perrys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Παιδιά για χαρά εχω 3 ταινίες divx σε ένα dvd και θέλω να τιs κάνω αντιγραφή σε dvd δοκίμασα clone dvd kai nero αλλά τίποτα. Τι δέν kάνω καλά η τι δεν εχω σκεφτεί? δηλαδή δεν γίνεται να κάνουμε copy 1:1 data και αλλα αρχεία? μόνο για ταινίες είναι το clone dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 nero otan les nero recode enoeis??? me to klasiko to nero "copy dvd to dvd "mporeis. akoma mporeis kai san iso me drag n drop apo to ena dvd sro allo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Tο πρωτο το έκανα και τζίφος το δεύτερο το έχω κάνει και γίνεται αλλά γιατί δεν μου γίνεται με τον πρώτο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Τι θες να τα κάνεις τα divx;Θες να τα βλέπεις ως έχουν απ' το Computer σου;Αν ναι,γράψτα σαν data. Μήπως θες να τα φτιάξεις dvd;Τότε πρέπει να τα κάνεις mpeg2(encoding) και κατόπιν να τα διαμορφώσεις (authoring) σε dvd,για να παίζουν και σε standalones. Από το τι θες,εξαρτώνται και οι απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perrys Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Φιλε marie θέλω πολύ απλά να αντιγράψω από dvd σε dvd οπως κάνουμε με το clone cd πχ. ξέχνα τα divx γιατί μπερδευτήκαμε. Αυτό γίνεται με το clone dvd? γιατι το δοκίμασα και δεν μου έκανε τίποτα όπως επίσης και το nero εκεί που λέει dvd το dvd, και το sonic. Πολύ απλά θέλω να ξέρω εαν γίνεται και δεν μιλαώ για ταινίες που δεν εχουν το ίδιο μέγεθος και όντως χρειάζεται προεργασία για να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 NeroStartSmart->Dvd->Αντιγραφή->Αντιγραφή Δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lallasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Paidia sygnwmi pou epanaferw to thema alla prospathw na kanw antigrafi on the fly kai den mporw me tipota....Mou petaei synexeia oti den einai dynati i antigrafi tou dvd... To dvd pou prospathw na antigrapsw den exei protection...Ektos apo to nero yparxei allo programma pou mporei aneta na kanei antigrafi DVD on the fly??? Tha synexisw tis prospatheies alla exw psilo-aganaktisei... Eyxaristw poly... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, ΑΝ κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις, θα σου πρότεινα το DVDDecrypter Πρώτα κάνεις iso το dvd στον σκληρό, και μετά το γράφεις (πάλι με το decrypter). Πάντως αν θέλεις με το έτσι θέλω, on the fly εγγραφή, έχω την εντύπωση οτι και το copytodvd (η νέα έκδοση) το κάνει αυτό που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Dvdshrink και μετά nero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Dvdshrink και μετά nero. Sorry, αλλά δεν κατάλαβα. Tο παλικάρι λέει οτι ήδη είναι σε ΕΝΑ dvd - άρα <=4,7 gb-, τι να το κάνει το shrink?? PS Είναι λάθος αυτό που είπα για το copytodvd. Το κάνει και η παλαιότερη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Dvdshrink? Εκτός από το να συμπιέζει τα μεγαλυτερα από 4,7 gb, κάνει και ripping. Οπότε και στην περιπτωση <4,7, με dvdshrink το πετάς στο δίσκο. Και μετα με nero το γραφεις οπου θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lallasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Basika den kaigomai gia to on the fly...3erw na grafw DVD "Karib" aplws exw gyrw stis 15 tainies kai thelw na tis kanw copies...An kathomai se oles na kanw DVDshrink kai meta Nero tha faw mia olokliri mera....Giayto thelw na tis grafw on the fly gia na kerdisw xrono... Tha dokimasw me to copytodvd kai tha ta 3anapoume... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.