ftj98 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Kαλησπέρα έχω ένα φορητό υπολογιστή της dell Inspiron 5558 και αποφάσισα να του βάλω ssd . Άλλα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στα bios υπάρχει κωδικός , τύπου admin pas έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρια έχω κάνει και την διαδικασία με τον bios-pw.org τίποτα . Οποια ιδέα καλοδεχουμενη Επίσης δεν ξέρω εάν το θέμα μου είναι σε σωστή κατηγορία ευχαριστώ , Δημήτρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, ftj98 είπε Kαλησπέρα έχω ένα φορητό υπολογιστή της dell Inspiron 5558 και αποφάσισα να του βάλω ssd . Άλλα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στα bios υπάρχει κωδικός , τύπου admin pas έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρια έχω κάνει και την διαδικασία με τον bios-pw.org τίποτα . Οποια ιδέα καλοδεχουμενη Επίσης δεν ξέρω εάν το θέμα μου είναι σε σωστή κατηγορία ευχαριστώ , Δημήτρης Θα πρέπει να μιλήσεις με τον κάτοχο του λαπτοπ να σου δώσει τον κωδικό από το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Έχεις δοκιμάσει τα κλασσικά; admin/admin, admin/pass-password, 12345, 00000 κτλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, ftj98 είπε Kαλησπέρα έχω ένα φορητό υπολογιστή της dell Inspiron 5558 και αποφάσισα να του βάλω ssd . Άλλα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στα bios υπάρχει κωδικός , τύπου admin pas έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρια έχω κάνει και την διαδικασία με τον bios-pw.org τίποτα . Οποια ιδέα καλοδεχουμενη Επίσης δεν ξέρω εάν το θέμα μου είναι σε σωστή κατηγορία ευχαριστώ , Δημήτρης Σου βγάζει κάποιον κωδικό για επαναφορά; Βγάλε μια φώτο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Alexandros_D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexb_10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 εχεις βγάλει και την μικρή στρογγυλή μπαταρία από μέσα, εκτός απο την κεντρική? Αν όχι, δοκίμασε το. Αν ναι, ξαναδοκίμασε το για περισσότερη ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 http://www.tech-faq.com/reset-dell-bios-password.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftj98 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αύριο θα το προσπαθήσω πάλι και θα ξανά γράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα