Shadowjump Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Γι αυτο το σκατεψανε; Βγαλανε ενα απο τα πιο χρησιμα features. Την συνδεση του Photos με του Drive. Φωτογραφια στο κινητο -> Upload στο Photos -> Download στο PC μεσω Drive. Τι πιο απλο για να μην περνας τις φωτογραφιες manually. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ. Εχει πεσει πολυ γκρινια για αυτο και ελπιζω να ακουσει η Google.
purespyros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος το android one δεν έχει μόνο το google photos και όχι το gallery όπως τα υπόλοιπα; Σε αυτή την περίπτωση είναι λογικό να φτάσει τέτοια νούμερα καθως οι χρήστες του One αυξάνονται συνεχώς.
nefos78 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 25/7/2019 στις 1:06 ΜΜ, george1807 είπε Με μεγάλη χαρά τα αποθηκεύουν. Δωρεάν data εκπαίδευσης της τεχνητής τους νοημοσύνης. Πώς νομίζεις αποθηκεύουν σε φακέλους κτήρια, αυτοκίνητα, σκυλιά κλπ; Έχουν τα δεδομένα σου. Πολύ καλύτερα από € Ε ναι αλλά θα ζητήσουν και € από πάνω....😬
glenngould Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 9:59 ΠΜ, Shadowjump είπε Γι αυτο το σκατεψανε; Βγαλανε ενα απο τα πιο χρησιμα features. Την συνδεση του Photos με του Drive. Φωτογραφια στο κινητο -> Upload στο Photos -> Download στο PC μεσω Drive. Τι πιο απλο για να μην περνας τις φωτογραφιες manually. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ. Εχει πεσει πολυ γκρινια για αυτο και ελπιζω να ακουσει η Google. Δημιουργούνταν μπέρδεμα με τη σύνδεση των 2 προϊοντων καλύτερα να είναι ξεχωριστά. Πλήρες backup στο drive, συγκεκριμένες φωτό/βίντεο στο google photos
ardi21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2019 στις 6:26 ΜΜ, mjaros είπε Το google photos είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στο κλάδο των υπολογιστών από την εποχή του task manager. Αυτό που πρέπει να γίνει για να λυθεί μια και καλή αυτό το θέμα είναι η αυτόματη κατηγοριοποίηση που να λειτουργεί σωστά. Περα απο την αυτοματη κατηγοριοποιηση, που ειναι καλο να υπαρχει, εγω θελω να κανω και την δικια μου για να εχω τον πληρη ελεγχο. Γι'αυτο ειναι απαραιτητοι οι υποφακελοι για να γινει σωστα και πιο οργανωμενα. Ειναι δυο διαφορετικα χαρακτηριστικα, για μενα τουλαχιστον. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από ardi21
ardi21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mjaros είπε Παλιότερα φτιάχναμε φακέλους για να έχουμε κατηγοριοποίηση ανα έτος, ανα γιορτή, ανα πρόσωπο και τα λοιπά. Το πρόβλημα ήταν ότι μια φωτογραφία έπρεπε να είναι σε έναν μόνο φάκελο είτε θα έπρεπε να υπάρχουν αντίγραφα της σε πολλούς φακέλους. Αυτο ήταν σχεδόν αδύνατον γιατί απαιτούσε πολύ χρόνο και χώρο. Τώρα ποια μπορείς να ψάξεις πχ Χριστούγεννα γαλοπούλα και να σου βγάλει όλες τις χριστουγεννιάτικες γαλοπούλες. Ή να γράψεις ένα όνομα και τη λέξη γυαλιά και να σου εμφανίσει το συγκεκριμένο άτομο με γυαλιά. Το επόμενο βήμα είναι να βγάζεις εκατό φωτογραφίες από μια πχ γιορτή και να κρατάει τις 10 καλύτερες. Αν και ήδη υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας άλμπουμ από ένα σύνολο φωτογραφιών. Επαναλαμβανω οτι ειναι δυο διαφορετικα χαρακτηριστικα για μενα. Πολυ καλο να σου κατηγοριοποιει ολες τις φωτογραφιες απο τα Χριστουγεννα αλλα εγω θελω να εχω και εναν δικο μου γενικο φακελο "Χριστουγεννα" ο οποιος θα εχει υποφακελους "Χριστουγεννα 2015", "Χριστουγεννα 2016" κτλ κτλ. Αυτο εχω κανει στις φωτογραφιες μου. Υπαρχουν οι αυτοματοι φακελοι απο την εφαρμογη και εχω φτιαξει και δικους μου γιατι π.χ δεν θελω να εχω ολες τις φωτογραφιες ολων των Χριστουγεννων απο το 1923 χυμα και ολες μαζι. Απλα δεν εχω την δυνατοτητα των υποφακελων για πιο συμαζεμενη οργανωση και αυτο επεσημανα. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από ardi21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα