είχα με το φίλτρο νερού της καφετιέρας και δεν μου ανέφεραν τίποτε σχετικό για την μη προμήθεια της.
το απόγευμα με πρόσχημα έλλειψης το skroutz ακύρωσε τη παραγγελία 19/08/2021 at 4:20 PM και μετά ακολούθησε η συνήθης παρηγοριά με χάντρες και καθρεφτάκια.

ενώ την ίδια μέρα 19/08/2021 η foxstore.gr μέχρι αργά το βράδυ πωλούσε καφετιέρα στα 250.00€ με 5.00€ εντός αττικής και 16.00€ έξοδα αποστολής στη διεύθυνση μου.

άλλα δύο καταστήματα που θορυβημένοι από τη fake ανάρτηση της  foxstore.gr στο skroutz.gr και σε άλλη ανταγωνιστική σελίδα πωλούσαν τη καφετιέρα απο 249,98€ περίπου με τα ανάλογα μεταφορικά τους την ίδια μέρα μέχρι αργά το βράδυ.

αισθάνομαι κοροϊδία και εμπαιγμό με τελικό αποτέλεσμα έμεινα χωρίς καφετιέρα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 33Bird33 είπε

Είναι κανείς εδώ??? 

εγω ψωνισα πριν 1 μηνα ενα router,4 εως 10 ημερες εγραφε και σε 2 ημερες το ειχα παραλαβει αντικαταβολη .

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
Στις 23/8/2023 στις 3:41 ΜΜ, 33Bird33 είπε

Το foxstore τί λέει τον τελευταίο καιρό;

Είναι οκ οι αποστολές ή κάνουν πάλι 2 μήνες?

Το Γενάρη που παρήγγειλα έναν 5600g ήταν γρήγοροι.

Δημοσ.

Όταν θες σαν κατάστημα να είσαι ανταγωνιστικός σε τιμές (άρα πολύ χαμηλό κέρδος) και βρίσκεσαι και στην αγορά προϊόντων τεχνολογίας, το να σου παίρνει το Skroutz κερατιάτικα από κάθε αγορά η κλικ, είναι μη βιώσιμο.

Για αυτό το λόγο και σε όποιο e-shop έχω κάνει τελευταία αγορές, όλοι μου λένε να μην παραγγείλω από το Skroutz  αλλά είτε μέσω bestprice είτε κατευθείαν και με καλύτερη τιμή....

Δημοσ.
Στις 27/8/2023 στις 12:12 ΠΜ, 33Bird33 είπε

Tί γίνεται με RMA  αφού δεν είναι στη λίστα επίσημων εμπόρων από εταιρίες?

Εχω την ιδια απορια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GIOVINCO είπε

Εχω την ιδια απορια. 

Εμένα πριν κάνα χρόνο, σε ένα κιτ ραμ που τα έπαιξε το ένα στικ,συμπλήρωσα αυτή τη φόρμα επιστροφών που υπάρχει στο site τους https://www.foxstore.gr/index.php?route=account/return/add ,με πήραν την επόμενη τηλέφωνο μου έδωσαν έναν αριθμό και πήγα τις ραμ στο κατάστημα.Μετα από 3/4  μέρες με πήραν πάλι τηλεφωνο και μου είπαν να μου  παραδώσουν το νεο ίδιο Κιτ δωρεάν (Αττική) αλλά μιας και μενω κοντά παρέλαβα από εκεί.Δεν με ταλαιπώρησαν.Πριν κάνα μήνα  σε μια gigabyte 4090 που παρέλαβα για φίλο ,μου είπαν τα κλασσικά, πως με την απόδειξη έχω κανονικά 3 χρόνια εγγύηση από αυτούς.Τωρα πόσο θα σε ταλαιπωρήσουν με κάτι τέτοιας αξίας ,αν ποτέ έρθει η ώρα,δεν ξέρω να σου πω. Πάντως και οι επίσημοι seller δεν θα σου στρώσουν χαλι.. Ή τουλάχιστον αυτή είναι εμένα η εμπειρία μου για να είμαι πιο σωστός.Επίσης με προέτρεψαν να την δηλώσω στην aorus να πάρω τον ένα χρόνο extra εγγύηση.https://global.aorus.com/event-detail.php?i=764.Εγινε κανονικά η διαδικασία και δέχθηκαν την photo της απόδειξης αγοράς στο site της gigabyte. Οπότε σκέφτηκα ,μιας και κάνω τον it γνωστών κ φίλων 😁, πως αν με  φτάσουν στο αμήν όπως έχει κάνει στο παρελθόν το πλαίσιο,υπάρχει η  επιλογή να ζαλίσεις την  gigabyte  κατευθείαν.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.

Διστυχως, ζουμε στην χωρα της μικροιαπατης και  το κρατος δεν υποστηριζει τον καταναλωτη με την νομοθεσια του.

Καθε μερα διαβαζουμε για λαθος παραγγελιες, μη τηριση εγκυησης, καθηστερισεις επιστροφων χρηματων κτλ κτλ.

Οσο για διαθεσημοτητα, οταν λεει ο αλλος 10-30 ημερες, τι αλλο να σημαινει απο το οτι το παραγγελνω με παραεισαγωγη στην Κινα, με δικη μου εγκυηση, που δεν ισχυει σχεδον ποτε, και οταν μου ερθει στο στελνω.

Εγω επιδει εχουν σπασει τα νευρα μου, κανα δυο χρονια τωρα κανω το εξης. Αφου δεχθω την οποια διαθεσημοτητα 3-5-10 ημερες, αν δεν εχω παραλαβει το προιον στην συγγεκριμενη ημερομηνια, τους αφηνω να το στειλουν, αλλα δεν το παραλαμβανω και το παραγγελνω σε αλλο μαγαζυ.

Τους αφηνω να χρεωθουν μεταφορικα και να του μεινει το εξαρτημα. Θα μου πειτε, σηγα του εκανες την μουρη κρεας. Ναι ΟΚ αν ομως το κανουν 50-100 ατομα, να δειτε μετα πως στρωνουν.

After sale service, αψογο, μονο απο Plextor εχω δει. ΟΚ και σε οθονη LG, σε 3 ημερες μου την ειχαν αντικαταστησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...