sbartsa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Αφού ειναι embedded σε κάθε android συσκευή. Θεσ δεν θεσ θα γίνεις user του.
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, txcellas είπε Υπάρχει κάποιο όριο ανά χρηστη; 15gb, όσο το free drive, αλλά unlimited αν δεν ανεβάζεις σε φουλ ανάλυση. Εγώ από τότε που είχα το προβληματικό LG G4, το έχω βάλει και δεν ανησυχώ μην χάσω φωτογραφίες. Πληρώνω 3 ευρώ τον μήνα για 200gb
txcellas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε 15gb, όσο το free drive, αλλά unlimited αν δεν ανεβάζεις σε φουλ ανάλυση. Εγώ από τότε που είχα το προβληματικό LG G4, το έχω βάλει και δεν ανησυχώ μην χάσω φωτογραφίες. Πληρώνω 3 ευρώ τον μήνα για 200gb Η πλήρη ανάλυση ειναι τα 16mb που γράφει; Οχι το μέγεθος της κάθε φωτογραφίας;
Realakias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Χτυπήστε στο ίντερνετ τους σερβερ της γκουγκλ. 15 datacenter τεράστια τα οποία έχουν τα καθένα μόνο του από μια τεχνητή λίμνη για την ψύξη τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Με εχει σωσει. Ενω πληρωνω για 200GB στο Drive, στο Photos ειμαι με το δωρεαν πλανο. Ειδικα η αναζητηση που μπορεις να κανεις με λεξεις οπως "μαυρη γατα", "κειμενο", κτλ, με τρομαζει αλλα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες.
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Sorath είπε Ήθελα να ήξερα πως διάολο αποθηκεύουν όλα αυτό τον τεράστιο (καθημερινά αυξανόμενο) όγκο δεδομένων.... Συν το youtube, συν ότι άλλο έχουν.... Update: Διαβάζω για 15 datacenter, που έχουν ~900.000servers(!!!) με 15-16 hexabytes χώρο.... Γενικά το cloud έχει πάει πολύ μπροστά και τα νούμερα είναι τρομακτικά αν σκεφτείς πως πάρα πολλές εταιρίες έχουν σε cloud (είτε amazon, είτε azure είτε google) πάνω απο 100tb δεδομένων τους η καθε μία, τα οποία με μηχανισμούς backup γίνονται δύο και τρεις φορές copy paste αλλού. Βάλε και τους απλούς χρήστες...... τα μεγέθη είναι ασύλληπτα.
ardi21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενα ακομα μειονεκτημα ειναι οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις subfolders στα albums. Τρομερα εκνευριστικο γιατ δεν μπορεις να οργανωσεις σωστα τις φωτογραφιες σου. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από ardi21
llabros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Σε συνδυασμό με την λειτουργια people είναι απίστευτα χρήσιμο!
fernw_thn_souvla Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Θέλει να πεί ότι πούλησε 1 δισεκατομμυριο android
Ledis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, Talepwros είπε Με εχει σωσει. Ενω πληρωνω για 200GB στο Drive, στο Photos ειμαι με το δωρεαν πλανο. Ειδικα η αναζητηση που μπορεις να κανεις με λεξεις οπως "μαυρη γατα", "κειμενο", κτλ, με τρομαζει αλλα με εχει βοηθησει παρα πολλες φορες. Αυτό ειναι που με τρομάζει και εμένα. Επίσεις έχει και αλγόριθμο αναγνωρισης προσώπου.
Bil79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, ardi21 είπε Ενα ακομα μειονεκτημα ειναι οτι δεν μπορεις να δημιουργησεις subfolders στα albums. Τρομερα εκνευριστικο γιατ δεν μπορεις να οργανωσεις σωστα τις φωτογραφιες σου. Ποιος το είπε αυτό; Μπορείς να δημιουργήσεις λευκώματα που είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά. Χωριά που πολλές τις κατηγοριοποιεί με βάση το geotaging αν είναι ενεργοποιημένο.
eyw Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντυπωσιακό το 1 δις users, ακόμα πιο εντυπωσιακό θα είναι το κόστος αποθήκευσης (HDD*) και ρεύματος (kWh**) και συντήρησης (backup, εξειδικευμένο προσωπικό, προγραμματιστές) και λειτουργίας*** (φόροι, επενδύσεις, απσβέσεις, πάγια, φθορές κλπ). 1 δις users x 0.1GB/user**** = 100,000,000 GB ή 100,000 ΤΒ ή 100 EB (exabyte) χώρος και online 24/7. (ζαλίστηκα τα χάπια μου) Να υπενθυμίσω ότι: η google δεν έχει μόνον το photos, έχει google drive, gmail, youtube, search, adsense, translate, docs κλπ. η google δεν είναι πετρελαϊκή ή ενεργείας, ούτε ναυτιλιακή, ούτε τράπεζα, ούτε αμυντική-αεροδιαστημική, ούτε εξορύσει τίποτα, πουλάει μόνον κάτι echo dot και κάτι κινητά. Και παρ'όλα αυτά κάνει τόσα πράματα τζάμπα. * Με πρόχειρους υπολογισμούς η λιανική βγαίνει ~28GB/€ για 12 ΤΒ δίσκο, περιέχεται 24% ΦΠΑ και φόρος πνευματικών δικαιωμάτων, μπορεί και άλλους φόρους και τέλη που δεν ξέρουμε. Αυθαίρετα υποθέτω (χωρίς έρευνα αγοράς) ότι όσο πιο μεγάλος ο δίσκος τόσο πιο φτηνά τα GB. ** εδώ κάνει από 0.11€ έως 0.27€ αλλά η google δεν είναι Ελληνική ... *** ο ISP δεν θα είναι η WIND ... **** δική μου εκτίμηση μέσου όρου ανά χρήστη, δεν ξερω πόσο είναι, μπορεί πολύ λιγότερο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από eyw
ardi21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Bil79 είπε Ποιος το είπε αυτό; Μπορείς να δημιουργήσεις λευκώματα που είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά. Χωριά που πολλές τις κατηγοριοποιεί με βάση το geotaging αν είναι ενεργοποιημένο. Eγω θελω να δημιουργησω εναν φακελο (π.χ Διακοπες) και μεσα σε αυτον να εχω αλλους 10 φακελους με φωτογραφιες και ονομα (π.χ Παρος, Ναξος κτλ). Oπως ακριβως στο pc μου. Γινετε? Γιατι στα albums δεν μπορεις να το κανεις. Ουτε στα λευκωματα βλεπω τετοια επιλογη. Λιγο που το εχω ψαξει ολοι εχουν το ιδιο παραπονο. Δεν μπορεις να οργανωσεις τις φωτογραφιες σου σε folders και subfolders. Μονο σε albums που θα εχει χυμα φωτογραφιες. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από ardi21 1
afantos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Socratis_g είπε Από το 1 δισεκατομμύριο χρήστες πόσοι το χρησιμοποιούν συνειδητά? κοίτα αν έχεις Android phone, σε πάει μόνο του και το χρησιμοποιείς στην αρχή ασυνείδητα και μετά και συνειδητά, είναι βόλεμα καθώς λχ εγώ βγάζω μια φώτο για τη δουλειά και την έχω αυτόματα ψηφιοποιημένη και το σημαντικότερο αρχειοθετημένη στο photos χωρίς να κάνω κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα