Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ηθελα να σας ρωτησω που μπορω συγκεκριμενα να βρω το χρωμα του αυτοκινητου μου! (για οποιοδηποτε χρωμα αναφερομαι :) )
ειτε σε σπρευ η ακομα καλυτερα σε τυπου στικ η μανο!
(βγαλτε εκτος την αντιπροσωπεια δεν βοηθησε ιδιαιτερα )

Δημοσ.

Σε πολλα χρωματοπωλεία εχουν χρωματα αυτοκινητουμε τον κωδικο που εχει το δικο σου.

Αν το κανεις μονο σου φυσικα θα εχει διαφορα από το εργοστασικο που είναι επεξεργασμενη η βαφη και επαγγελματικη.

Εγω για  μικρες γρατζουνιες πηρα το χρωμα και επειδή τα χερια μου δεν πιανουν το πηγα στον φανοποιο και μου το εκανε δωρεαν.

Με πινελακι ζωγραφικης.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε πολλα χρωματοπωλεία εχουν χρωματα αυτοκινητουμε τον κωδικο που εχει το δικο σου.

Αν το κανεις μονο σου φυσικα θα εχει διαφορα από το εργοστασικο που είναι επεξεργασμενη η βαφη και επαγγελματικη.

Εγω για  μικρες γρατζουνιες πηρα το χρωμα και επειδή τα χερια μου δεν πιανουν το πηγα στον φανοποιο και μου το εκανε δωρεαν.

Με πινελακι ζωγραφικης.

ευχαριστω για την απαντηση!!!
ε βασικα το θελω για πραγματικη λεπτοδουλεια ισα ισα να ακουμπει το πινελο που λεμε ειναι μικρα σε μεγεθος τα σημεια..! 
οποτε δεν νομιζω πως θα φαινεται η διαφορα :)

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

για πραγματικη λεπτοδουλεια ισα ισα να ακουμπει το πινελο που λεμε ειναι μικρα σε μεγεθος τα σημεια

ίσως τότε αντί για πινέλο να σκεφτείς τη λύση της βελόνας ραψίματος. Αν είναι γρατζουνιές

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

ίσως τότε αντί για πινέλο να σκεφτείς τη λύση της βελόνας ραψίματος. Αν είναι γρατζουνιές

κυριως ειναι εσωτερικα της πορτας τα σημεια...
βελονα ραψηματος?? πρωτη φορα το ακουω!!

και απλα να ακουμπησω το χρωμα πανω της και να επιχειρησω?

δεν παιζει να κανω ζημια ετσι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

Τι ζημιά να κάνεις ακριβώς φίλε μου με τη βελόνα;
Βαθουλώματα;

Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

Nόμιζα είναι για γρατζουνιές εκτός. Ακουμπάς την άκρη της βελόνας στο χρώμα και γεμίζεις την γρατζουνιά σιγά σιγά. Για εσωτερικό δεν ξέρω, σιγά μην ασχολιόμουν κιόλας αν δεν φαίνεται. Η λαμαρίνα εσωτερικά εμένα είναι χαμηλά, εκεί που φαίνεται έχει δέρμα, ύφασμα, πλαστικό. Εσύ δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις

Δημοσ.

Τα περισσότερα καταστήματα που φτιάχνουν χρώματα σε σπρέι, μπορούν να σου φτιάξουν το χρώμα ακριβώς με βάση τον κωδικό του (συνήθως θα τον βρεις στην πόρτα του αυτοκινήτου). Αν όχι έχουν ειδικό μηχάνημα που διαβάζει το χρώμα πάνω από το αυτοκίνητο.

Εχθές έφτιαξα 2 χρώματα, 1 σε σπρέι γαλάζιο και ένα σε κουτάκι για πινελάκι μαύρο με πέρλα. Και τα 2 βγήκαν καταπληκτικά! Δεν βλέπω καμία διαφορά πάνω στο αμάξι.

Για μικρή εφαρμογή κάνει καλή δουλειά μια οδοντογλυφίδα ή μια μπατονέτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε

ευχαριστω για την απαντηση!!!
ε βασικα το θελω για πραγματικη λεπτοδουλεια ισα ισα να ακουμπει το πινελο που λεμε ειναι μικρα σε μεγεθος τα σημεια..! 
οποτε δεν νομιζω πως θα φαινεται η διαφορα :)

Ειδικα αν είναι σε ακρη κομματιου   μια χαρα θα είναι ...Αν όμως είναι στη μεση θα φαινεται πιο πολύ.

Δημοσ.

Στα μαγαζιά με χρώματα αυτοκινήτων μπορούν να σου φτιάξουν και σε μικρό μπουκαλάκι και να είναι σαν μανο δηλαδή έχει πινέλο στην άκρη. Μπορείς να βρεις και στην αντιπροσωπεία σετακι χρώμα με βερνίκι. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά για βαφή καπακιού καθρέπτη, τι προτείνετε;

Ρώτησα ένα μάστορα και θέλει 30€ για το βάψιμο.

Λίγο που έψαξα για χρώμα σε σπρέι κοντά στη γειτονιά, βρήκα ένα μαγαζί που απ' ότι κατάλαβα δίνει μπουκαλάκι που γεμίζει με χρώμα της επιλογής μου στα ~19€.

Για ~10€ διαφορά μάλλον δε θα κάτσω να το κάνω μόνος μου απ' τη στιγμή που δε σκαμπάζω, εκτός αν το δοκιμάσω για XP. Επίσης αν δε χαλάει το χρώμα με το πέρας του χρόνου μπορεί ν' αξίζει να το έχω καβάτζα για επόμενες μικροδιορθώσεις. Αλλά αν στο γεμίζουν κι εγώ χρειάζομαι ελάχιστη ποσότητα και χαλάει κιόλας, δεν αξίζει.

Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό από ~20€ για DIY φάση;

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι τόσο για το ποσό αυτό καθεαυτό, αλλά 30€ για να βάψει ένα μικρό κομμάτι είναι και λίγο κάπως.

Εν τω μεταξύ καθώς έπαιρνα το (άβαφο) ανταλλακτικό, μου είπαν ότι οι περισσότεροι τα βάφουν μόνοι τους.

• Moderators
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εντάξει, δεν είναι τόσο για το ποσό αυτό καθεαυτό, αλλά 30€ για να βάψει ένα μικρό κομμάτι είναι και λίγο κάπως.

Εν τω μεταξύ καθώς έπαιρνα το (άβαφο) ανταλλακτικό, μου είπαν ότι οι περισσότεροι τα βάφουν μόνοι τους.

Αν θέλεις να περάσεις ένα χέρι και όπως βγει καντο μόνος με 20, αν θες να γίνει σωστά και μην ξεφλουδισει στα πρώτα πλυσίματα πήγαινε δώσε τα 30 στο μάστορα

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, phanispal είπε

Το βάψιμο στο χέρι που κάνουμε εσύ και εγώ δεν έχει καμμία με την διαδικασία που θα ακολουθήσει ο φανοποιός.
Προετοιμασία, αστάρωμα, βάψιμο με πιστόλι, πιθανότατα να τα βάλει σε φούρνο για να δέσει το χρώμα και μετά πέρασμα με γυαλιστικό.

Όλα αυτά για να μην ξεφλουδίσει στο πρώτο πλυντήριο που θα πας να στο πλύνουν με το πιεστικό και για να μην αποκτήσει άλλη απόχρωση μετά το πρώτο καλοκαίρι που θα το δεί ο ήλιος.

Μια χαρά λεφτά είναι τα 30 ευρώ, ειδικά όταν σου ζητάνε 19 μόνο για το χρώμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...