Parasomnia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Την ταινία την είδα και την ευχαριστήθηκα αρκετά. Αφού όπως λέτε τα βιβλία είναι πολύ ανώτερα της ταινίας, βρήκα τι θα διαβάσω αυτό το καλοκαίρι! Μόνο που δεν έχω τα βιβλία στα ελληνικά (eBooks) - αν και τα αγγλικά μου είναι αρκετά καλά ελπίζω να μην με κουράσουν. Off-topic: Έχει δει κάποιος τη σειρά "Dirk Gently's Holistic Detective Agency" στο Netflix; Αξίζει;
geolib Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Parasomnia είπε Off-topic: Έχει δει κάποιος τη σειρά "Dirk Gently's Holistic Detective Agency" στο Netflix; Αξίζει; Τα αγγλικά του δεν τα λες και εύκολα, αλλά αξίζει η ανάγνωση στο πρωτότυπο. Ο Dirk Gently είναι μια καλή σειρά, οχι ιδιαίτερα πιστή, αλλά δεν θα μετανοιώσεις. 1
anax111 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Το βιβλίο είναι βασικά κωμικό. Ο συγγραφές χρησιμοποιεί την Επιστημονική Φαντασία προκειμένου να δώσει υπόσταση σε κάθε τρελή ιδέα που του κατεβαίνει κάτι που το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Εάν όμως θέλουν να πετύχει η σειρά θα πρέπει να προχωρήσουν πέρα από το βιβλίο κατά την γνώμη μου. Και αυτό γιατί πρόκειται για κωμωδία και όχι για δράμα Ε.Φ. . Δύσκολα γελάς με αστείο που το περιμένεις. Και το κοινό που βλέπει αυτές τις σειρές συνήθως έχει διαβάσει τα βιβλία. Θα πρέπει λοιπόν να αλλάξουν πολλά από τα αστεία του βιβλίου κρατώντας βέβαια το γενικό κορμό της διήγησης. Διαφορετικά θα αποτύχει.
cd2matheos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Thundercats βρε παιδιά βγάλτε επιτέλους thundercats
Vlad27 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Φαινεται πολυ ενδιαφερον το project. Ισως ηρθε ο καιρος να ολοκληρωσω την εξαλογια μιας και εχω διαβασει τα πρωτα τρια μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα