phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Είχα αποφασίσει να το δώσω σε φανοποιό μέχρι που μίλησα με μηχανικό ο οποίος θα αναλάβει κάποιες δουλειές στο αυτοκίνητο και μου είπε να πάω στον Μπίσια να πάρω χρώμα (με ούτε 10€) και πως θα το βάψει εκείνος. Του είπα ότι θέλω κάτι μόνιμο και μου είπε ότι θα βάψει και με βερνίκι και ότι θα έχω καλό αποτέλεσμα. Εντάξει, για το καπάκι ενός καθρέφτη μιλάμε, όχι για προφυλακτήρα ή πόρτα. Ακόμα και να ξεφλουδίσει, άμα με χαλάσει το πάω σε φανοποιό και κάνει σωστή δουλειά.
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Το να βρεις άλλον να στο βάψει που μπορεί να σε χρεώσει λιγότερα δε σου έχει περάσει απ' το μυαλό?
Mansora Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Το φτηνό το πληρώνεις δυο φορές, πόσο λιγότερα να χρεώσει από 30€; Ο βαφέας θα το περάσει ασταρι, χρώμα, βερνίκι τα οποία έχουν κόστος συν ότι θα τα βάλει στο φούρνο αν έχει και κάποιο άλλο κομμάτι για βάψιμο. Βάλε το κόστος των υλικών ειδικά αν έχει κανένα χρωμα περίεργο με πέρλα που θα πρέπει να βάλει φασματογραφο, τα καθαριστικά να καθαρίσει μετά τα πιστόλια τόν κόπο του και ότι θεωρητικά θα πάρεις ένα πιο καλό αποτέλεσμα από έναν μηχανικό που θα τα βάψει με σπρει και θα δεις ότι δεν είναι τόσο ακριβά.
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Mansora είπε πόσο λιγότερα να χρεώσει από 30€; Για ένα καπάκι? 20
Mansora Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Για ένα καπάκι? 20 Γιατί όχι τζάμπα;
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Mansora είπε Γιατί όχι τζάμπα; δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου. Γνωριζόμαστε και από χτες? είμαστε φιλαράκια ή είχαμε πάει μαζί στρατό? Εγώ έχω βάψει καπάκι από καθρέφτη BMW με 20 ευρώ. Αν εσύ θέλεις να δώσεις 30 και 40 δικαίωμά σου.
Mansora Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, ritchie77 είπε δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου. Γνωριζόμαστε και από χτες? είμαστε φιλαράκια ή είχαμε πάει μαζί στρατό? Εγώ έχω βάψει καπάκι από καθρέφτη BMW με 20 ευρώ. Αν εσύ θέλεις να δώσεις 30 και 40 δικαίωμά σου. Καμία ειρωνία αλλά πως εσύ μπορείς να τιμολογείς τη δουλειά κάποιου χωρίς να ξέρεις τι δουλειά χρειάζεται;
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mansora είπε Καμία ειρωνία αλλά πως εσύ μπορείς να τιμολογείς τη δουλειά κάποιου χωρίς να ξέρεις τι δουλειά χρειάζεται; έχω απαντήσει νομίζω και μάλιστα σε αυτό το ποστ που έκανες quote. Ο ίδιος ο βαφέας την τιμολόγησε στα 20 όχι εγώ
Mansora Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Και ο μηχανικός με κανένα κοστος δικό του αλλά με το ανάλογο αποτέλεσμα. Γενικά ότι πληρώσεις παίρνεις αλλά για να γίνει σωστή δουλειά έχει συγκεκριμένο κοστος. Ασταρι για πλαστικό και όχι ότι να ναι, ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητο από φασματογραφο και όχι ότι χρώμα του έχει περισσέψει που ταιριάζει με το μάτι, βερνίκι και στη συνέχεια ψήσιμο και γυάλισμα για να σπάσει κανένα μπιμπίκι. Μαζί με τα αναλώσιμα του (χαρτοταινια για μασκάρισμα, καθαρισμος στα πιστόλια του μετά από κάθε χρήση, φίλτρο για να ρίξει το χρωμα στο πιστόλι θα δεις ότι στα 20€ κάπου έκανε εκπτωση και σίγουρα δεν θα έκανε εκπτωση στον κόπο του αλλά στα υλικά που έβαλε.
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 θα σου απαντήσω με τη δική σου φράση πάνω κάτω 45 λεπτά πριν, Mansora είπε αλλά πως εσύ μπορείς να τιμολογείς κρίνεις τη δουλειά κάποιου χωρίς να ξέρεις τι δουλειά χρειάζεται έγινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα