Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει κινητό που να ανταγωνίζεται κάποια mirrorless σε ποιότητα φωτό και βίντεο? Σε λογική τιμή πάντα. 

Δημοσ.

όχι, όσο και άν έχουν προχωρήσει τα smartphone στο θέμα  φωτο, δε μπορουν να φτάσουν μια mirroless η μια DSLR 
Επίσης τις καλύτερες καμερες τις έχουν οι ναυαρχίδες, οπου κοστίζουν αρκετα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δηλαδή τα 20 mp μιας mirrorless είναι ανώτερα απο τα 24mp π.χ. ενός κινητού? Παίζει ρόλο ο φακός, το διαφραγμα κλπ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, maneas είπε

Τα mp παιζουν το τελευταιο ρόλο, η dslr Μου που είναι 14 mp δε συγκρίνεται με το κινητό 26+16 mp που είχα

Από ποια άποψη? να ξεκαθαρίσω ότι αναφέρομαι για κοντινές φωτό, σέλφι κλπ όπως και βίντεο. Για να είναι και σωστή η σύγκριση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο όλες, αν θες να βγάζεις επαγγελματικες φωτο παρε dslr η mirrorless, άν θες φαινομενικα κοντινό αποτέλεσμα (αλλα ουσιαστικα υπάρχει τρελή διαφορα) πάρε κανα p30 pro η καποια άλλη ναυαρχιδα στα 700+. 

Επεξ/σία από maneas
Επισκέπτης
Δημοσ.

@maneas έχω ήδη mirroless. Σκεφτόμουνα να τη δώσω και να δώσω και το κινητό που έχω τώρα (παλιό είναι, του 2015) και να έπαιρνα ένα κινητό για να έχω 2 σε 1.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xacti είπε

Βασικά τώρα μπερδεύτηκα. Είναι και 2 χρονών το άρθρο, έχουν βγει και άλλα κινητά από τότε.

Την ουσία να κοιτάξεις.

Τώρα έχει εξελιχθεί η τεχνολογία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...