margaritagr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Πανέμορφο και σύγχρονο ! ΝΟΤ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Γενικά πλέον το Start menu δεν το χρησιμοποιώ εκτός του Shutdown. Συνήθως πατάω το Start και γράφω την εφαρμογή ή το έγγραφο και το ανοίγω απευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manval Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Σαν το Gnome στο ubuntu 18 είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Classic Shell. Δεν έχεις τα "πλακάκια" αλλα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα ο,τι θες να κάνεις... Ή απλά σβήνεις όλα τα "πλακάκια" έτσι και αλλιώς άχρηστα είναι και έχεις στην έναρξη μόνο το program list.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μinimal flat design, μιξη με material design και αναμεσα και retro 90s εικονιδια, μονο η MS μπορει να κανει τετοιο εκτρωμα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cr77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Razor333 είπε Μinimal flat design, μιξη με material design και αναμεσα και retro 90s εικονιδια, μονο η MS μπορει να κανει τετοιο εκτρωμα. Ανέκαθεν ειδικευόταν στο να φτιάχνει άσχημα UI και άθλια μενού ρυθμίσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Η επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, Dona Sarkar δυνατο εργαλειο, google her 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, KilliK said: δυνατο εργαλειο, google her Σάββας! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, KilliK είπε δυνατο εργαλειο, google her Sorry @KilliK αλλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 11 minutes ago, KilliK said: δυνατο εργαλειο, google her Τώρα θέλω κι εγώ να γίνω «Insider”. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ηταν τυχαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τώρα θέλω κι εγώ να γίνω «Inside-her”. fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Just now, Talepwros said: fixed Ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά είπα να είμαι διακριτικός! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τόσα χρόνια πέρασαν . Γιατί δε δίνει επιτέλους δυνατότητα για 3d party desktop managers ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital-Entity Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 StartIsBack++ και ξεμπέρδεψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα