blitzNikos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Νομίζω ότι όλα τα καταστήματα, μικρά και μεγάλα, έχουν καλές και κακές στιγμές, πετυχημένες και αποτυχημένες περιόδους. Επίσης είναι σχετικά εύκολο να διαφημιστεί ή να δυσφημιστεί κάποιο κατάστημα μέσα από τη διαδικασία των αξιολογήσεων, που δεν είναι πάντα αξιόπιστη. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός στο να εκφέρω γενικές αποθεωτικές ή καταδικαστικές κρίσεις, ακόμα και αν υπάρχουν αρκετές συνεχόμενες θετικές ή αρνητικές αξιολογήσεις. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που οι αρνητικές αξιολογήσεις είναι ... καταιγίδα και οφείλει κανείς να αποφύγει να διακινδυνεύσει. Η ύπαρξη διαφορετικών τιμών ταυτόχρονα για το ίδιο εμπόρευμα είναι συχνό. Ενδεικτικά αναφέρω τη Cosmodata, που έχει πάντοτε χαμηλότερη τιμή αν παραγγείλεις διαδικτυακά και υψηλότερη αν αγοράσεις κάτι κατευθείαν από το φυσικό κατάστημα. Επίσης για τα διάφορα είδη τιμολογίων (όπως το 39α) λειτουργούν διάφορετικά φορολογικά καθεστώτα. Άρα καλό είναι να αποφεύγει κανείς να χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς που μπορεί να θεωρηθούν συκοφαντική δυσφήμηση. Στα μέσα Φεβρουαρίου, παράγγειλα από το Fox Store ένα ssd 870 Samsung Evo 4TB με παραλαβή από την έδρα τους, γιατί κατοικώ πολύ κοντά. Η τιμή στα 301 ευρώ, που πρέπει να είναι η χαμηλότερη αυτή την εποχή και η διαθεσιμότητα 4-7 ημέρες. Ήδη είδα ότι πήγε στα 312 ευρώ. Σε λίγες μέρες με ειδοποίησαν να παραλάβω με sms/email. Πήγα, το πλήρωσα με κάρτα και μου έδωσαν απόδειξη λιανικής με επωνυμία golden byte, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μου τόνισαν ότι έχω πέντε χρόνια εγγύηση. Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη, ο δίσκος τοποθετήθηκε και λειτουργεί άψογα. Όλα πήγαν καλά και η συνολική εμπειρία μου, για τη συγκεκριμένη -το τονίζω- συναλλαγή, ήταν θετική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα