Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα 2 μέρες πριν πήγα πισίνα με. Οχι και τόσο καλό καιρό όταν έμπαινα μέσα έτρεμα αλλά κολυμπούσα για ώρες. Στον γυρισμό απόφασισα να βγαλω την μπλούζα μου σαν ποζερακι που είμαι και με το που γυρνάω σπίτι στην βαθειά ανάσα και όταν έβγαζα σχεδόν εντελώς τον αέρα Ειχ ένα πόνο ακριβώς κάτω από το στήθος στα αριστερά κάτι που με έκανε να σκευτομαι διαφορά με τα πολλά πολλά πήγα στο νοσοκομείο και με είπαν ότι λογικά είναι θλάση γτ δεν έβλεπαν κάτι παθολόγικο γίνετε ρε παιδιά θλάση και ψύξη σε αυτό το σημείο? Ξέρεις κανείς τπτ? Έχετε πάθει κάτι παρόμοιο? 

Επεξ/σία από Unlucky35
Δημοσ.

Καλημέρα και περαστικά. Για θέματα υγείας μην απευθύνεσαι στο ίντερνετ και κυρίως σε φόρουμ. Καλύτερα βρες έναν ιδιώτη ορθοπαιδικό συμβεβλημένο με ΕΟΠΠΥ και πήγαινε να σε δει. το πολύ πολύ να σε στείλει για μαγνητική ή ακτινογραφία, ανάλογα την κρίση του.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Καλημέρα και περαστικά. Για θέματα υγείας μην απευθύνεσαι στο ίντερνετ και κυρίως σε φόρουμ. Καλύτερα βρες έναν ιδιώτη ορθοπαιδικό συμβεβλημένο με ΕΟΠΠΥ και πήγαινε να σε δει. το πολύ πολύ να σε στείλει για μαγνητική ή ακτινογραφία, ανάλογα την κρίση του.

Καλημέρα.εχω πάει στο νοσοκομείο ήδη και με είπαν αυτό κάτι που με παραξένεψε γτ θλάση στο στήθος δεν. Έχω ξανά ακούσει και ήθελα να δω αν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον. Αν δεν περάσει ο. Πόνος θα πάω και στον γιατρό που μου συμβούλεψες 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Unlucky35 είπε

Καλημέρα.εχω πάει στο νοσοκομείο ήδη και με είπαν αυτό κάτι που με παραξένεψε γτ θλάση στο στήθος δεν. Έχω ξανά ακούσει και ήθελα να δω αν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον. Αν δεν περάσει ο. Πόνος θα πάω και στον γιατρό που μου συμβούλεψες 😋

Λογικά καμία ψύξη θα είναι...

Αν είναι θλάση,που έχω πάθει κ εγώ ο ίδιος περίμενε κανένα δίμηνο να περάσει.

Δύσκολο σημείο , η θλάση γενικά θέλει χρόνο, και σίγουρα θα νιώθεις δυσκολία στην αναπνοή.

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ως ιατρικος ορος η ''ψυξη''.

Γινεται θλαση στους θωρακικους μυες λογω εντονης συσπασης. Πολυ συχνο φαινομενο στο γυμναστηριο σε ασκησεις ανοιγματων.

Εαν πηγες να κολυμπησεις χωρις ζεσταμα και εκανες αποτομη κινηση με τα ανω ακρα. Πολυ ευκολο να συμβει μια θλαση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σωστος ο δημητρης απο πανω...ακριβως το ιδιο ειχα παθει εγω.

Φιλος καρδιολογος μου ειπε αν ποναει στην αναπνοη εκπνοη ειναι μυικο....φοβηθηκα μηπως ηταν καρδιακο διοτι εβλεπα μπαλα οταν με επιασε / πηρα χαμπαρι και η ομαδα μου εχανε...οποτε λεω θα παω για την ομαδα ακλαφτος.. Ειχε προηγηθει νεα ασκηση ενδυναμωσης με βαρακια...

Δημοσ.

Δεν είμαι γιατρός, αλλά όταν λες κάτω από το στήθος μπορεί να πρόκειται για παϊδι ή/και κάποιο χόνδρο του θώρακα. 

Δημοσ.
Στις 25/7/2019 στις 10:37 ΠΜ, bill999r είπε

Λογικά καμία ψύξη θα είναι...

Αν είναι θλάση,που έχω πάθει κ εγώ ο ίδιος περίμενε κανένα δίμηνο να περάσει.

Δύσκολο σημείο , η θλάση γενικά θέλει χρόνο, και σίγουρα θα νιώθεις δυσκολία στην αναπνοή.

Μου έδωσε κάτι χάπια φια χαλαρώσει τον. Μυών είμαι 4 μέρες τώρα στην αγωγή και νιώθω είδη καλύτερα..ελπίζω να μην κάνει τόσο γτ η δουλειά μου θέλει ζόρι και αυτό δεν πιστεύω να με βοηθήσει 

Στις 25/7/2019 στις 11:16 ΠΜ, -Dimitris- είπε

Δεν υπαρχει ως ιατρικος ορος η ''ψυξη''.

Γινεται θλαση στους θωρακικους μυες λογω εντονης συσπασης. Πολυ συχνο φαινομενο στο γυμναστηριο σε ασκησεις ανοιγματων.

Εαν πηγες να κολυμπησεις χωρις ζεσταμα και εκανες αποτομη κινηση με τα ανω ακρα. Πολυ ευκολο να συμβει μια θλαση.

Καθόλου ζέσταμα και βουτιά απότομα στο κρύο νεράκι 😂 κολυμπούσα να ζςσταθω και τπτ 

Δημοσ.
Στις 27/7/2019 στις 3:47 ΜΜ, Unlucky35 είπε

Μου έδωσε κάτι χάπια φια χαλαρώσει τον. Μυών είμαι 4 μέρες τώρα στην αγωγή και νιώθω είδη καλύτερα..ελπίζω να μην κάνει τόσο γτ η δουλειά μου θέλει ζόρι και αυτό δεν πιστεύω να με βοηθήσει 

Καθόλου ζέσταμα και βουτιά απότομα στο κρύο νεράκι 😂 κολυμπούσα να ζςσταθω και τπτ 

Όταν παίρνεις βαθιές αναπνοές πονάς στα πλευρά ή στο στήθος;

Είχα πάθει κι εγώ παλιότερα θλάση παίζοντας ποδόσφαιρο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από την ενόχληση που ένιωθα.

Δημοσ.
Στις 29/7/2019 στις 9:30 ΠΜ, Narayan είπε

Όταν παίρνεις βαθιές αναπνοές πονάς στα πλευρά ή στο στήθος;

Είχα πάθει κι εγώ παλιότερα θλάση παίζοντας ποδόσφαιρο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από την ενόχληση που ένιωθα.

Καλησπέρα.. Πονάω ακριβώς κάτω από το αριστερό στήθος μόνο όταν περνώ βαθειά ανάσα και βγάζω αέρα ευτυχώς τώρα πέρασε και είμαι πίσω στην γυμναστική 😚

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω πάθει ψύξη στο στήθος...

Ένα καλοκαίρι, πρέπει να ήταν Ιούλιος του 2011 ή του 2012, υστερα από μπάνιο στην θάλασσα μπαίνω στο αμάξι, μετά από λίγο ζεσταίνομαι και ιδρώνω και ανοίγω αιρ κοντίνιον στο φουλ. Φυσικά την επόμενη ημέρα με πόναγε το στήθος μου, και εγώ νόμιζα ότι έχω πρόβλημα με την καρδιά, και επειδή με έπιανε το άγχος μου, μεγαλοποιούσα ακόμα περισσότερο τον πόνο μου...

Να μην τα πολυλογώ, πήγα στο νοσοκομείο όπου και μου έκαναν καρδιογράφημα, τρίπλεξ (υπέρηχοι), ακόμα και τεστ κοπώσεως και αιματολογικές και ευτυχώς δεν είχα τίποτα.... Με βάση και το γεγονός ότι ο πόνος άλλαζε με κάποιες κινήσεις που έκανα, η διάγνωση ήταν ψύξη.... Έκανε αρκετό καιρό για να περάσει όμως, σε σχέση με μια απλή ψύξη: για το 80% έκανε 2-3 εβδομάδες και να γίνω τελείως καλά μπήκε φθινόπωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...