Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας, εχω θεμα με τον ηχο onboard, απο την αρχη δεν ειχα κανενα προβλημα, αρχισα να εχω ετσι ξαφνικα..

και την εστειλα rma στο foxstore, την τσεκαραν αυτοι, και μου ειπαν οτι δουλευει κανονικα, και μου εστειλαν και βιντεο και οντως δουλευει κανονικα, αλλα σε εμενα δεν δουλευει, τι μπορει να φταιει ??

τι μπορει να κανω λαθος ?? γιατι με τα windows 10 δεν θελει καν drivers, τα windows τα κανουν ολα μονα τους...

αλλα παρολα αυτα, εγω εκανα  setup τα drivers... και παλι τιποτα..

Σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθισει..

ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από koula25
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να έχει βλάβη η συσκευή που συνδέεις, το έχεις σκεφτεί;

Τι βάζεις; ακουστικά; ηχεία; οπτική; την καφετιέρα; τι;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, donblunts είπε

Το ενδεχόμενο να έχει βλάβη η συσκευή που συνδέεις, το έχεις σκεφτεί;

Τι βάζεις; ακουστικά; ηχεία; οπτική; την καφετιέρα; τι;

βαζω τα ηχεια και τα ακουστικα μου, και δεν δουλευουν, τα ηχεια οταν τα συνδεω με το κιν, δουλευουν κανονικα..

το θεμα ειναι, δεν μου αναγνωριζει καν την καρτα ηχου απο την mobo, αλλα μονο την οθονη, (MSI MAG241C (High definition Audio Device) συνδεω την οθονη με DP καλοδιο, και το βγαζει αυτο παροτι δεν εχω ηχεια στην οθονη..

Δημοσ.

Δλδ αν συνδέσεις το καλώδιο, και πας κααααατω κατω δεξιά στο ηχειάκι και το πατήσεις, δεν σου βγάζει επιλογή 'Speakers' ;;;;;;

Δημοσ.

Από την αρχή το έβγαζε, τώρα δεν το βγάζει... Και με τρελενει, γτ δεν θέλει να ξέρεις και πυρινικη φυσική για να βάλεις έναν driver και να συνδέσεις δύο μαμιμενα ηχεια...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, koula25 είπε

Από την αρχή το έβγαζε, τώρα δεν το βγάζει... Και με τρελενει, γτ δεν θέλει να ξέρεις και πυρινικη φυσική για να βάλεις έναν driver και να συνδέσεις δύο μαμιμενα ηχεια...

Για να στην γύρισαν πίσω με αιτιολογία οτι δουλεύει, και μάλιστα σου στείλανε και video, κάτι κάνεις εσύ λάθος

ΚΟΥΛΑ ΜΑΚΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, donblunts είπε

Για να στην γύρισαν πίσω με αιτιολογία οτι δουλεύει, και μάλιστα σου στείλανε και video, κάτι κάνεις εσύ λάθος

ΚΟΥΛΑ ΜΑΚΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣ

αν κανω φορματ, λες να λυθει το προβλημα ?

2 ώρες πριν, donblunts είπε

ΚΟΥΛΑ ΜΑΚΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koula25 είπε

Αν έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση, και γενικά εαν είναι softwarικό το θέμα τότε ναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koula25 είπε

Εάν μπορείς κάνε πρώτα μια δοκιμή με κάποια live διανομή linux για να δεις εάν έχεις ήχο από εκεί.

Δημοσ.

τελικα το εφτιαξα, κάτω στο ηχειακι δεξια, είχε δύο επιλογες, ένα msi meg224c και ένα το κανονικό της realtek της μητρικής.. και έβαζα τα ηχεία από την μητρική κανονικα και δουλευε.. τώρα στο ηχειακι κάτω δεξιά δεν έχει την επιλογή realtek αλλά μόνο της οθόνης δλδ msi meg224c.. η οθόνη μου, δεν εχει ηχεία, αλλά έχει υποδοχή για ηχεια, και έτσι χθες τυχαία είπα κάτσε να συνδέσω τα ηχεία πίσω από την οθόνη, και τελικά δούλεψε επιτέλους... Αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γτ δεν μπορώ να έχω ηχο από την μητρική, σκέφτομαι μήπως είναι τίποτα από τα καινούργια drivers της nvidia.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, koula25 είπε

τελικα το εφτιαξα, κάτω στο ηχειακι δεξια, είχε δύο επιλογες, ένα msi meg224c και ένα το κανονικό της realtek της μητρικής.. και έβαζα τα ηχεία από την μητρική κανονικα και δουλευε.. τώρα στο ηχειακι κάτω δεξιά δεν έχει την επιλογή realtek αλλά μόνο της οθόνης δλδ msi meg224c.. η οθόνη μου, δεν εχει ηχεία, αλλά έχει υποδοχή για ηχεια, και έτσι χθες τυχαία είπα κάτσε να συνδέσω τα ηχεία πίσω από την οθόνη, και τελικά δούλεψε επιτέλους... Αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γτ δεν μπορώ να έχω ηχο από την μητρική, σκέφτομαι μήπως είναι τίποτα από τα καινούργια drivers της nvidia.

Told ya

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, koula25 είπε

Στην ουσία δεν δουλεύει η κάρτα ήχου της μητρικής, απλά τώρα παίρνεις ήχο από την κάρτα ήχου της GPU.

Επεξ/σία από panospc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...