EuphangeL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, Klausx είπε Όταν έχω δει μπροστά μου περιπτώσεις αρχάριου οδηγού (πάνω από 5 φορές) να πατάει απότομα φρένα στο πορτοκάλι και να δημιουργεί ατύχημα τι να λέμε; Πάμε πάλι: Από την στιγμή που ο αρχάριος οδηγός κατάφερε να δει το πορτοκαλί (άρα δεν ήταν ακριβώς από κάτω), ο κοινωνικά καθυστερημένος και παραβάτης του κ.ο.κ. είναι αυτός που τον χτύπησε Δεν συζητάμε τι γίνεται στον δρόμο, συζητάμε τι είναι το σωστό και τι λέει ο κ.ο.κ., τον κ.ο.κ. που εσύ ανέφερες και κωλοτούμπιασες "Δεν λέω πως είναι σωστό" Ειδικά το κωλοτούμπιασμα τέτοιου είδους είναι χαρακτηριστικό της φάρας Για τις υποθέσεις σας περί χλμ/μέρα απλά γελάω, σας φαντάζομαι να συναντιέστε τυχαία σε πλυντήριο αυτοκινήτων, να φοράτε φόρμες χωρίς λάστιχο και running παπούτσια από stock και να συζητάτε πόση κατανάλωση έχετε /100km 1 2 1
Philippe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 25/7/2019 στις 9:07 ΜΜ, Xacti είπε Αν το κόστος της επισκευής υπερβαίνει το κόστος της αγοραίας τιμής του αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή, τότε δεν πρόκειται να του φτιάξουν τίποτα. Θα πάρει κάποια χρήματα στο χέρι. Την αγοραία τιμή πώς την υπολογίζουνε; Έχουν οι ασφαλιστικές δικά τους στοιχεία ή από τους πίνακες του Auto Τρίτη;
hexenlord Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 4:48 ΜΜ, Klausx είπε Καταρχήν δεν μίλησε κανείς για 2ο-3ο όχημα στο φανάρι σε λίγο θα έλεγες και 6ο που μέχρι τότε θα έχει ανάψει το πράσινο..... Άμα είστε στον δρόμο 10 λεπτά κάθε μέρα καλύτερα να μην λέτε απόψεις. Όταν έχω δει μπροστά μου περιπτώσεις αρχάριου οδηγού (πάνω από 5 φορές) να πατάει απότομα φρένα στο πορτοκάλι και να δημιουργεί ατύχημα τι να λέμε; Από χωρίο ήρθατε στην Αθήνα σήμερα; Στα πορτοκάλι περνάνε πάνω από 2-3 αυτοκίνητα ανάλογα το φανάρι. Δεν λέω πως είναι σωστό αλλά αυτό είναι η αλήθεια, όποτε θέλει προσοχή. κρίμα που έχεις τέτοιες λανθασμενες απόψεις, ακομη μεγαλύτερο κρίμα που τις αναπαραγεις σε φόρουμ, προσπαθώντας να πείσεις και να συμβουλέψεις οδηγούς. Καλυτερα για ολους να σταματήσεις -ναι αλλα δε θα μου πεις εμενα χεξενλορντ να μιλαω, εχω δικαίωμα να λεω τη γνωμη μου οπως θελω μπλα μπλα μπλα και ευτυχώς εμεις δεν εχουμε υποχρέωση να την λαμβάνουμε σοβαρά. Μακάρι να αλλάξεις οδηγηκα μυαλά.
Klausx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, hexenlord είπε κρίμα που έχεις τέτοιες λανθασμενες απόψεις, ακομη μεγαλύτερο κρίμα που τις αναπαραγεις σε φόρουμ, προσπαθώντας να πείσεις και να συμβουλέψεις οδηγούς. Καλυτερα για ολους να σταματήσεις -ναι αλλα δε θα μου πεις εμενα χεξενλορντ να μιλαω, εχω δικαίωμα να λεω τη γνωμη μου οπως θελω μπλα μπλα μπλα και ευτυχώς εμεις δεν εχουμε υποχρέωση να την λαμβάνουμε σοβαρά. Μακάρι να αλλάξεις οδηγηκα μυαλά. Ποια ακριβώς είναι λανθασμένη άποψη; Το ότι όσοι οδηγούν σωστά πρέπει να προσέχουν όταν φρενάρουν στο πορτοκάλι; Εκτός αν στο περνάΝΕ βάζεις και εμένα μέσα..Καλύτερα διάβασε όλα όσα έχω πει γιατί με το να διαβάζεις όπου κάνεις κλικ δεν λέει και πολλά, Μήπως σε έχουν κολομπαρεψει πρόσφατα; 21 λεπτά πριν, hexenlord είπε Στα πορτοκάλι περνάνε πάνω από 2-3 αυτοκίνητα ανάλογα το φανάρι. Δεν λέω πως είναι σωστό αλλά αυτό είναι η αλήθεια, όποτε θέλει προσοχή. Στις 26/7/2019 στις 1:34 ΠΜ, Klausx είπε Πρώτα κοιτάς καθρέφτη και μετά φρενάρεις στο πορτοκάλι εκτός αν θες να σε κολομπαρεψουν. Πάρε και ένα βίντεο γιατί επιστήμη το κάνατε. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από Klausx
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 To σωστό είναι να καταργηθεί το πορτοκαλί να τελειώνουμε. Δεν έχει νόημα.
mechpanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μερικοί δεν μπορείτε να χωρίσετε 2 γαϊδάρων άχυρα και προσπαθείτε να μπλέξετε την κοινή λογική, με την μαλακία που έχει κάθε κάγκουρας στο κεφάλι του. Κοινή λογική: Είσαι ο πρώτος στο κίτρινο φανάρι και το βλέπεις, αποφασίζεις αν θα σταματήσεις ή είναι καλύτερα να περάσεις. Είσαι 2ος και βλέπεις κίτρινο φανάρι: Σταματάς ανεξάρτητα τι θα αποφασίσει να κάνει ο μπροστινός σου. Μαλακία: Του άναψε κίτρινο - προλαβαίνει να περάσει - προλαβαίνω να περάσω κι εγώ. Όταν γίνει το μπαμ είναι ξεκάθαρο φταίξιμο του από πίσω ότι και να γίνει. Ο μπροστά δεν έχει φρενάρει αναιτιολόγητα και ο πίσω όφειλε να έχει κόψει. Τέλος. Αν καταστρατηγείται κατά συνείθεια και κατ'εξακολούθηση στους ελληνικούς δρόμους, δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό - δυστυχώς η αναλογία υπεύθυνων προς ασυνείδητων/ζαμανφού/πείτε τους όπως τους θέλετε, είναι συντριπτικά υπέρ των δεύτερων. 1
Alxnks Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκάθαρα on topic Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Alxnks
pokemonhunter Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Εχω λιωσει ΑΠΛΑ με τους "εξυπνακηδες" VOL2. ΡΕ ασχετοι αμορφωτοι (αναφερομαι προφανως στους offtopic που πεταξαν την μακακια τους οχι σε ολους) οταν σας ρωτανε πως σε λενε,λες απλα το ονομα σου! Εσεις Μαλλον οχι,λετε και ΑΦΜ ΑΜΚΑ ονομα κατοικιδιου, αλλιως αφηστε το δεν ειστε σε θεση για διαλογο! Το θεμα δεν ειναι τα 10, 20 η 300 ευρω το θεμα ειναι ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ. ΑΛΛΙΩΣ διαβαστε κανα super κατερινα ΟΧΙ αυτο το topic. Αναρωτιέμαι πως δεν μου ειπατε και καμια συνταγη του πετρετζικη. Αλλα κλασσικος Ελληνας καφενειου που ειναι υπερανω ολων και ειναι παντογνωστης. Γελαω με τους τυπους που λενε οτι ασχολουμαι για 19 ευρω να μου τα δωσουν ενω παιζει να δουλευουν στα mc donalds με βασικο μισθο 400 ευρω. Ρε μαγκα θα σου στειλω PM εσενα να μου τα δωσεις να σε δω η αν θες και τηλεφωνο να τα φερεις αυτοπροσώπως. ΤΕΣΠΑ, καλη συνεχεια στους επιστημονες - παντογνωστες- σουμαχερ η οπως αλλιως αυτοαποκαλούνται. Και για το happy end, ημουν σταματημενος σε φαναρι και επεσε μια γυναικα πισω μου που μιλαγε τηλεφωνο.(δηθεν δεν επιασαν τα φρενα) ΡΕ ΤΙ ειστε ΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ καλο καλοκαιρι φευγω διακοπες ελπιζω το Σεπτεμβρη που θα διαβασω τις απαντησεις να εχετε βγαλει τον 4ο νομο του νευτωνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα