Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , το παλιό αμαξάκι που είχα με "αφησε" οπότε τους ερχόμενους μήνες λέω να πάρω ένα. Γενικά έχω ένα δίλλημα όπου θα καταλάβετε παρακάτω πιο είναι 😋

Σκέφτομαι για ένα οικονομικό αμαξάκι π.χ aygo , picanto, up  ....αλλά...μου περνά σαν ιδέα/επιθυμία όπου δεν ξέρω αν μπορεί να πραγματοποιηθεί για αγορά ενός abarth ή subaru. Εντάξει μη γελάτε άλλο.. 😋😅 

Το πήγα από το ένα άκρο στο άλλο ..το ξερω! 

Η απορία που έχω είναι αν αξίζει η αγορά του abarth ή του subaru που είναι παλιό αμάξι και πολλά κυβικα. Τι έξοδα θα έχω αν επιλέξω κάποιο από τα δύό ( καμία σχέση πάλι το ένα με το άλλο ). 

Την ημέρα κάνω περίπου 40 χιλιόμετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα προσπαθώ να μαζέψω αλλά εκεί γύρω στα 7 με 8..   Αν πρόκειται για μεταχειρισμένο δεν πιστεύω να αξίζει να δώσω πάνω από 4χιλ όσο αφορά picanto aygo up..αλλά από την άλλη γιατί να μήν κάνω υπομονή να πάρω καινούργιο που έχει 9.. γενικά ειμαι λίγο αναποφάσιστος..  

Από πετρέλαιο αυτοκίνητα έχω οδηγήσει το panda και πάνε πολυ καλά 

Επεξ/σία από Tasos429
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοίτα αν είσαι νέος και σου κόλλησε το Abarth πάρτο. Για 9 χιλιάρικα δεν έγινε κάτι και το στέλνεις μετά. Νομίζω μπορείς να βρεις και του 2010. Παλιό μεν αλλά άλλη φάση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tasos429 είπε

Την ημέρα κάνω περίπου 40 χιλιόμετρα.

3 ώρες πριν, Djzan είπε

Παρε πετρελαιο.

Ωραία συμβουλή

Δημοσ.

Το  abarth το punto λεω,

Θα κοιτάξω και το grande to punto  να δω τι παίζει αν είναι .

Για να μην έχετε αναφέρει το subaru να φανταστώ είναι μακρινό όνειρο :P

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Τζών Τραβαβόλτα είπε

Ξέρει αυτός, είναι "ειδικός".Είμαι σίγουρος πως στην επόμενη ανάρτηση θα του πει να πάρει yaris πετρέλαιο...😂😂😂

αν αναφέρεσαι σε εμένα , φυσικά και δεν είμαι ειδικός, την άποψη μου είπα. αποτι φαινεται ο ειδικός είσαι εσυ !!!

13 ώρες πριν, Xacti είπε

Ωραία συμβουλή

τι ακριβως ασχημο ειχε η συμβουλη παρε πετρελαιο ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tasos429 είπε

Το  abarth το punto λεω,

Θα κοιτάξω και το grande to punto  να δω τι παίζει αν είναι .

Για να μην έχετε αναφέρει το subaru να φανταστώ είναι μακρινό όνειρο :P

αν μιλαμε για impreza οχι απλα ονειρο με 9Κ αλλα βλεπεις και εφιαλτη...

Δημοσ.

Eγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για ένα αυτοκίνητο που να μπορείς να το συντηρήσεις άνετα, να καλύψεις τα service του & μια ζημιά (μακρυά από μας) χωρίς ζόρια. Οπότε για μένα καλύτερα να δώσεις 4-6.000ε και τα υπόλοιπα 3.000ε να τα χεις κάβα για μια ώρα ανάγκης ή να τα φας σε ταξίδια (που λέει ο λόγος) παρά να πάρεις κάτι πιο "καλό" επειδή το βρίσκεις σε τιμή χώμα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να αγοράζεις ένα Mercedes πχ φθηνά αλλά δεν θα είναι φθηνή η καθημερινή χρήση & η συντήρηση. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα και στα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει. Τα αυτοκίνητα μπορεί να είναι ωραία μεν (εγώ έχω πόρωση) αλλά είναι ο ταχύτερος τρόπος να χάνει κανείς τα λεφτά του με την ταχαία πτώση στην αξία τους & τη φθορά. Σκοπός είναι να έχουμε μια ποιοτική ζωή με ό,τι έχουμε και να απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνει. Τουλάχιστον, αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μέχρι 9 χιλ βρίσκεις και το πανέμορφο BMW Z4 πάντως απλά ξεφεύγει λίγο σε κυβικά.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε ότι σε κάνει να χαμογελάς όταν το οδηγείς.

Εάν πάρεις κουτί θα θες να το αλλάξεις στο δίμηνο 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

2 ώρες πριν, Hk2004gr είπε

Eγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για ένα αυτοκίνητο που να μπορείς να το συντηρήσεις άνετα, να καλύψεις τα service του & μια ζημιά (μακρυά από μας) χωρίς ζόρια. Οπότε για μένα καλύτερα να δώσεις 4-6.000ε και τα υπόλοιπα 3.000ε να τα χεις κάβα για μια ώρα ανάγκης ή να τα φας σε ταξίδια (που λέει ο λόγος) παρά να πάρεις κάτι πιο "καλό" επειδή το βρίσκεις σε τιμή χώμα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να αγοράζεις ένα Mercedes πχ φθηνά αλλά δεν θα είναι φθηνή η καθημερινή χρήση & η συντήρηση. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα και στα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει. Τα αυτοκίνητα μπορεί να είναι ωραία μεν (εγώ έχω πόρωση) αλλά είναι ο ταχύτερος τρόπος να χάνει κανείς τα λεφτά του με την ταχαία πτώση στην αξία τους & τη φθορά. Σκοπός είναι να έχουμε μια ποιοτική ζωή με ό,τι έχουμε και να απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνει. Τουλάχιστον, αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες ! 

1 ώρα πριν, omitziz είπε

Πάρε ότι σε κάνει να χαμογελάς όταν το οδηγείς.

Εάν πάρεις κουτί θα θες να το αλλάξεις στο δίμηνο 

Το subaru θα με κάνει να χαμογελώ αλλά δεν έχω ιδέα τι έξοδα θα έχει στην συντήρηση του..φοβάμαι μην κλαίω μετά :P

Μόλις τώρα, Τζών Τραβαβόλτα είπε

Φυσικά και είμαι ειδικός.Ασχολούμαι με τις πωλήσεις καινούριων οχημάτων γύρω στα 20 χρόνια.👍

Πετρέλαιο αγοράζεις ΜΟΝΟ άν κάνεις πολλά χλμ το χρόνο (πάνω από 30 χιλιάδες σίγουρρα).

Ο  ts γράφει για 40 την ημέρα, άρα το χρόνο δεν κάνει τόσα πολλά.

Φίλε μου 40 χιλιόμετρα κάνω το καλοκαίρι! Τον χειμώνα κάνω το πολύ 15 χιλιομετρα

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Τζών Τραβαβόλτα είπε

Φυσικά και είμαι ειδικός.Ασχολούμαι με τις πωλήσεις καινούριων οχημάτων γύρω στα 20 χρόνια.👍

Πετρέλαιο αγοράζεις ΜΟΝΟ άν κάνεις πολλά χλμ το χρόνο (πάνω από 30 χιλιάδες σίγουρρα).

Ο  ts γράφει για 40 την ημέρα, άρα το χρόνο δεν κάνει τόσα πολλά.

Μάλιστα.  Με συγχωρείς που είπα την άποψή μου ε? Θεωρώ πάντως ότι και κάτω από 30000 να κάνεις το χρόνο, σίγουρα εξοικονομείς χρήματα με το πετρέλαιο. 

Μόλις τώρα, Djzan είπε

Μάλιστα.  Με συγχωρείς που είπα την άποψή μου ε? Θεωρώ πάντως ότι και κάτω από 30000 να κάνεις το χρόνο, σίγουρα εξοικονομείς χρήματα με το πετρέλαιο. 

Btw έχεις κανένα αυτοκίνητο να μας δώσεις? Κάνω κάτω από 30000 το χρόνο αλλά θέλω πετρέλαιο. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Τζών Τραβαβόλτα είπε

http://www.audi.gr/gr/web/el/models/q7/sq7-tdi.html

Το αγαπημένο μου.Ροπή ικανή να τραβήξει τρένο, ποιότητα, εξοπλισμος και αίσθηση στο  δρόμο από άλλο πλανήτη.

Ψωνίζεις με κλειστά μάτια, μ' ευχαριστείς αργότερα.👍

Συμφωνούμε. Θα περιμένω να μου το κάνεις δώρο στα γενέθλια μου.  Μάζευε φράγκα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...