Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτή την κάρτα ήχου και η motherboard μου έχει ένα κενό slot PCI-E x1.

Μπορώ να βάλω αυτόν τον  αντάπτορα ώστε να παίξει η κάρτα;

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πολλά για PCI και επίσης διότι η κάρτα μου έχει δύο notch (κενά στα pin ) και όχι ένα που βλέπω σε PCI slots.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλημερα

Αν υποθεσουμε οτι ο ανταπτορας κανει αυτο που λεει, καρτα σου θα δουλεψει. Δεν ξερω ομως αν το σετακι χωρα μεσα στο κουτι και πως θα την στηριξεις. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, allpaple είπε

Καλημερα

Αν υποθεσουμε οτι ο ανταπτορας κανει αυτο που λεει, καρτα σου θα δουλεψει. Δεν ξερω ομως αν το σετακι χωρα μεσα στο κουτι και πως θα την στηριξεις. 

Το πρόβλημα μου δεν είναι αν χωράει στο κουτί, άλλωστε όπως φαίνεται στην φώτο του αντάπτορα η κάρτα καρφώνεται στο πάνω μέρος και το πανελ της βγαίνει απο την εγκοπή που έχει ο αντάπτορας.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν μπαίνει η κάρτα μου στο σλοτ το αντάπτορα και αν είναι συμβατή.

Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν 

Αν υποθεσουμε οτι ο ανταπτορας κανει αυτο που λεει, καρτα σου θα δουλεψει

Οι δυο εγκοπες προσδιοριζουν οτι η καρτα μπορει να τροφοδοτηθει με 5v και με 3.3v. Οτι διαθετει το καταστημα. Δεν θα πει οχι.;)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, allpaple είπε

Οπως ειπα και πριν 

Αν υποθεσουμε οτι ο ανταπτορας κανει αυτο που λεει, καρτα σου θα δουλεψει

Οι δυο εγκοπες προσδιοριζουν οτι η καρτα μπορει να τροφοδοτηθει με 5v και με 3.3v. Οτι διαθετει το καταστημα. Δεν θα πει οχι.;)

τι ειναι αυτό που σε κάνει να μη μιλάς με σιγουριά και λες αν υποθέσουμε;

διάβασες κάτι στα χαρακτηριστικά που σε κάνει να αμφισβητείς;

Τέλος πάντων θα περιμένω και άλλες απαντήσεις και θα αποφασίσω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nhzt είπε

τι ειναι αυτό που σε κάνει να μη μιλάς με σιγουριά

Δεν γνωριζω τον ανταπτορα. Δεν θα σου πω ναι για κατι που δεν εχω πιασει στα χερια μου.

• Moderators
Δημοσ.

Συνήθως ό,τι χρειάζεται PCI stuff, όπως IRQ κλπ δεν παίζει. Τα υπόλοιπα έχουν μια ελπίδα...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Συνήθως ό,τι χρειάζεται PCI stuff, όπως IRQ κλπ δεν παίζει. Τα υπόλοιπα έχουν μια ελπίδα...

Εδω δεν ξέρω τι είναι το PCI και συ μου μιλάς για IRQ😂😂😂

Τέλος πάντων, θεωρείς λοιπόν ότι δεν παίζει...

Την κάρτα αυτή, υπάρχει περίπτωση να την χρησιμοποιήσω; ή πάει για πέταμα;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Drivers έχει για το λειτουργικό που θέλεις;

Στο link που έχω για την κάρτα στο αρχικό μου ποστ, έχει drivers για win10 64-bit.

Δημοσ.
Στις 25/7/2019 στις 6:39 ΜΜ, nhzt είπε

Έχω αυτή την κάρτα ήχου και η motherboard μου έχει ένα κενό slot PCI-E x1.

Μπορώ να βάλω αυτόν τον  αντάπτορα ώστε να παίξει η κάρτα;

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω πολλά για PCI και επίσης διότι η κάρτα μου έχει δύο notch (κενά στα pin ) και όχι ένα που βλέπω σε PCI slots.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μια χαρά θα δούλευε αν η κάρτα σου ήταν low profile, για να χωράει. Αλλά δεν είναι και δεν χωράει,θα εξέχει από πάνω. Αν πχ είχες αυτή https://www.e-shop.gr/sound-card-asus-xonar-d1-p-PER.522666 θα χωρούσε.

Θα πρέπει να βρεις ένα flexible pci riser και να την τοποθετήσεις σε κάποιο διπλανό slot σε συνδυασμό με αυτό το pci-e to pci bridge. Πχ αυτό https://www.easytechnology.gr/metatropeis-kai-kalodia/dedomenon/32bit-flexible-pci-extender-cable-adapter-riser?skr_prm=WyIwOGMxNTBlZC1kMjhiLTRkZGEtYWQ2Yy0wZGRlNDZkMzg1OTIiLDE1NjQyOTQ0MDY2NzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ή καλύτερα να πας σε κάτι τέτοιο: https://www.ebay.com/itm/PCI-E-to-PCI-Express-Expansion-Card-Adapter-For-window-support-gold-tax-card/362607797416?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D1%26asc%3D57476%26meid%3D1bc110c0e3fb467898b6077c0faac472%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D12%26sd%3D183760708518%26itm%3D362607797416%26pg%3D2047675&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Θα πρέπει δηλαδή να τοποθετήσεις την pci κάρτα σου σε ένα slot εκτός της motherboard, δε ξέρω αν έχεις κάτι τέτοιο στο κουτί σου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malakudi είπε

Μια χαρά θα δούλευε αν η κάρτα σου ήταν low profile, για να χωράει. Αλλά δεν είναι και δεν χωράει,θα εξέχει από πάνω. Αν πχ είχες αυτή https://www.e-shop.gr/sound-card-asus-xonar-d1-p-PER.522666 θα χωρούσε.

Θα πρέπει να βρεις ένα flexible pci riser και να την τοποθετήσεις σε κάποιο διπλανό slot σε συνδυασμό με αυτό το pci-e to pci bridge. Πχ αυτό https://www.easytechnology.gr/metatropeis-kai-kalodia/dedomenon/32bit-flexible-pci-extender-cable-adapter-riser?skr_prm=WyIwOGMxNTBlZC1kMjhiLTRkZGEtYWQ2Yy0wZGRlNDZkMzg1OTIiLDE1NjQyOTQ0MDY2NzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ή καλύτερα να πας σε κάτι τέτοιο: https://www.ebay.com/itm/PCI-E-to-PCI-Express-Expansion-Card-Adapter-For-window-support-gold-tax-card/362607797416?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D1%26asc%3D57476%26meid%3D1bc110c0e3fb467898b6077c0faac472%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D12%26sd%3D183760708518%26itm%3D362607797416%26pg%3D2047675&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Θα πρέπει δηλαδή να τοποθετήσεις την pci κάρτα σου σε ένα slot εκτός της motherboard, δε ξέρω αν έχεις κάτι τέτοιο στο κουτί σου.

Κατ αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 

Όπως βλέπεις δίπλα στην κάρτα γραφικών υπάρχει ένα κενό slot PCI-E x1 και προς τα αριστερά υπάρχουν 4 κενά slot για μπει η PCI κάρτα εκτός motherboard. 

Το βασικό μου ερώτημα παραμένει και είναι αν με την δεύτερη expansion card απο το ebay δουλέψει η κάρτα μου. Δηλ να μην έχω πρόβλημα συμβατότητας. Φυσικά θα κατεβάσω και τους τελευταίους drivers για win10 64-bit. Ποιο πολύ αυτό μ ενδιαφέρει, πάρα αν μπαίνει στο κουτί.

IMG_20190728_120820.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nhzt είπε

Κατ αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 

Όπως βλέπεις δίπλα στην κάρτα γραφικών υπάρχει ένα κενό slot PCI-E x1 και προς τα αριστερά υπάρχουν 4 κενά slot για μπει η PCI κάρτα εκτός motherboard. 

Το βασικό μου ερώτημα παραμένει και είναι αν με την δεύτερη expansion card απο το ebay δουλέψει η κάρτα μου. Δηλ να μην έχω πρόβλημα συμβατότητας. Φυσικά θα κατεβάσω και τους τελευταίους drivers για win10 64-bit. Ποιο πολύ αυτό μ ενδιαφέρει, πάρα αν μπαίνει στο κουτί.

IMG_20190728_120820.jpg

Πολύ ωραία, έχεις χώρο. Η δεύτερη θα πρέπει να σου δουλέψει. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται drivers, είναι ένα τυπικό PCI to PCI-E bridge, τέτοια έχουν και οι μητρικές που έχουν ακόμα PCI slots. Αν δε δουλέψει θα είναι λόγω κακής κινέζικης κατασκευής, όχι λόγω τεχνολογικής αδυναμίας.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...