thetiesthatbind Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Witcher1st είπε Σοβαρα;; Τι κουπονακια σου εδινε; Μαυραγοριτικα; Κλεμμενα; Πάρε την ειρωνία σου και βάλτην εκεί που ξέρεις μαζί με το μαγαζάκι σου Άλλη φορά να μη βαράς τηλέφωνα για κριτική 3/5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 φορές που έχω αγοράσει μέσα στο 2024 όλα πήγαν εξαιρετικά, παραλαβή από κατάστημα και αντικείμενα άνω των 500 ευρώ, πληρωμή με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ On 25/10/2024 at 10:38, thetiesthatbind said: Πάρε την ειρωνία σου και βάλτην εκεί που ξέρεις μαζί με το μαγαζάκι σου Άλλη φορά να μη βαράς τηλέφωνα για κριτική 3/5. Ποιο μαγαζακι μου και ποια ειρωνια; Ληγμενα παιρνεις; Δεν ειμαι ο ιδιοκτητης του Foxstore, με μπερδεψες. Εσυ ανεφερες οτι σε επαιρνε ο μαγαζατορας για να βαλεις καλυτερα βαθμολογια και να σου δωσει κουπονια. Και εγω ρωτησα, << ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ >> ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα