frixos4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα! Γίνεται να κάνω format χωρίς να διαγραφούν τα windows από τον ssd; Αν ναι πως;
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ναι γίνεται. Να κάνεις εγκατάσταση των windows (υποθέτω αυτό εννοείς με τον τίτλο) σε αλλο δίσκο.
frixos4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλημέρα! Εννοώ ότι έχω ήδη τα windows στον ssd και θέλω να τον κάνω format χωρίς να χρειαστεί να βάζω πάλι κωδικούς για τα windows και να τα ξαναπεράσω .. Γίνεται κάτι τέτοιο;
dpolal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, frixos4 είπε Καλημέρα! Εννοώ ότι έχω ήδη τα windows στον ssd και θέλω να τον κάνω format χωρίς να χρειαστεί να βάζω πάλι κωδικούς για τα windows και να τα ξαναπεράσω .. Γίνεται κάτι τέτοιο; Αν έχεις τα Win10 υπάρχει διαδικασία που το κάνουν μόνα τους (Ενημέρωση κ Ασφάλεια --> Αποκατάσταση --> Επαναφορά τουτ Υπολογιστή) και καταλήγεις με φρέσκια εγκατάσταση χωρίς κωδικούς, drivers περασμένα κλπ. Αν έχεις ενεργοποιημένα Win10 και θες καθαρό φορμάτ από usb stick το κάνεις και μόλις αυτά συνδεθούν στο ίντερνετ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα από μόνα τους και μετά θα κεταβάσουν τους drivers και τις ενημερώσεις. Για όλα τα άλλα win χρειάζεσαι το κλειδί.
frixos4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Έγινε.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλα καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα