teotsigourakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα, επειδή έχω κάνει παραγγελία από το αγαπητό Bangood και έχει εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής στις 12/08 και εγώ θα λείπω 02/08-18/08, γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση με τα ΕΛΤΑ; Παίζει να το επιστρέψουν; Το κρατάνε εκεί μέχρι να πάω να το πάρω; Ευχαριστώ!
panos- Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Όταν δεις ότι έφτασε κάλεσε το τοπικό γραφείο και ενημέρωσε τους.
vagos789 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Για 6 μερες χλωμο να το επιστρεψουν,σιγουρα παντως δεν το κρατανε για παντα,το πολυ ενα μηνα φανταζομαι
teotsigourakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Από παλιά θυμάμαι σου έρχονται μέχρι και 3 ειδοποιήσεις στο σπίτι ανα διαστήματα και μετά το επέστρεφαν; Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, teotsigourakos είπε Παίζει να το επιστρέψουν; Το κρατάνε εκεί μέχρι να πάω να το πάρω; Το κρατάνε για 15 μέρες οι οποίες ξεκινάνε να μετρούν από την επόμενη της επίδοσης της 1ης ειδοποίησης. Φυσικά αν το δεματάκι σου είναι untracked μπορεί να στο φέρουν στο σπίτι και να το αφήσουν εκεί. Και αν το βρεις όταν γυρίσεις, το βρήκες
teotsigourakos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, Xacti είπε Το κρατάνε για 15 μέρες οι οποίες ξεκινάνε να μετρούν από την επόμενη της επίδοσης της 1ης ειδοποίησης. Φυσικά αν το δεματάκι σου είναι untracked μπορεί να στο φέρουν στο σπίτι και να το αφήσουν εκεί. Και αν το βρεις όταν γυρίσεις, το βρήκες Untracked είναι...έγινε ευχαριστώ για την πληροφορία!
*nenya* Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ερώτηση (για να μην ανοίγω άλλο θέμα): Περιμένω δέμα από aliexpress, το οποίο έχει tracking number και βλέπω και στο site των ΕΛΤΑ ότι πήγαν να μου το παραδώσουν στις 14/8 και αναφέρει ειδοποίηση. Όμως δεν μου έχουν αφήσει χαρτάκι στο σπίτι... Τί να κάνω λοιπόν; Να πάω απ'τα ΕΛΤΑ με την ταυτότητά μου και το tracking number και θα μου δώσουν το πακέτο μου; Γίνεται να πάω δλδ χωρίς να έχω στα χέρια μου χαρτάκι ειδοποίησης;
panosXboxone Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ερώτηση (για να μην ανοίγω άλλο θέμα): Περιμένω δέμα από aliexpress, το οποίο έχει tracking number και βλέπω και στο site των ΕΛΤΑ ότι πήγαν να μου το παραδώσουν στις 14/8 και αναφέρει ειδοποίηση. Όμως δεν μου έχουν αφήσει χαρτάκι στο σπίτι... Τί να κάνω λοιπόν; Να πάω απ'τα ΕΛΤΑ με την ταυτότητά μου και το tracking number και θα μου δώσουν το πακέτο μου; Γίνεται να πάω δλδ χωρίς να έχω στα χέρια μου χαρτάκι ειδοποίησης; Φυσικά 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Eιναι δωρεάν η προώθηση του δέματός σας εσωτερικά στα ΕΛΤΑ. Το έχω κάνει με αποστολή αντικειμένου στη Λέσβο ενώ ήμουν διακοπές, αντί της Αθήνας, τελείως δωρεάν.
skar1983 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Eιναι δωρεάν η προώθηση του δέματός σας εσωτερικά στα ΕΛΤΑ. Το έχω κάνει με αποστολή αντικειμένου στη Λέσβο ενώ ήμουν διακοπές, αντί της Αθήνας, τελείως δωρεάν. Για πες πως έγινε; Πήγες Λέσβο ΕΛΤΑ με ταυτότητα και tracking number και τους είπες να στο φέρουν στον νησί αντί Αθηνας;
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, skar1983 είπε Για πες πως έγινε; Πήγες Λέσβο ΕΛΤΑ με ταυτότητα και tracking number και τους είπες να στο φέρουν στον νησί αντί Αθηνας; Πήρα τηλ. στο ΕΛΤΑ της Αθήνας, είπα ότι έτσι και αλλιώς είναι για παραλαβή από κατάστημα, και τους είπα να το στείλουν στα ΕΛΤΑ Πλωμαρίου για παραλαβή.
takoulou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Πήρα τηλ. στο ΕΛΤΑ της Αθήνας, είπα ότι έτσι και αλλιώς είναι για παραλαβή από κατάστημα, και τους είπα να το στείλουν στα ΕΛΤΑ Πλωμαρίου για παραλαβή. Καλησπέρα...Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό...
dompred Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 48 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα...Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό... Μπορεί να γίνει, είχα πάει να το κάνω μια φορά αλλά μου είπαν ότι έχουν κάποιο θέμα για αντικείμενα με tracking εξωτερικού (μουφα μου φάνηκα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα) και ότι καλύτερα θα ήταν να πάρω ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που έφτασε για να το κρατήσουν λίγο παραπάνω. Πάντως μια φορά που είχα ξεχάσει να παραλάβω, με κάλεσαν για να παραλάβω (είχαν ξεπεράσει τις ειδοποιήσεις και ήταν να τα στείλουν πίσω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα